Etang de Vaumigny 2013 Trailer

Модератори: bobopeli, sapuna

allfisher
новобранец
новобранец

Re: Etang de Vaumigny 2013 Trailer

Мнение от allfisher »

:D Благодаря, Троли. Оценям го. Марсилезата - няма проблем, знам я наизуст от преди много години. Но по-важното, за мен поне, е че за последните 20 години съм научил много франсета на нашенската ракия и на "Мила Родино" също :wink: . Оценят ги високо и двете...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Давай следващия риболов! :drinkers: Между другото природата на Франция доста ми прилича на нашенската=много красота! :rolleyes: Дай малко данни и за такъмите на "тия" аристократи от снимката,ако случайно са булгарета,а не франсета от Сорбоната! :roll: :wink:

Изображение
allfisher
новобранец
новобранец

Мнение от allfisher »

100 процентови българи.
Сорбоната - няма лошо, на единият от тия тарикати пъпът му наистина е хвърлен в Сорбоната.
Оборудването им горе долу бива, ама де не кажат, че правим реклама...
Накратко -
1. Пръчки Greys Torsion 3 lb и Harrison Chimera Custom built 3 lb.
2. Rod pods - Fox Ranger pods.
3. Макари Shimano Aero Technium 12000 XTB и Shimano Ultegra 14000 XTB.
3. Bite alarms - Fox Eos Bite alarms + receiver + Hallo lamp.
4. Bite Boat Angling Technics Technicat + Echo Sounder + GPS
5. ехолот Humminbird 898

и така нататък. За къмпинг оборудването мога да пиша още много.

Но не толкоз оборудването е важно, Троли... макар, че то създава доста добър комфорт.
Нито похарчените пари, както преди време се заяждаше ти, Троли, за един наш излет на Ебро преди време.
Важното според мен е добрата емоция, природа, неравната борба с големите риби.. И най-вече, Троли - приятелите. И незабравимите моменти, прекарани с тях. Пък макар и веднъж годишно да е, и всичките си спестени пари да дадеш за това, лишавайки се от доста други неща.
Желая ти го от сърце да го изпиташ един ден. А ако вече си минал по тоя път, значи ще ме разбереш...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

allfisher написа:100 процентови българи.
Сорбоната - няма лошо, на единият от тия тарикати пъпът му наистина е хвърлен в Сорбоната.
Оборудването им горе долу бива, ама де не кажат, че правим реклама...
Накратко -
1. Пръчки Greys Torsion 3 lb и Harrison Chimera Custom built 3 lb.
2. Rod pods - Fox Ranger pods.
3. Макари Shimano Aero Technium 12000 XTB и Shimano Ultegra 14000 XTB.
3. Bite alarms - Fox Eos Bite alarms + receiver + Hallo lamp.
4. Bite Boat Angling Technics Technicat + Echo Sounder + GPS
5. ехолот Humminbird 898

и така нататък. За къмпинг оборудването мога да пиша още много.

Но не толкоз оборудването е важно, Троли... макар, че то създава доста добър комфорт.
Нито похарчените пари, както преди време се заяждаше ти, Троли, за един наш излет на Ебро преди време.
Важното според мен е добрата емоция, природа, неравната борба с големите риби.. И най-вече, Троли - приятелите. И незабравимите моменти, прекарани с тях. Пък макар и веднъж годишно да е, и всичките си спестени пари да дадеш за това, лишавайки се от доста други неща.
Желая ти го от сърце да го изпиташ един ден. А ако вече си минал по тоя път, значи ще ме разбереш...
Да,при вас всичко звучи перфектно и се насълзявам/пих литър Мавруд&Каберне Совиньон! :cry: :wink: :drinkers: Това с приятелите,ей богу не го разбирам и всеки гледа да те забие в гръб,та просто се пазя от как съм се родил,но пак не помага и са ме клали 100пъти,та във ваше лице ми е надеждата,че някъде има и по-добър живот без забивки до дръжката на ножа! :roll: :drinkers: Някак си от в Сорбоната го правят по-нежно може би и не боли толкова? :roll: :cry: Може би рецептата е Всички да забравят парите в ситуация на Риболов и тогава ще усетя вашата тръпка на безгрижност,релакс+Риби Гиганти достойни за корицата на всяко Европейско риболовно списание!И на Мало Бучино има есетри и се връщат,но май не са толкова големи и обстановката е малко по-провансалска!ВАЖНОТО е да има Новини от хора,като вас и да се развиваме в правилната посока! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”