Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
Луно, луно земльо македонска 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

https://www.facebook.com/pages/Born-%D0 ... 5419923884" onclick="window.open(this.href);return false;
Взех че се записах на македонски рибарски форум,казаха ми да изчакам администратора да ме пусне-вече месец чакам...
-
- ще става разбирач
Ти за това време можеше да вземеш македонско гражданство.starcho написа:Взех че се записах на македонски рибарски форум,казаха ми да изчакам администратора да ме пусне-вече месец чакам...

- Диканаров
- кандидат преподавател
Ми, ако си написал молбата на български, сигурно са я дали за превод!
Нали не разбират какво им говорим и пишем!
Като си зорлия за техен сайт, ще чакаш! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- stefan4etoo
- сериозен играч
http://mynews-bg.com/tvoeto-mishlentse-stamat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Сайта се казва Рибарска вистина,стана ми интересно с многото неизвестни имена на риби,пък поназнайвам диалекта щото съм по потекло от пиринско.Не съм писал молба,само данни,да си призная очаквах че ще ме стопират щото там българите са с особенно отношение възприемани.Хем смешно хем тъжно...

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Заплата ми шепне:
- Нека да отидем някъде?
А аз и казвам:
- Стой си вкъщи, малка си още...
- Нека да отидем някъде?
А аз и казвам:
- Стой си вкъщи, малка си още...
нямам живарник

http://youtu.be/EZl5rt9OC7c" onclick="window.open(this.href);return false;
Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа.
Той:
-Защо не спреш цигарите, след като вече има електрони...
Тя:
-Бе, то и вибратори има, ама с мъже е по-хубаво...
Попитали радио Ереван:
-Какво е това "от пиле мляко"?
-Елементарно - това е, когато на девети март доячките махмурлийки, вместо в краварника влизат в курника-отговорило радиото.
Той:
-Защо не спреш цигарите, след като вече има електрони...
Тя:
-Бе, то и вибратори има, ама с мъже е по-хубаво...
Попитали радио Ереван:
-Какво е това "от пиле мляко"?
-Елементарно - това е, когато на девети март доячките махмурлийки, вместо в краварника влизат в курника-отговорило радиото.
То, лафът хубав, ама защо не на фона на Бургас, а на Варна, ако се не лъжа?Красимир Атанасов написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/pages/Born-%D0 ... 5419923884" onclick="window.open(this.href);return false;

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Красимир Атанасов
- учете се от него