Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Зимен кеф на мач...
- Vesko1
- сериозен играч
Зимен кеф на мач...
Здравейте колеги и приятели!
Отдавна не съм писал тука,ма то с тези празници...Коледи ..Нови години...именни дни не остана време да се ходи на вода.Но днес решихме да натопим въдиците...и към 12.00ч бяхме на едно лесно достъпно място-а именно залива Енчец.При пристигането ни дъжд се лееше из ведро,и той продължи повече от 2 часа...но ние бяхме под чардака на сухичко.

Забъркахме набързо 3 кила захранка,нашибахме няколко "портокала" във водата и започнахме.Дълбочина-8 метра,плувка 2 грама, основно 0,16..на куката флурокарбон 0,12.Стръв-бял червей.Имаше там до нас едни майсторчета,които ходят по състезания...доста скептично ни изгледаха ,но скептицизма им не трая дълго.Не минаха 10 минути и ги зачесахме.
В началото беше-червеноперката.

След нея почна...костура...

Накрая дойде и уклея...имаше доста едри екземпляри

Нашите скептични комшии...като видяха какво става при нас,решиха да сменят мястото...явно нашите тежки захранки привлякоха рибата към нас....и скоро останахме сами.Кълването си продължи до към 16,30....когато след няколко бирички и мезета сложихме край на риболова.Равносметката-4 кила смесена риба...преобладаваше червеноперката,общо 6 костура и около..30 уклея.

Така завърши нашето 4 часово проветрение на главите,взехме чист въздух...хванахме и по някоя риба....и в 17ч си взехме довиждане с язовира.

Наслука колеги....
Отдавна не съм писал тука,ма то с тези празници...Коледи ..Нови години...именни дни не остана време да се ходи на вода.Но днес решихме да натопим въдиците...и към 12.00ч бяхме на едно лесно достъпно място-а именно залива Енчец.При пристигането ни дъжд се лееше из ведро,и той продължи повече от 2 часа...но ние бяхме под чардака на сухичко.

Забъркахме набързо 3 кила захранка,нашибахме няколко "портокала" във водата и започнахме.Дълбочина-8 метра,плувка 2 грама, основно 0,16..на куката флурокарбон 0,12.Стръв-бял червей.Имаше там до нас едни майсторчета,които ходят по състезания...доста скептично ни изгледаха ,но скептицизма им не трая дълго.Не минаха 10 минути и ги зачесахме.
В началото беше-червеноперката.

След нея почна...костура...

Накрая дойде и уклея...имаше доста едри екземпляри

Нашите скептични комшии...като видяха какво става при нас,решиха да сменят мястото...явно нашите тежки захранки привлякоха рибата към нас....и скоро останахме сами.Кълването си продължи до към 16,30....когато след няколко бирички и мезета сложихме край на риболова.Равносметката-4 кила смесена риба...преобладаваше червеноперката,общо 6 костура и около..30 уклея.

Така завърши нашето 4 часово проветрение на главите,взехме чист въздух...хванахме и по някоя риба....и в 17ч си взехме довиждане с язовира.

Наслука колеги....

Последно промяна от Vesko1 на Съб Яну 25, 2014 6:24 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Re: Зимен кеф на мач...
Кефа го видях,ама мача не 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Хубав риболов - рибките от първите снимки са Бабушки 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- falco2
- ще става разбирач
Машалла. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Браво за това,че сте успели да "топнете плувките"
Прясна рибка през януари,питам аз добре ли е

Прясна рибка през януари,питам аз добре ли е

Имало е голямо разнообразие в риболова!
Пожелавам ти много слука през Новата 2014 годината !
Пожелавам ти много слука през Новата 2014 годината !

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Отличен риболов и то с повод 0.12?
- Vesko1
- сериозен играч
Краси..,6 костура и 20 уклея ми се отразяват в момента мн добре ...пражени с тъмно пиво ....останалото си плува...Красимир Атанасов написа:Браво за това,че сте успели да "топнете плувките"![]()
Прясна рибка през януари,питам аз добре ли е![]()

- Красимир Атанасов
- учете се от него
За това говоряVesko1 написа:уклея ми се отразяват в момента мн добре ...пражени с тъмно

Зимен кеф на разкошно място...Енчец ми е едно от любимите места в Бг.въпреки,че рядко го посещавам.Благодаря за припомнянето и все така да я карате.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Vesko1
- сериозен играч
Наздраве Краси...наслука и на теб.И да не си купуваш пангасиус...че скоро четох,Менделеевата таблица в него...от река Меконг.Прясното си е прясно...па дори и уклей да е..5 рибки -2 литра бира изпиват...Красимир Атанасов написа: За това говоряНаздраве баце

Мача ..винаги е в наша полза!Само ЦСКА....pacho109 написа:Кефа го видях,ама мача не

- antivik
- кандидат преподавател
Бравос Весе, добре че поне ти излезе да отсрамиш малко групата, че при това маловодие и откачено време.....доста се заседяхме нещо, па и с тези големи дълбочини....кой да ти чака потъване кука, дигане на плувка... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Вик..то това не е моя риболов,ама "като няма риба- и рака е риба"....antivik написа:Бравос Весе, добре че поне ти излезе да отсрамиш малко групата, че при това маловодие и откачено време.....доста се заседяхме нещо, па и с тези големи дълбочини....кой да ти чака потъване кука, дигане на плувка...

-
- научил се да хвърля
Браво Веско , не само че си направил чудесно излетче, но и допълнението е на ниво. Имаш и чувство за хумор , което също ми много хареса
. Жив и Здрав и повече такива моменти през 2014г.