Бербатов=Тъпак или Мениджъра треа да се обеси!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Бербатов=Тъпак или Мениджъра треа да се обеси!

Мнение от Troli Rapala »

:cry: :cry: Винаги съм защитавал Бербатов от завистници и Хейтъри,до момента в който сър Алекс се подигра с него и не го пусна на Финала в Шампионската лига!? :shock: :shock: :shock: Беше Голмайстор на Висшата лига=Невероятен успех/виж сега Луис Суарес за да сравниш разликата в резултатността на Сезон/ и въпреки това беше оставен на скамейката във Финала=нема нищо случайно и става въпрос за психика и въпрос на чест,които са най-важните критерии за всеки Британец!Ако нямаш ЧЕСТ,значи си никой,значи си ПАРЦАЛ и всеки може да се отнесе с теб,като НИЩОЖЕСТВО! :idea: За това и сър Алекс се отнесе така с него,като човек без ЧЕСТ,като човече което загърби НАЦИОНАЛНОТО заради кинтите от Юнайтед,но за сър Алекс и възпитанието на Британците,ПРЕДАТЕЛСТВОТО към нацията е най-тежкия и непростим грях за който няма прожка и наказанието е естествено = ПУБЛИЧНО УНИЖЕНИЕ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ НА ФИНАЛА,ДА СИ В ПУБЛИКАТА! :idea: :idea: Това е единственото логично обяснение за фактите!Последва Курвенски избор и трансфер във Фулъм,който в момента се бори за да не изпадне и избран заради удобството да си в Лондон,което не е професионален избор а селски! :cry: :cry: :cry: Прецака курвенски Фиорентина/не ми е жал/ и Ювентус/тук вече побеснявам/=няма толкова ВЕЛИК Футболен клуб в Италия,който мачка от години и е винаги в шАМПИОНСКА ЛИГА ИЛИ №1 В Италия и ти да се подиграеш с него за сметка на удобствата във Фулъм,е нема такъв ИДИОТСКИ ИЗБОР!Мениджъра Данчев треа да си направи СЕПУКО,за този смешен и жалък избор! :cry: :cry: :cry: Сега Тотнъм го купуват за един милион лири= -29милиона лири от сумата дадена за него от Ман-Юнайтед=нема такава деградация=инфлация=загуба на пари=имидж и .......!С една дума ТЪПО КОПЕЛЕ=ПРЕДАТЕЛ=ГРЕШЕН ИЗБОР! :evil: :twisted: Плаче ми се,защото е Уникален футболист,но кофти човек без род и чест! :cry: :cry: :cry: Яд ме и на себе си,че от защитник на Бербатов се превръщам в критик и съдия,но просто не издържам на неговия тъп профи-избор в който нема грам логика!Ако беше преуспял отказвайки се от Националния отбор за сметка на Ман-Юнайтед немаше да го съдя,щот парите са поквара и всеки би се продал,но ме е ЯД че цялото усилие бе напразно и той никога няма да бъде приет за спасител в Българския Футболен Съюз някой ден,защото е ПРЕДАТЕЛ и това няма да се забрави НИКОГА! :cry: :rolleyes:Та излиза,че Берба е едно тъпо селянче заедно с тъпия си мениджър,който го набута къде не требва,защото парите и удобствата на Лондон бяха единствените фалшиви критерии за съсипване на кариерата!За жалост Берба от Лондон,нема нищо общо със Стоичков от Барселона или Сираков от Сарагоса!ПРЕДАТЕЛСТВОТО нека му тежи до живот,сам си го е избрал и файда не е видял! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Кофти ми е да плюя за "човечето" Бербатов,като съм луд фен на футболиста Берба от Ман.Юн.! :rolleyes: :drinkers: Жалко!Жалко,че немаше и добър мениджър около него,та да не го вкарва от трън та на глог! :cry: Извода за мен през погледа на времето и фактите е,че са тъпаци и двамата,което не ме радва а натъжава,защото този талант можеше да успее повече при повече интелект и правилен избор!Съжалявам те,Берба! :cry: :drinkers: Просто вижте къде е Ювентус и къде Фулъм и мача е ясен,като бял ден,ма пустата пресметливост на бай Ганьо му пречи и през 21-ви век,независимо от историческите поуки на предците! :cry: :cry: :cry:
Последно промяна от Troli Rapala на Пет Яну 31, 2014 10:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
del71
новобранец
новобранец

Re: Бербатов=Тъпак или Мениджъра треа да се обеси!

Мнение от del71 »

Парите Троли, парите са движещата сила в живота. Въпроса е колко ниско си способен да се наведеш за да ги вземеш, така че не се коси ;)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

del71 написа:Парите Троли, парите са движещата сила в живота. Въпроса е колко ниско си способен да се наведеш за да ги вземеш, така че не се коси ;)
Да,знам че парата определя играта,но да избереш Фулъм пред Ювентус е пълна трагедия и фактите го доказват!За две години цената му падна 30пъти и от 30милиона лири :shock: :shock: :shock: /убивам веднага 300човека за тая сума/падна на 1милион и то платени от стария Тотнъм,който е крачка назад в сравнение на ВЕЛИКИЯ ЮВЕНТУС! :shock: :shock: :shock: Не мога да му го простя,това че се отказа от България=продажник,но това да се извръткаш в последния момент от Ювентус за сметка на Фулъм е ВЕЛИКА ГЛУПОСТ,просто ме е яд за този избор и ще умра със сълзи на очите,че не съм видял БЪЛГАРИН играещ за Ювентус,както нема да видя и БЪЛГАРИН играещ в Реал-Мадрид или Байерн,или......само ще ревем през следващите 5-10години!А го кльопах този Берба,нищо че ме дразнеше в ЦСКА срещу Левски,баси лекето и един гол не можа да им вкара! :cry: :cry: :cry:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:... ще умра със сълзи на очите,че не съм видял БЪЛГАРИН играещ за Ювентус,както нема да видя и БЪЛГАРИН играещ в Реал-Мадрид или Байерн,или......само ще ревем през следващите 5-10години!А го кльопах този Берба,нищо че ме дразнеше в ЦСКА срещу Левски,баси лекето и един гол не можа да им вкара! :cry: :cry: :cry:
Костадинов игра в Байерн!!!
Бързай бавно.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Къф Тотнъм Кфи 30 милиона :?:

Официално: Бербатов подписа с милионерите от Монако! :idea:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Троли, да ти имам болежките пък на теб :roll:
Да не смесваш алкохол с лекарства нещо? :mrgreen:
..... последните години при отварянето на трансферния прозорец топ отборите проявяват интерес само към един единствен български футболист, който се казва Митко Бербатов, ай малко повече уважение де.........пардон, забравих един друг футболист, който е и голям талант действително,а и има и правилния мениджър, че и също правеше бомбастични трансфери, ама ей го сега де е, на 27години от топ отбори намери пристан в Левски, а Берба на 33 подписа с много голям клуб с огромни амбиции и финансиране....
....иначе Костадинов, освен че игра за Байрен и спечели с тях купата на УЕФА(с негови голове) , Валери Божинов направи доста приличен сезон за Ювентус преди години...това малко статистика за Троли дан земе да си изплаче очите.... :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

И защо беше всичкото това плюене? :roll: Бил тъп Бербатов :lol: добре, ама е постигнл нещо(не малко)!Сега има 6 месеца да играе под наем в Монако, като замества Фалкао! Не намирам причина защо да не го задържат за постоянно след като договорът ми с Фулъм изтича след края на този сезон.Остава свободен агент... Предполагам, че и на Бербатов ще му е по - комфортно там.
Троли, май си фен на Ювентус...това, че ти се е искало Митко да подпише с Юве, а не с Фулъм е разбираемо. След като Бербо е решил да остане в Лондон не виждам какво толкова се нервиш! А за националния отбор така или иначе пак нищо нямаше да стане само с едни като Бербатов :wink: Макар, че имахме добри представяния!
Иначе всички се дразнят заради това с Фъргьосън...наистина пропиля време на Митко, когата той беше в супер форма.
Но дори и да се беше махнал по - рано от Ман Ютд какво? Нямаше да го вземат в Реал Мадрид нито в Байерн за жалост :( Най - много пак да беде резерва и да търка само :butthead: по пейките....

:)
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
svetlio7878
новобранец
новобранец

Мнение от svetlio7878 »

Най-голямата подигравка с Юве си направи босненския шиптър Ибрахим(ович) .Що не остана да играе в серия Б ? А Бербатов за 13 години игра в първенства от топ 4 е вкарал над 200 гола.Отделно влезна в историята с какви ли не рекорди(голове за националния,хетрика срещу Л-пуул,пет на Блекбърн и др.).Наслаждавайте му се на играта вместо да плюете.
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Jechev написа:....иначе Костадинов, освен че игра за Байрен и спечели с тях купата на УЕФА(с негови голове) , Валери Божинов направи доста приличен сезон за Ювентус преди години...това малко статистика за Троли дан земе да си изплаче очите.... :wink:
:smt064
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Бербатов беше избор N5 за Ювентус /N1 беше Йоренте/.Какъв шанс дадоха и какво направи N6 Бендтнер,видяхме.Отделно врътките около трансфера :ANAL: на Фиорентина.
Наистина с Берба в национала,може би имахме шанс за световното,както с Казийски за нещо повече от четвърто място.На тези години е време да помисли и за себе си.
Да му пожелаем успех в Монако!
Изображение
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

и берби и казииски са долни маимуни заради предателството си към България !!! В наи силните си години,а не в залеза на кариерата си,те изоставиха националните отбори!!! Поне аз не мога да ги оправдая !!!
за сметка на копувача!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

real1980 написа:и берби и казииски са долни маимуни заради предателството си към България !!! В наи силните си години,а не в залеза на кариерата си,те изоставиха националните отбори!!! Поне аз не мога да ги оправдая !!!
Доста крайно изказване - не бива да съдим човек без да знаем , точно в каква ситуация е бил поставен тогава :idea: Самият Бербатов изтъкна ,че е взел решението да се откаже и че ще се концентрира върху играта си в клубния му отбор :idea: Оттук нататък НИКОЙ няма право да му се бърка :roll: Добър или лош ,ТОЙ е дал много на България и някакси не е редно да му се тъси сметка :!: За мен си остава изключителен нападател , който ще се представи на ниво и в Монако .
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pampasa написа:
real1980 написа:и берби и казииски са долни маимуни заради предателството си към България !!! В наи силните си години,а не в залеза на кариерата си,те изоставиха националните отбори!!! Поне аз не мога да ги оправдая !!!
Доста крайно изказване - не бива да съдим човек без да знаем , точно в каква ситуация е бил поставен тогава :idea: Самият Бербатов изтъкна ,че е взел решението да се откаже и че ще се концентрира върху играта си в клубния му отбор :idea: Оттук нататък НИКОЙ няма право да му се бърка :roll: Добър или лош ,ТОЙ е дал много на България и някакси не е редно да му се тъси сметка :!: За мен си остава изключителен нападател , който ще се представи на ниво и в Монако .
Споделям мнението на Реал1980 и питам Пампаса:Каква беше ползата на Бербатов да загърби НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР за сметка на Ман.Юн. като сър Алекс му би шута не в гъза,а директно в ташонките,къде най-боли и не го пусна на Финала?"-Кажи ми причината да не играе на Финала и ще си отговориш на много въпроси! :wink: Мисля,че дадох правилния отговор и това е в липсата на ЧЕСТ,която е символ за всяка нация,като почнем от Италианците/мафията/,Германците/националистите/,Гърците/откачени на тема нация и чест/ и Англия/безчестник-предател нема да намериш и от 100милиона или от 100години/!Та питам пак:Къде му е честта да се даде под аренда на Монако? :shock: ,нали не можеше да се раздели лесно с Англия и Лондон и накрая,къде ще му е келепира да е свободен агент след шест месеца наем към който интерес ще имат само турски или руско-азиатски клубове,които купуват футболистите,като месо и цена на килограм в залеза на славата им? :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: И Бербатов и Данчев са меркантилни,но лошото е чеса тъпи и не гледат напред,не ги интересува имиджа и кариерата,а само кинтите днес в този момент!Фулъм и Монако/нема нищо общо със старото Монако,а просто е перачница на поредния руски Олигарх/ са избор на СУПЕР-ТЪПАЦИ,а не на нормални хора!Да избереш Фулъм и Монако пред Ювентус,който ще е шампион на Италия и ще спечели Лига-Европа през 2014година,е нема толко тъпи селяци и бай-ганьовци! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Нека си брои кинтите селяка,но в историята и витрините с купите на Ювентус нема да присъства Българин скоро и това е доста тъжно,защото някои неща не се купуват с пари и това е ЧЕСТТА,ДОСТОЙНСТВОТО или ИСТОРИЧЕСКИЯ ФАКТ! :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers:Всеки защитник на Берба в този момент е бита и ритана карта,та не си заслужава усилията! :drinkers: Топката излезе ЗАВИНАГИ В АУТ! :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

1. Сър Алекс е знаел какво прави, повярвайте му! Щом е замразил Берба, значи това е трябвало да стане в този момент. От тук нататък 7 милиона българчета могат да си редят състава на Юнайтед как си искат! И само да припомним, че Митко не игра и на полуфинала и на четвъртфинала, схемата беше 4-3-3 С Рууни на върха и две крила. Е питам аз, къде го виждате Бербатов при тая схема?
2. До колкото си спомням Юве взеха миналата година Вучинич/помните кво направи с България, като се отказа Митко/. Та убеден съм МиРко им свърши много по-добра работа, отколкото би свършил Митко. Вучинич е като ранен лъв, готов да изоре терена 90 минути, за разлика от мързеливия Бербатов. А особено този сезон не го виждам изобщо в Юве, ако беше там де, при футболистите с които разполагат и футбола, който играят.

До колкото си спомням, а и ако може да се вярва много на пресата, Бербатов не отиде в Италия заради жена си, защото все пак си е футболист и гаранция му се е играело в силен отбор. Нооо щом Елена казва йок, значи йок, няма ънта- мънта!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е,толкова по-зле за мъжественоста и манталитета ни! :cry: :cry: :cry: Аз не съм толкова навътре в Юве,но ми хареса това което Стоманко каза за Вучиничич:Че ще изоре земята за да се докаже! :idea: Нали с това бяхме силни на времето,че играехме със сърце и душа,па се раздавахме на терена до край и с това изненадвахме велики отбори и сили във Футбола! :idea:Не е добре това,което ни се случва,защото Берба беше най-доброто ни Лице пред света след Стоич-гол! :cry: :cry: :cry: Ако на терена Стоичков изглеждаше груб и агресивен простак,то Берба е галантен и възпитан изпълнен с финес Ерудит,па накрая кво се оказа и кой е тъпака и кой простака?Мениджъра Мингея,просто направи гениални ходове и направи пари,както се правят=Интелигентно с продажбата в Парма=финансов балон!Монако е същия финансов балон с готови кинти от "бедна" Русия,но защо се продаде чак сега и защо треаше да си губи времето във Фулъм,а не например в Юве? :shock: :cry: Тая тъпотия ме яде,а за предателството нема кво да се каже и всичко се гледа и наказва от ГОРЕ! :oops: Тоя Данчев,като Меринджей на Берба има ли други клиенти или само един балък си е намерил? :roll: Може от там да е проблема? :roll:В крайна сметка Меринджея мисли и действа вместо футболиста=той играе на терена,а он печели битки извън него! :idea: На Данчев му се плаща от приходите на Берба,за да го развива,а не да го загроби във Фулъм,не да го отказва от Национала за сметка на Ман.Юн.,не да го отказва от продажба в Тотнъм за 1.5милиона лири,а да го дари под аренда за шест месеца на Монако,защото после следва въпроса:А сега на къде? :roll: Щот хората гледат и проучват от къде и накъде е минал Берба и го разгадават за 5минути,кво го води напред и се оказва,че освен кинтите нема нищо=нула! :cry: :cry: :cry: Въпрос към феновете:Къде ще играе като свободен агент Берба след Монако? :roll: :shock: Моя отговор е туркиш-тим,па нека му е квалитетно! :cry: :axe: :butthead:Заради Берба намразих сър Алекс,но времето и ходовете му ми показват,че е бил прав и е разгадал Берба в дълбочина и за това го отритна,като парцал и курва! :idea: Не забравяйте,как сър Алекс се отнесе с най-великия британски футболист Бекъм,като го прасна с бутонката през устата! :shock: За това е Гениален и Сър,защото знае как да процедира с лайнарите,колкото и да са лъскави,той ги изобличава чрез публично унижение!Евалата Батко Сър Алекс и въпреки съмненията,ти си вече бог за мен!Бой и шутове по боклуците и лекетата! :wink: :drinkers: Сър Алекс уж е гадно копеле,ма си ги знае кви са отрепки тия дет ги подритва! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”