Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

Лошото беше, че за да ловя в средата трябваше да съм на другият бряг, че от там течението вкарва навътре, а от моята страна ме изнасяше и просто нямаше как...освен може би с 4гр. ама това си е кощунство, то на 3 едвам барваха, само един изкарах, другите с 1,5 грама когато седяха пред мен рибите....[/quote]
Иво,а какви са като размер рибите и веднага над моста ли лови /ако си бил там е хубаво да си от другата страна ,а не откъм жп-то/ И рибите там през зимата си седат на средата обикновено.С 2гр и тояга с читав кастинг бива.По нагоре /над чупката/ се ловат и у краката.И викаш лудница, баси след две седмици че ги почвам,ма къде..... :roll:
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

А и там,ако не лепиш нема как да ръсиш червей у средата.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:А и там,ако не лепиш нема как да ръсиш червей у средата.
Не знам къде е ловил точно просто давам алтернатива общократно!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция. :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

metoo написа:Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция. :D
При висока вода могат да се качат рибите, виждал съм мряна да скача на близо 2 метра. Въпроса е в гръцките власти, подсъдимо е да спират миграцията на риба. Също така распера(макар и изключително рядко) и щуката също са от гръцко.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

metoo написа:Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция. :D
При висока вода могат да се качат рибите, виждал съм мряна да скача на близо 2 метра. Въпроса е в гръцките власти, подсъдимо е да спират миграцията на риба. Също така распера(макар и изключително рядко) и щуката също са от гръцко.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Д.Граховски написа:
естествено че могат кви 5 метра баражи .... кви 5 лева .... бил съм насекъде по северна гърция никъде не видех 5 метра бараж .... от къде за 1 лето се взеха риби по 300 - 700 гр .... като предишната година е имало само по 1.5
пораснали са поколенията ама що ги е немало преди тва... 8) примерно тия от 700 са били 300 400 гр но такива не са се ловили :roll: :idea:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

chokoboy написа: Иво,а какви са като размер рибите и веднага над моста ли лови /ако си бил там е хубаво да си от другата страна ,а не откъм жп-то/ И рибите там през зимата си седат на средата обикновено.С 2гр и тояга с читав кастинг бива.По нагоре /над чупката/ се ловат и у краката.И викаш лудница, баси след две седмици че ги почвам,ма къде..... :roll:
От стандартния тунелски размер - дребен към среден, има и редки големци,ама за тех си требе да дигне хубаво. Народ ти казва - гъз до гъз и то четвъртък. И у широкто е добре да си срещу линията...ама то опита учи, са ако ида че фанем доволно :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Дано да има риби от Гръцкото който са успели да се качат но едва. Но все пак надеждата умира последна. А за скобите от къде се навадих, според мене въпросът е много прост намаляха драскачи те.
Аватар
kefala87
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kefala87 »

олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!
Ако има риба и на бастун че се фане.
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Скоро някой колега сподели, че имало бабки при вливането на Арката.
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

kefala87 написа:олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!
Червеноперка са ловили тия дни,трябва и костур да има.Ако си късметлия може и скобар да хванеш,колеги са пускали преди години ама къде е що е никой не знае,пък и никои не го търси :D Успех
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

а така бегаите да ловите бабушки и каракудки ..... да си върнете формата че летото нема групирани 100 пасажа на едно место :D колкото до гръцките риби .... има си ги тая година скобар ... по рано имаше нашествие на каракуда ... са ако дигне водата може да решат да си бегат па :D :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

daanndo написа:
kefala87 написа:олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!
Червеноперка са ловили тия дни,трябва и костур да има.Ако си късметлия може и скобар да хванеш,колеги са пускали преди години ама къде е що е никой не знае,пък и никои не го търси :D Успех
Ми що да го търсят-бабушката дърпа като мравка,уклейката като бълха ми що да го търсят скобара :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Е добре значи че се оди там тогава. :)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”