Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за язовир Горна Диканя-статут след януари 2011 г.?
Модератор: sapuna
Re: Питане за язовир Горна Диканя-статут след януари 2011 г.
Никой ли не е ходил да попита? какво ще е положението
ходих преди 2 седмици, беше забранено, а кога ще го разрешат, не се знае
Охрани,пазачи никой нищо ли не казва
никой нищо не знае
- asenfisherman
- ще става разбирач
Още доста ще се зариби и ще остане забраненpandela написа:никой нищо не знае

-
- новобранец
Здравейте колеги, разбра ли се какво ще се случва с язовира? До кога ще е забранен?
язовир Диканя е пуснат за риболов само в една зона около понтона - малките шаранчета се връщат във водоема, както и трофейни екземляри.
Разрешен улов 1 бр. шаран над килограм и амур също/ има уклей, червеноперка, костур, кефал, каракуда, щука и др.
Таксата е 10 лв. 2 бр. за въдици.
Разрешен улов 1 бр. шаран над килограм и амур също/ има уклей, червеноперка, костур, кефал, каракуда, щука и др.
Таксата е 10 лв. 2 бр. за въдици.
- TRAP
- ще става разбирач
Тоя понтон около стената ли е?Очаква ли се да го разрешат целия?
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- разбира нещата
Не е около стената. Под кафето е в ляво заливче където бяха патиците. Там не държи риби ако нещо е останало де аз не бих си губил времето там. Разрешен е някави 30 метра... смях...имаш право на цяла една риба съгласно горното мнение. Демек по половин на въдица че са ти разрешени две. Цирк... Глобус...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аман от "информатори".....добре, че тия две седмици съм по състезания и няма да ходя та за това ще Ви кажа - в монета има страхотен риболов на фидер, с шарени риби.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Я тя темата живна! Колега ако правилно съм разбрал , кълве на този "понтон" и около него така ли? А морунажи излизат ли и на каква стръв се забавляват?topsoft написа:Аман от "информатори".....добре, че тия две седмици съм по състезания и няма да ходя та за това ще Ви кажа - в монета има страхотен риболов на фидер, с шарени риби.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Излиза и морунаж и клен (по-дребен) и малки шаранчета до кило.....и баби хубави, което не значи че трябва да си влачите дома всичко което хванете, пускайте риба за да има и за напред.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- TRAP
- ще става разбирач
Това си е в района на стената.Дават ли да се пракира на паргинга?takezo написа:Не е около стената. Под кафето е в ляво заливче където бяха патиците. Там не държи риби ако нещо е останало де аз не бих си губил времето там. Разрешен е някави 30 метра... смях...имаш право на цяла една риба съгласно горното мнение. Демек по половин на въдица че са ти разрешени две. Цирк... Глобус...
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- indalo
- фен клуб-скобар
Задължително се паркира на паркинга. Върви приличен риболов, освен на фидер и на щека и на директен. Ловат се основно бабиери, кленчета, морунажи, шаранчета, около 500-700 гр, и по някое по голямо, костурета, уклей и раците са тръгнали. Мисля, че в момента това е мястото, където можеш да се позабавляваш със диви риби, а не бройлери. Лошото е че е разрешено да вземеш до 8 кила риба, изклщчаю шаран и щука и много се влачи. И аз си взех бабки и няколко кленчета, нема такава риба, но с 8 кила требе целата улица да нахраним. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;