Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от pojara28 »

topsoft написа:Ама пак се почна с играта на криеница ми се струва. От 10тина дена на тунела няма къде игла да хвърлиш, ама никой не измъца нищо, ама се чете иначе...на Бело поле делничен ден миналата седмица имаше 2423442342 човека, той Венци май си е прав човека.
Добре бе аз не мога да разбера защо не си направим една тема в която да влизат само хора с одобрение. В тая тема пишат 10 човека а чатат хиляда после имало милиони на местата които се споменават тук.
Ето сега един експеримент.
за бело поле държи повече риба от други години . Местата са малко на изтичалото на вира около дърветата. Друго дашно място е естествено покровнишкия мост. Трето такова по инфо но непроверено е вливането на рилската река.
скобара е риба проклета
Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

topsoft написа:Ама пак се почна с играта на криеница ми се струва. От 10тина дена на тунела няма къде игла да хвърлиш, ама никой не измъца нищо, ама се чете иначе...на Бело поле делничен ден миналата седмица имаше 2423442342 човека, той Венци май си е прав човека.
Е па колко да е прав!Кво ми коства с два три реда да кажа ниво, цвет,активност на рибите.Всеки си преценява дали да верва и как да ползва инфото.Па дали си фанал 10 или 20 нема значение,а па дали си ги пуснал ми е през к-ра.Аз като тръгвам ми стига да знам че нивото е нормално и водата е сура.Другото вече- места никой не очаквам да споделя това е нормално и аз не казвам.А аз лично си имам достатъчно агенти и градски и такива дето живеят на 2 мин от реката,така че мога и без форума.Ма има народ дето не разполага с информация и като тръгна другия уйкенд да ги биркам от мене ще имате толкова-два три реда за ниво и цвет съответно фанал не фанал!
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

chokoboy написа:
Е па колко да е прав!Кво ми коства с два три реда да кажа ниво, цвет,активност на рибите.Всеки си преценява дали да верва и как да ползва инфото.Па дали си фанал 10 или 20 нема значение,а па дали си ги пуснал ми е през к-ра.Аз като тръгвам ми стига да знам че нивото е нормално и водата е сура.Другото вече- места никой не очаквам да споделя това е нормално и аз не казвам.А аз лично си имам достатъчно агенти и градски и такива дето живеят на 2 мин от реката,така че мога и без форума.Ма има народ дето не разполага с информация и като тръгна другия уйкенд да ги биркам от мене ще имате толкова-два три реда за ниво и цвет съответно фанал не фанал!
Пак е нещо :)
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

chokoboy написа:...два три реда за ниво и цвет съответно фанал не фанал!
То това си е напълно достатъчно. Не разбирам защо се палите толкова за споделяне на конкретни места, след като няма никаква гаранция че някой като иде на същото място след ден два риболова пак ще е същия. Със сигурност на всеки му се е случвало да повтори в два поредни дни едно и също място и единия от дните да е добър а другия слаб. Който иска пише, който не иска - не. На мене лично ми е по-интересно как а не къде са ловени рибите.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

В неделя преди обяд се отбих да погледна хавата на тунела и имаше цифром и словом 4 (четири) човека..след обяд може и да са се събрали повече.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

От времето е. Абе само като гледам колко хора дето пишат на високосна се впуснаха след мнението ми в коментари, представям си ще народ само чете....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Аз пък живея на десет мин от реката-как каза Венци информация не търся,не питам ,ставам и отивам! Мен пък ме боли к..а сура ли е бистра ли е-ставам и отивам!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

пичове,задумахте за 3 ти бараж...преди неколко години ,гледам от 2007 ,баш се бех регистрирал у форумо :D отивам на 3 бараж...беше ного рано...разфрълях багажо...опнах един директен трабуко имах 8м за там го зимах ,тука цедмицата ми вършеше работа...D забраках леб...и като почнаха да идват коли ...нещо страшно само щеки...заобиколиха ме отсекаде ,а бех пръв... :D

темата е на Боци ,после станаме гъстаци...и с ного други пичове

аз съм на първата снимка ,с директнио телескоп...

после ме обвиниа че не съм им преебал риболово защо съм фрълял ного леб... :D :D

леб верно фрълях ...ама и риби ного фанах...

внимание към първата снимка...после се включвам към средата на темата... :D и там внимание

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... =3&t=17815" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Това е грандиозна случка:D Как са гледали жално :D имало е Чичо Томовата колиба малко :D

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

скобаро си сака леб...и филц ,за филцо по филмите и списанята не пише...ама без филц не тръгвам... ...мачех ги с музайка ,ама с филцо става ного по добре ,намокрим го с вода и се така залепат камачетата с трошките ,става ного добре...

скоро у една ного бистра вода ...на едно ного равно дъно песък...филия леб я намокрим ,смачкам я убаво,падне като гюле у водата ......и като се затракаля...неможех да повервам ,заебах въдицата ,сигорно 5-6 топки метнах...ойдеха у другио вир направо :D неможех да повервам ,стегнати убави топчета ,прих ги като кюфтета ,не ...заминава за секунди

немах ,филц ,турнах камак...запечатен с леб ...каде го метнем там остане...
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Венци, а трошките мокриш ли ги или само филца? Кажи технологията моля.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:Венци, а трошките мокриш ли ги или само филца? Кажи технологията моля.
Аз мокрим всичко -естествено така че да станат приказка-изсипвам трохите,изсипвам камъните и разбърквам-по малко вода и бъркам!оставям стискам-стават не стават коригирам-правим ги за 2 минутки принципно :D като хвърля как вика Калин извират майна;) Има и други варианти-трохите на сухо в подхранка за по бавно течение-кой ползва манджа де! Аз 8 в месеца в годината карам тотално на хляб

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

И аз правя така както казва Марто, ма се замислих дали пък няма да слепват по-добре, ако са сухи, а само камъните мокри....
Изображение

Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Аз пък живея на десет мин от реката-как каза Венци информация не търся,не питам ,ставам и отивам! Мен пък ме боли к..а сура ли е бистра ли е-ставам и отивам!
Да,ама други питат и търсят.Инфо за р. Струма!заглавието на темата.И некой питата на лични друг само чете и това му е ок.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:Аз пък живея на десет мин от реката-как каза Венци информация не търся,не питам ,ставам и отивам! Мен пък ме боли к..а сура ли е бистра ли е-ставам и отивам!
Да,ама други питат и търсят.Инфо за р. Струма!заглавието на темата.И некой питата на лични друг само чете и това му е ок.
Понеже все гледаш да ме цитираш за нещо-да ти кажа-това ,че аз не търся инфо не означава,че не давам такова!Има разлика;) АЗ НЕ ПИТАМ и живея близо до реката! АЗ СТАВАМ и отивам на бистра,сура и прочие! АЗ давам инфо за колегите-кога на лични,кога тук!АЗ живея близо до реката ,но ставам и отивам на Симитли примерно-без да съм питал некой локатор! Пак са 80 километра!

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”