Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от venci72 »

prodigy666 написа:а така бегаите да ловите бабушки и каракудки ..... да си върнете формата че летото нема групирани 100 пасажа на едно место :D колкото до гръцките риби .... има си ги тая година скобар ... по рано имаше нашествие на каракуда ... са ако дигне водата може да решат да си бегат па :D :drinkers:
се за летни скобари пишеш ,па турни некоя снимка да ги видиме...ного скобарджий ,ного природозащитници и измислени пускачи пишат по темата ...ама без снимки и клипове ...сори ама не вервам на никой...
Жоро81
новобранец
новобранец

Мнение от Жоро81 »

венци бил лиси скоро с щеката
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

venci72 написа:
prodigy666 написа:а така бегаите да ловите бабушки и каракудки ..... да си върнете формата че летото нема групирани 100 пасажа на едно место :D колкото до гръцките риби .... има си ги тая година скобар ... по рано имаше нашествие на каракуда ... са ако дигне водата може да решат да си бегат па :D :drinkers:
се за летни скобари пишеш ,па турни некоя снимка да ги видиме...ного скобарджий ,ного природозащитници и измислени пускачи пишат по темата ...ама без снимки и клипове ...сори ама не вервам на никой...
Тъкмо ми беше и на мен на устата. .
Евалата Венци, казваш си ги нещата "право куме очи"..
А и нема кой да му каже на тоя пич че тоя знак :finga: е среден пръст, той си мисли че е палец :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Жоро81 написа:венци бил лиси скоро с щеката
не съм ,миналата година съм одил се на се 5 пъти на риба ...без да ги бройм излетите покрай нова година...мулясва щеката на терсата ...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

venci72 написа:
не съм ,миналата година съм одил се на се 5 пъти на риба ...без да ги бройм излетите покрай нова година...мулясва щеката на терсата ...
ти па кой си бре са си се регистрирал ...1 во мнение ,мене за щека че ме питаш ,и че ти обяснявам аз,па представи се турни си една снимка...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Как, бе Венци, сила си. Кой да питат, брат. То човеко да размени праиказка с тебе се е регнал у форумо. :D Иначе до са само си е чел.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Според вас, при тия температури, сега зимен сезон ли е или какъв в риболова на скобар? Защо вчера вообще не се контролираше с хляб? От народа по брега ли се плаши и се дърпа у средата на реката като стане лудница? Нищо не може да го накара да се приближи....
некаде по нагоре ви бех писал...у басейно имам секави риби,цела година им фърлям леб отгоре на водата филий,водата зоври ,скобарите ,са като сребарни стрели, :D от края на ноември ,или началото на декември лебо си седи ,но го барат ,не ядат ,миналата седмица земах 300гр белки един директен ...на секо фърляне риба ,мрени основно ,некоя каракуда ,неколко шаранчета ...за полвин час ,после дадох на един колега да лови...па мрени канално сомче ...скобар нито един ,при положение че са най лакоми...

не вервам у реката да е по различно ,никой не може да ме убеди че скобаро се храни зимата ,подхранката каде се мета лебо белките може да го дразнат и да атакува стръвта ...просто не фърляш ли у рибите ...

вече ,от други години помним ,началото на март...почва да става истински риболов ,кленчета ,мрени ,по некой скобар ,рибата почва да реагира на подхранка и белки но сега не
вообще не се контролираше с хляб

пролет ,лето ,есен

седам и почвам да храним ,1 час ,2 часа ,3 часа ,само мренки кленчета ,дребосък ,знам че че дойдат ,и идват ,сичкио дребосък изчезва и почват да кълвът само скобари ...това нещо зимата нема чак да се получи
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Евала Венци, ако имаше как да ти дам плюсче за мнението с кеф щях да го направя...имам още доста да пообиколя реката да науча всички тънкости.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

http://prikachi.com/images.php?images/105/6501105j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images.php?images/221/6992221d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images.php?images/228/6992228F.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
те малко летни ... тва е малка част просто снимам рядко тва на последната снимка не е мерено от лево ... колко може да е :D :drinkers:
Жоро81
новобранец
новобранец

Мнение от Жоро81 »

нов сам у форумо от 4г. лова само с щека снимки не права ода каде нама народ зимата почти неода
Жоро81
новобранец
новобранец

Мнение от Жоро81 »

и живарник не ползвам
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:
venci72 написа:
ти па кой си бре са си се регистрирал ...1 во мнение ,мене за щека че ме питаш ,и че ти обяснявам аз,па представи се турни си една снимка...
Ебати хищнико заеби изеде го :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

jasonsmith написа:
venci72 написа:
Тъкмо ми беше и на мен на устата. .
Евалата Венци, казваш си ги нещата "право куме очи"..
А и нема кой да му каже на тоя пич че тоя знак :finga: е среден пръст, той си мисли че е палец :)
а бе майка тука от 1 месец одиш на скобар и се праиш на тарикат .... от теб съм чакил повече снимки в тоя форум ако тва е целата ..... аз не виждам нито среден пръст нито палец ... ти ако виждаш шмаизери твои проблем
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мама ай ем криминал :D тадак так так так тадак так так на автоматична :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

DJONI RINGO написа:Мама ай ем криминал :D тадак так так так тадак так так на автоматична :D
Марти и ти си изтрещел. Простено е зима, далече. :D :drinkers:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”