Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
колмиците които използвам нямат никакъв шанс да бъдат изправени от скобар:)DK800 но и са 7 лева 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

По отношение на плувките, Кърцата има откритие, че белите плувки не плашат скобара през зимно време в плитка и бистра вода. Въпросът е дали е само за зимата или по принцип? Дали се дължи на подобие на сняг, лед или по принцип бялото не се забелязва погледнато от дъното нагоре? Може би затова и коремите на рибите са бели?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Кърцата си е един великан
Кърце къде си бре душо млада,да не си на някой лед да преподаваш 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ония ден под Прибой 3 кленчета и един труден скобар за 3 часа.
Ако има риба и на бастун че се фане.
-
- вече хвърля и на тежко
Под Прибой скобар,си е равно на малко чудо,бравоkefala87 написа:Ония ден под Прибой 3 кленчета и един труден скобар за 3 часа.

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Знам ама ето удари.Но като цяло горе-долу добре.
Ако има риба и на бастун че се фане.
- emo vasilev
- сериозен играч
Сигурно има humfy , не съм ловил но знам , че радомирската бригада са пускали скобари и морунажи .
-
- сериозен играч
днеска им направих проверка...до обед фанах 2 ,реката по нашио край е сълза ,може да е качила малко но е сълза...

и двете риби ги фанах на водорасли...

и двете риби ги фанах на водорасли...
Днес слезнах обратно на земята, че бех литнал из облаците. На Бело поле класическо капо, обаче, шампиона на вира беше с 3 скобара - (поправка) поне докато аз бях там, после са ги разковали явно
....Сериозен вятър и студ до обяд, според мен той пресече рибата, защото на разсъмване скачаше пред нас и си рекох - супер ще стане работата, но след като задуха изчезна и нито една риба не скочи докато си тръгнахме, явно се премести пасажа някъде.... Реката пада, местните казаха с 10см. Бистра. Толкоз от мен, мисля да изчакам да завали преди следващия излет, освен ако не ме стегне шапката или не стане пак 15 градуса 

Последно промяна от topsoft на Съб Фев 01, 2014 7:52 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Предполагам,4е е бил над 1,5 кг в предвид това,4е преди 4 години може би ве4е ги пуснаха познатиkefala87 написа:Ония ден под Прибой 3 кленчета и един труден скобар за 3 часа.
Много обичам капоти, в които не съм съучастникtopsoft написа: На Бело поле класическо капо.....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
naskobo написа:Много обичам капоти, в които не съм съучастникtopsoft написа: На Бело поле класическо капо.....
Ха-ха. На косъм ти се размина. Другата седмица 10 градуса го дават

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Хайде чак рък да съм шампион на вира не съм, но ти рано си тръгна един чичка после на твойто място ги разкова не че и аз не хванах де. Не бяха само тия трите хванах над 15topsoft написа:Днес слезнах обратно на земята, че бех литнал из облаците. На Бело поле класическо капо, ОБАЧЕ, шампиона на вира беше с 3 скобара....Сериозен вятър и студ до обяд, според мен той пресече рибата, защото на разсъмване скачаше пред нас и си рекох - супер ще стане работата, но след като задуха изчезна и нито една риба не скочи докато си тръгнахме, явно се премести пасажа някъде.... Реката пада, местните казаха с 10см. Бистра. Толкоз от мен, мисля да изчакам да завали преди следващия излет, освен ако не ме стегне шапката или не стане пак 15 градуса
скобара е риба проклета

Знаех си че ще се върнат, ма бързо губим търпение. А и колегата събра.... Браво. Защо не се обади да се запознаеме, и да ме възпреш да не си ходя 
п.п Не трябваше да ми казваш, сега ме е яд че си тръгнах толкоз рано....

п.п Не трябваше да ми казваш, сега ме е яд че си тръгнах толкоз рано....