Maver Abyss Х или Okuma Solitron

Модератор: Paublo_Eskobar

match
новобранец
новобранец

Re: Maver Abyss Х или Okuma Solitron

Мнение от match »

rujkata написа:Споделете мнение за тази макара много съм я загледал, но незнам дали си струва? http://www.geoffstackleandbait.co.uk/Da ... Match-Reel" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам същата, само че модела със 7 лагера 7iMA, макарата се равнява в размер на Шимано 3000-3500. Много лек и плавен ход, въпреки размера макарата е много мощна и си бори шараните без проблем. С три шпули е две мачови плитки и една по-дълбока. Заслужава си паричките определено, въпреки че цената и преди години беше по-скъпа.

Това е модел на Дайва, който e по-стар и не се произвежда от доста години вече, по-скоро информацията във сайта не е актуална. По скоро в й-бей или ако случайно ако попадне във форума ;)

Мисля, че ето това е по-новият модел, който замести Phantom-a : http://www.masterfishing.bg/product/540 ... agera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rujkata
новобранец
новобранец

Мнение от rujkata »

Мерси колега аз макаричката я загледах в ebay на много примамлива цена. Рових по нашите сайтове, но неоткрих инфо. Блаходаряти още един път. Наслука!:)
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

rujkata написа:Здравей колега аз го взех от Майсторски рибилов до Пирогов с 20% отстъпка. Имаше някво промо :) има си калъф за снадките немога да разбера какво те интересува. А за самия мач немога още нищо да споделя защото все още не е излизал от килера за жалост. :) от колегите във форума каквото са писали това знам. На мен ми пасна много в ръката. Успех
Мерси колега ще мина през магазина дано и на мен ми пасне :drinkers:
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

готово пръчката ми пасна чакам да се стопли времето да я пробвам
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”