Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

счупена лопатка на воблер
Модератор: emo vasilev
счупена лопатка на воблер
Колеги моля за помощ ,счупи ми се лопатката на два воблера , единият мога да го намеря и да си го купя но другият не го намирам никъде а много кленове съм хванал с него и ми е любим . Някой ако може да ми помогне как да си сменя лопатката ще съм му много благодарен.
Re: счупена лопатка на воблер
опитай да я направиш от капаче на кутийка за дискове....за друг вариант не се сещам 

Най-голямата риба е изпуснатата

Това е идея ще пробвам а идея как да отстраня остатъка вътре във воблера и дали лепило за дърво от сорта на ц-200 ще залепи воблера за пластмасата или как да закрепя новата лопатка за тялото
Колега недей си губи времето с капачето от дискове,внимателно махни остатъците от старата лопатка с някое шилце,изрежи си
от плексиглас 3мм същата на форма лопатка,лепиш с похи-пол 10 минутен и си тип топ
Ако можеш сложи някоя снимка на воблерчето
от плексиглас 3мм същата на форма лопатка,лепиш с похи-пол 10 минутен и си тип топ

Ако можеш сложи някоя снимка на воблерчето
утре ще сложа снимка че ми е в гаража а нещо много студено па си сипах и една сливова и няма да е на фокус

студено студено колко да е студено при нас днес беше -16 градуса :Д
Дей да не сте в Чикаго
при нас само -4 стойте до печката с греяно вино в ръка

Аз мисля че и да го направиш вече играта няма да е същата, трябва бая да си поиграеш за да го измайсториш. Късмет дано да успееш.
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще успееш!
Сложи 1 снимка и ако кажеш модела може би има шанс да помогнем
ако имаш път към Русе ще ти го оправим нп 

Благодаря на всички за помоща.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
между другото попаднах при китайците на много добри копия на салмо и грозното пате на пръв поглед 1 към 1 на цена 3лв. и мисля да взема да ги пробвам дали играят . Някой ако ги е ползвал нека даде отзив.
Колеги направих нова лопатка на воблерчето от плексиглас както ме посъветва колегата и утре тестове на вода
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
кфо стана