Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- daanndo
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Приемам разбира се,мястото е много куцо по принцип,знам че обратното е по добре,но три четири излета имам там и съм доста доволен,дали просто се въртят там незнамDJONI RINGO написа:Здрасти-един съвет от мен ако приемаш такива:) Най нериятното е да се застава от плитко към дълбоко,обратното става! Бягай далече от места плитко към дълбоко!daanndo написа:И два около устата.Мястото е от плитко към дълбоко колега,няма как в началото да не се влачи.kdpav написа:Два скобара за устата и два около !-До към 2ч риба за устата нямахме.
Влачил ти се е синджира по дъното трябвало е да свалиш плувката с 10-15 см.
- prodigy666
- разбира нещата
смешко ти не спираш да плюваш незнам кво искаш аре живеи си там с твойте жаби ... магарета .... коне и т.н аз с такива като теб не се занимавамvenci72 написа:може и магаре да е ама не е жаба ,какъв авер че ти ставам аз на тебе бе смотаняк ,крий се там снижи се у скайпо и се крий и пллювай зад клавиатурата мишкок
EE стига де изядохте го момчето какво толкова плюва..
Ако има риба и на бастун че се фане.
-
- фен клуб-скобар
Следващия път пробвай да се качиш десет метра по нагоре или да слезеш в дълбокото и да намериш равномерното дъно-говря ти за това място там дето ти харесва! Пробвай да храниш с малки дози храна и по рехава! Хвърляй я право пред погледа ти или метър под него! Естествено това ти го давам като метод ако под теб няма хора,аз оставам с впечатлението че е така! Може и да бъркам,а може и точно на тази граница плитко дълбоко да стои рибата като на праг и да не мърда и точно там да са ти ударите!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Отгоре съм ловил,не е лошо,имах 7-8 риби.Предишния излет бях с още двама колеги,единия отгоре в плиткото,другия под мене в дълбокото,нивото беше същото,водата сълза,хора имаше отсреща през 10 метра.Та резултата-колегата отгоре 5-6 риби,отдолу 3-4,моите бяха 17.Това се повтаря вече три пъти,поне двойно повече при мен,а си ги ловят и те по принцип.Ударите са ми точно на едно и също место.Ако вдигна дълбочината с 5см ми удара два метра по-надолуDJONI RINGO написа:Следващия път пробвай да се качиш десет метра по нагоре или да слезеш в дълбокото и да намериш равномерното дъно-говря ти за това място там дето ти харесва! Пробвай да храниш с малки дози храна и по рехава! Хвърляй я право пред погледа ти или метър под него! Естествено това ти го давам като метод ако под теб няма хора,аз оставам с впечатлението че е така! Може и да бъркам,а може и точно на тази граница плитко дълбоко да стои рибата като на праг и да не мърда и точно там да са ти ударите!

-
- фен клуб-скобар
При това обяснение го изключи мястото най отгоре:)daanndo написа:Отгоре съм ловил,не е лошо,имах 7-8 риби.Предишния излет бях с още двама колеги,единия отгоре в плиткото,другия под мене в дълбокото,нивото беше същото,водата сълза,хора имаше отсреща през 10 метра.Та резултата-колегата отгоре 5-6 риби,отдолу 3-4,моите бяха 17.Това се повтаря вече три пъти,поне двойно повече при мен,а си ги ловят и те по принцип.Ударите са ми точно на едно и също место.Ако вдигна дълбочината с 5см ми удара два метра по-надолуDJONI RINGO написа:Следващия път пробвай да се качиш десет метра по нагоре или да слезеш в дълбокото и да намериш равномерното дъно-говря ти за това място там дето ти харесва! Пробвай да храниш с малки дози храна и по рехава! Хвърляй я право пред погледа ти или метър под него! Естествено това ти го давам като метод ако под теб няма хора,аз оставам с впечатлението че е така! Може и да бъркам,а може и точно на тази граница плитко дълбоко да стои рибата като на праг и да не мърда и точно там да са ти ударите!Разликата в дълбочината при мен и под мен е не повече от 20-30см.Другия път ще пробвам в по дълбокото както казваш ти и може да опитам с директния с по-финна линия,там позволява.Вчера имаше един колега под мен в по-дълбокото и беше по-добре,към десетина риби без абсолютно никаква храна,не вярвам мойта храна да е отивала чак при него,на него рибите му взимаха най-долу има няма на 50 метра от мястото дето храня аз,ама е възможно.Абе се странни неща
Мерси за съвета,ще пробвам другия път
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- dandi1383
- фен клуб-скобар
Удриии уйче тая мачка не е наша!!! Бой и скубанйе под мишниците!!! Нема да фанете да покажете некоя снимка на некоя риба а само се ядете да ви ева сите
. не съм ходил на риба от септември лани и чакам некой нещо да покаже, да изплакнем очите, а вие тоя форум го превърнахте у секс форум.
Вчера ме пратиха до Петрич набързо та видех любимата река, насълзиха ми се очите като я гледам и не мога да фърлим.

Вчера ме пратиха до Петрич набързо та видех любимата река, насълзиха ми се очите като я гледам и не мога да фърлим.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Ти поне си я видел:D Секс по къси панталонки-Джу бокс малко Саманта Фокс -ееееебаниеееееее и морски даровеdandi1383 написа:Удриии уйче тая мачка не е наша!!! Бой и скубанйе под мишниците!!! Нема да фанете да покажете некоя снимка на некоя риба а само се ядете да ви ева сите. не съм ходил на риба от септември лани и чакам некой нещо да покаже, да изплакнем очите, а вие тоя форум го превърнахте у секс форум.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ааааа няма да спирате да се карате но го правете ва лични ако може. А аз ще повдигна нещо по важно. Кажете за плувките които използвате и поводите, за кусите не питам то е ясно че скобара си иска леб и фуна.
Аз например ловя с едни плувки на сенсас и повод ксило. От две три години само това ползвам и не знам има ли и по добро, ако презложите нещо ще го пробвам.
Аз например ловя с едни плувки на сенсас и повод ксило. От две три години само това ползвам и не знам има ли и по добро, ако презложите нещо ще го пробвам.
скобара е риба проклета

Секс по къси панталонки-Джу бокс малко Саманта Фокс -ееееебаниеееееее и морски дарове
[/quote]
Това ще си го сложа в подписа
Джони гоУемец си... поздрави

Това ще си го сложа в подписа

Джони гоУемец си... поздрави
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
pojara28 написа: Кажете за плувките които използвате и поводите, за кусите не питам то е ясно че скобара си иска леб и фуна..

С тия куки N 14 и 16, имам по-малко откачания от фуната, те са и по-скъпи, де

Иво(topsoft)ползва едни куки-убийци, подсещам го да ми прати серията

ПС.Карайте се , понякога е забавно

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Абе и аз ползвам дренан но само като ловя на червеи или пинки. Иначе за плувките преди гозина две не използвах друго освен кралусо голф. Но не съм много доволен от тях не бяха много чувствителни а и тоя пластмасов кил като се деформира няма оправане. Виж от там ми остана за ползвам плувки с подвижно тяло. За фувата не мога да кажа че имам откачания . Иначе тая година рядко ми се е налагало да ловя с плувка по тежка от 2,5грама.
Дренана от който съм доволен е карбон магот или нещо такова. Никога не съм ползвал за повод флорокарбон и винаги съм се чудил дали има ефект.
Ти какви кралусо ползваш голф карпи или спирит, а може би ловиш с боло или сърф
Дренана от който съм доволен е карбон магот или нещо такова. Никога не съм ползвал за повод флорокарбон и винаги съм се чудил дали има ефект.
Ти какви кралусо ползваш голф карпи или спирит, а може би ловиш с боло или сърф
скобара е риба проклета

Kато заговорихме за куките, най-невероятната кука на която съм попадал е Гамакацу 1090. Намерил бях едно пакетче на брега на една река в Гърция, много риба хванаха, откачанията беха намалени до минимум, но малко по малко ги изпокъсах. За жалост не мога да ги намеря никъде в България, казаха ми че този модел не се внасял..
А иначе и аз съм поклонник на Фуните, резервата е Камасан 651.
А иначе и аз съм поклонник на Фуните, резервата е Камасан 651.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- фен клуб-скобар
На мен ЛИЧНО фуната въобще не ми допада!!!!! Доста откачания! Използвам
Исада !Използвам и един черен колмик ама е по скъпичък за 20 куки! Плувки ползвам на Юли Цирка от 1 1.5 и 2 г основно с тънки средно дълги антени! Не харесвам плувки с дълги антени и метален кил !И те така-всичко под конец и после Еврибади на Катерушките
Исада !Използвам и един черен колмик ама е по скъпичък за 20 куки! Плувки ползвам на Юли Цирка от 1 1.5 и 2 г основно с тънки средно дълги антени! Не харесвам плувки с дълги антени и метален кил !И те така-всичко под конец и после Еврибади на Катерушките

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите