Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Жребчево
Преди време, бабушки, платики и каракуди се продаваха за стотинки и хората си хранеха котките.
Излишно е въобще да се споменава за тези риби.
Необходими са програми и субсидии за въстановяване на цените риби за да изглеждаме нормална държава.
Излишно е въобще да се споменава за тези риби.
Необходими са програми и субсидии за въстановяване на цените риби за да изглеждаме нормална държава.
КОЛЕГА.искренно съжалявам за погрешното тълкуване на въпроса ми.Моите уважения към Бачо Илия от чийто постове съм научил много.Аз също съм вадил мрежи и даже са ми стреляли на Стамболийски, но не го афиширам.Аз също съм за разрешаване на нощния риболов на всички язовири и за криминализиране на браконерството с мрежи и ток.И мисля ,че несъм по малко българин от теб.Остани си със здраве.Troli Rapala написа:
Това ли са ни бракониерите,дет са фанали некоя бабушка по тъмно на плувка?Много ме заболя,че българин може да е толкова злобен и тъп към себеподобен българин,а манго да ни се подиграва на тъпотията!
![]()
![]()
Те за това се разпадаме и умираме всека секунда дорде не станем Мангалия!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Генади,извинявай за острата ми реакция!Не трябва да се караме риболовците,а точно това направих!
Извинявам се още веднъж! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На 31-ви закрих на Жребеца и когато излязох на брега с лодката,ме чакаха двама мангала!Питаха ме за помпа да си купят,па ги поразпитах и се отпуснаха постепенно и доста неща си казаха без бой,даже почнаха и с хвалбите за голем сом 70кила на мрежа!Казаха,че пускат мрежи пред Паничерево на скалите и улавят сомета по 3-6кила!Питаха ме какво виждам на сонара и къде са рибите,та при желание точно за един ден и няма да припари мангал до гьола!Но в играта се оказа,че са и хората от Садките а има и от Сливен и други градчета наоколо много хиени с достатъчно мрежи,та бъдещето няма да е розово и дорде не стане като на Искъро,нема да мирясат,че бая кинти се изкарват на бързо за една нощ! 

-
- учете се от него
Преди малко ми звъннаха едни приятелчета- на Римския мост вървят каракуди по 800-900гр.

п.п. на сладка царевица!

п.п. на сладка царевица!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Утре ще има Извънреден Конгрес на РимскияБачо Илия написа:Преди малко ми звъннаха едни приятелчета- на Римския мост вървят каракуди по 800-900гр.![]()
п.п. на сладка царевица!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
Или: "..как да съберем 300 габровци, на едно място!?"Божидар написа:.............
Утре ще има Извънреден Конгрес на Римския![]()
![]()

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще,ще ,ама требе да донесеш Онази туба с Виното и Кошчето със салата като на сбирката на Юбилея Ти на Езерово на НС и столаБачо Илия написа:Или: "..как да съберем 300 габровци, на едно място!?"Божидар написа:.............
Утре ще има Извънреден Конгрес на Римския![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
- Pavel Minchev
- новобранец
- Обратна връзка:
За щастие на Римския мост,времето рязко се разваля.
Божо наздраве бате.
Божо наздраве бате.

Няма проблем.Troli Rapala написа:Генади,извинявай за острата ми реакция!Не трябва да се караме риболовците,а точно това направих!![]()
Извинявам се още веднъж!

римския мост замръзнал ли е ?
не..днес имаше доста хора там
Риба дава ли се или ?
- maranzika
- сериозен играч
Там дава само мангали..