Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!
- marvelous799
- научил се да хвърля
Re: Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!
krokibg написа:Троли,Троли,такъв смешник си че ако те грабнат тия от лодката,ще ти заврът греблата в задника и ще те продадът като фазан![]()
![]()
Доста хора са те защитили,гледам и информациика си менкате,ама какво са 50кг риба и то плевелна,костури разни
![]()
![]()
Ще извика ИАРА,по лесно би ми пуснал на мене дупе,отколкото да поеме риска да бъде проверен с такива количества костури в лодката.Аз ако ще ги биеш тези,на всяка цена искам да го видя това,искам да съм свидетел и ако изобщо гъкнеш,аз ще те черпя един месец риболови,ще ти поема бензините на всички излети през почивните дни до жребеца
![]()
![]()
Имаш поздрави от един арменец,много харесвал руси със сини очи и червени прашки
![]()
![]()
Е как може такова отношение към темата на колегата???
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми братко риболовен,то кво отношение да чекаш от мутра,от на майната си?marvelous799 написа:krokibg написа:Троли,Троли,такъв смешник си че ако те грабнат тия от лодката,ще ти заврът греблата в задника и ще те продадът като фазан![]()
![]()
Доста хора са те защитили,гледам и информациика си менкате,ама какво са 50кг риба и то плевелна,костури разни
![]()
![]()
Ще извика ИАРА,по лесно би ми пуснал на мене дупе,отколкото да поеме риска да бъде проверен с такива количества костури в лодката.Аз ако ще ги биеш тези,на всяка цена искам да го видя това,искам да съм свидетел и ако изобщо гъкнеш,аз ще те черпя един месец риболови,ще ти поема бензините на всички излети през почивните дни до жребеца
![]()
![]()
Имаш поздрави от един арменец,много харесвал руси със сини очи и червени прашки
![]()
![]()
Е как може такова отношение към темата на колегата???

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Марвелос799 много съжалявам,че повдигна тая тема,защото исках да умре в забвение!
Всеки първокурсник в Университета,който има предмет на обучение "Психология" е наясно с принципа на комплексара:"Оплюй успелия в дадена област,за да се почувстваш значим" !
Това е единствения начин да се почувства значим,като му се обърне внимание,макар и с негативен знак=оплюване и критика без основателна причина!
Причината е без значение,важното е да му се обърне внимание пък било то и негативно!По същия начин действат и анти-рекламите,но да не отплесваме,защото нискобразованите мутрички нема да ни разберат,което е проблем за тях,защото им трябва разбираема причина за да отключат агресията си,точно като крокодилчетата на които мозъчето им е колкото аспиринче и се задейства от генетично закодирани рефлекси,като кученцето на Павлов!
Нека си лае на воля!
МЯУ!
При древните Египтяни,не случайно са издигнали в култ котката и лъва,а не некой пес в Свещенно животно и Тотем!
Кучето е с един живот,а котката със седем=на коефициент на интелигентност!
Мяу-мяу,докато не бъдат изядени с парцалите!
Лично видях една тъпа мутричка,как в два дена състезание по тролинг + още 2дена свободен риболов хвана един костур на Жребеца,та сметай колко е тъп и некадърен!
Чак жал ми стана,но предпочитам да съм жесток докрай и да му го забия,па дано стане риболовец некой ден от него,ма надали без нужния интелект!

- marvelous799
- научил се да хвърля
Май наистина не е трябвало да се обаждам, че като гледам и ти запали Саше!Не се впрягай и не отвръщай със същото, защото се принизяваш с него! Според мен поста на колегата Кроки трябваше да бъде изтрит след появата му ама май всичко опира до РЕКЛАМА, връзки, подкупи, приятел на приятеля, самоизтъкване и още много BULLSHIT от което НЕ всеки има нужда!
А тя простотията по гората НЕ ходела знам аз.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,съгласен съм до край!marvelous799 написа:

- anton jambol
- фен клуб-скобар
много си прав троли ама едва ли селяните ще те разбератTroli Rapala написа:Да,съгласен съм до край!marvelous799 написа:
А тя простотията по гората НЕ ходела знам аз.Пих и си казах,квото ми е на сърце!
За това съм,като гъба и попивам знания до последен дъх,любопитен съм и искам да знам много и повече,просто ме влече енциклопедичността и аналитиката на нещата!
Социума е забулена джунгла и от там произлиза заблуждението,че има култивиране и отделяне на хуманоидите от "неразумните" животни!
По гадно,долно и мръсно животно от човека нема,вервайте ми!
Дано природата скоро да ни намали до санитарния минимум,иначе ще изядем всичко живо!
![]()

Хвани и пусни не бъди алчен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да и аз съм се насочил на юг,като по-интересна дестинация!
Тук оправия нема да има скоро,колкото и да се пънем!Такава е играта,да се плямпа без никакво действие,което ни скапва постепенно!Аз вече все по-малко говоря и директно се агресирам при всяка неправда,та не е лесно и се развиваме в неправилната посока,на агресия!
Нещата са елементарни,просто некой лапа за наша сметка и ние сме балъците дет си плащат за ЧЕСТНИЯ риболов,а други правят безнаказано кинти!В София по рибарските магазини се продават сулки по 40санта от Мандра,което означава че и ИАРА е в играта с търговията на бракониерски улов!
Защото няма Законна Садка за сулки там,но има сулки с разрешително за продажба от там!
За един ден цялата далавера се разгадава и спира само воля да има,аз така спрях цигарите от раз!Режеш Батко до корен раковите образования и ще има ползи за всички по веригата ИАРА-Търговци-Рибовъди-Риболовци,а не само за неколцина келемета!
Но тъпотията води само към мизерия за всички!Кви програми и милиони има за рибарството и културите :Не е истина,ма тъпака не може да роди проекти и всичко заминава за сметка на три-четири идиота,които се налапват и дотам...!Гърка никога нема да направи тая глупост да усвои само малка част за сметка на 1000души,а напротив,ще вкара стотици и хиляди души в усвояването на средствата за общото благо!Като има за всички,проблемите и недоволствието са по-малко!
А,като отидат в един идиот и всичко се усира!
На "момчетата" от юга им простиха 100милиарда-Похарчени за Екстри,па нека са по-тъпи от нас,но не са ги взели двама-трима,а цел народ!