Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

колеги моля за мнение
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Да, с това вече съм напълно съгласен, но то не означава, че примамката не може да бъде водена като джигiogo написа:Стефко, имам в предвид че дава резултат и играе добре при монотонно водене което е характерно за воблери и блесни.
И туистери могат да се водят така и дават резултати но по-ефективно е когато включиш и пръчката и макарата в играта.

Всъщност за тези имитации на костурче, за които спомена по-горе, добри отзиви имаше от доста сръбски колеги. Ако не ме лъже паметта те също говреха предимно за равномерна проводка

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пробвал съм ги с други воденета/проводки/ но според мен не се получава добре.
На костурчетата съм имал по-добри резултати.
Едно приятелче на Шабленското езеро фурор направи с тях.
Имам познат в Испания запален щукар които по-ефективност ги подрежда така: 1 имитация на слънчева рибка, след това имитацията на костурче и накрая щуклето.
На костурчетата съм имал по-добри резултати.
Едно приятелче на Шабленското езеро фурор направи с тях.
Имам познат в Испания запален щукар които по-ефективност ги подрежда така: 1 имитация на слънчева рибка, след това имитацията на костурче и накрая щуклето.
Re: отговор
Джига е оловна глава с кука, върху която се монтира силикон или поролон, както го наричат руснаците. За джиг спининг се използват и офсетни куки, в Русия и Америка риболовците ги ползват широко, ама тука у нас търговците не ги внасят.valeri написа:това" джиг " да го приемам кат игра на пръта от ниско долу до средата на тялото.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.