Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макара за шаран
Модератор: sapuna
Макара за шаран
Колеги от много четене се обърках
. Препоръчайте макара за шарани до 100лв. Гледам се въртят почти едни и същи макари: Energo team Long cast, Filstar distance carp, Evox, FL, Tica scepter и т.н. мненията са много противоречиви. Въдицата е телекарп Adoance 3.60, 150-280gr., като по-нататък ще се ориентирам към нещо на части подобно.
Коя макара ще пасне на тази въдица. Благодаря на отзовалите се!

Коя макара ще пасне на тази въдица. Благодаря на отзовалите се!

Re: Макара за шаран
Здр.колега изброените от теб макари са копия на тиката и по-нищо не могат да се сравняват с нея, така, че сам си направи изводи....успех във избора
Жаден съм а вода не ми се пие
- to6ko_lo6ko
- новобранец
За тази сума Shimano ALIVIO 6000FA.
А какво ще кажете за Focus - Zeus10000, T-rex9000 или Kamora 70. Някой ползвал ли ги е?
-
- научил се да хвърля
Според мен тиката не е в този клас първо...и цената и не е до 100лв,освен ако не е втора ръка...погледни и Ryobi Ecusima 8000:)))
[quote="stevato"]А какво ще кажете за Focus - Zeus10000, T-rex9000 или Kamora 70. Някой ползвал ли ги е?[/quote]
Колега ,веднъж преди 3-4години си купих Фокус,не помня номерацията ама беше шаранска,на първия риболов се прееба аванса и котнрата ,ей така без никакво усилие,откачих я и я хвърлих в гьола(още ме боли че замърсих гьола ама бях афектиран).Та с две думи за шаран до 100лв си купи нещо на старо за тия пари,или ако не искаш поне гледай да е марково,не че и те не са боклук, но поне е марков китайски боклук.
Колега ,веднъж преди 3-4години си купих Фокус,не помня номерацията ама беше шаранска,на първия риболов се прееба аванса и котнрата ,ей така без никакво усилие,откачих я и я хвърлих в гьола(още ме боли че замърсих гьола ама бях афектиран).Та с две думи за шаран до 100лв си купи нещо на старо за тия пари,или ако не искаш поне гледай да е марково,не че и те не са боклук, но поне е марков китайски боклук.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Balzer Taqtics Ultra 5600
Последно есента се връзваха на около 60лв/бр.
Тази макара ми харесва, откъде да си я купя.
Fokusa не става,аванса се прецаква.ВАЛЬО написа:Колега ,веднъж преди 3-4години си купих Фокус,не помня номерацията ама беше шаранска,на първия риболов се прееба аванса и котнрата ,ей така без никакво усилие,откачих я и я хвърлих в гьола(още ме боли че замърсих гьола ама бях афектиран).Та с две думи за шаран до 100лв си купи нещо на старо за тия пари,или ако не искаш поне гледай да е марково,не че и те не са боклук, но поне е марков китайски боклук.stevato написа:А какво ще кажете за Focus - Zeus10000, T-rex9000 или Kamora 70. Някой ползвал ли ги е?
Shimano Alivio 10000 XTA e добра Биг Пит в ниския клас
sapuna написа:Balzer Taqtics Ultra 5600
Много прилича на Evox Inspire 12000,според мен са еднакви,пък може и да бъркам.