Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Въпрос на избор е.Ако разплиташ почти половината от нишките са "назъбени" а останалите са гладки.Аз винаги режа,защото предпочитам всички да са ми гладки.
Качествени чепарета Borkata

- Моряка
- кандидат преподавател
Що бе Борко, пуснах снимка на разплетени, виждаш ли ги назъбени, а и аз ползвам само част от разплетеното.
А сега де? 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както и да е,това съвсем не бива да е проблем за никого.Просто обсъждаме разни варианти за вадене на нишките на органзата.Това за което писах е въпрос на вкус,почти невидимо е и е леко претрисане
.Както и да го направи човек не е грешка 

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Относно органзата се разплита доста успешно стига да знаеш как
аз специално не съм и фен има къде къде по -добри решения за хастар на
куките но това е въпрос на виждане и най вече практика

аз специално не съм и фен има къде къде по -добри решения за хастар на
куките но това е въпрос на виждане и най вече практика
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи оказа се че не чак толкоз трудно , просто го почнах от другия карай и стана лесно , назъбините конци ги махнах те просто при самото разплитане остават на отделна цяла назъбена нишка и ми останаха само правите на снопче малко приличат в този си вид на кичурите коса които продават по рибарските магазини

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

1000n написа:Е, това е истината!Дядо Иван написа:...кво го слушаш тоз " добрия".
![]()
По-добре късно отколкото никога да не проумеете това железно правило!
Разбира се, рибите винаги кълват на нещо на което го кефи добрия, затова всяка една риба не клъвва без да се осведимила от писанията във форума какво точно го било кефело Митака.![]()
Ей,папагал май омразата ти към мен стана много лична
Тез макари1000n написа:Не ставайте смешни, той изобщо не каза, че е тествал примамките със и без компонента.

се появиха още преди миналогодишния сафрид и до сега имам навързани само от оранжевото 11-12 ролки,дали не съм пробвал а???
Колеги като Пешо и други май ще трябва сами да стигат до истината,а ако не могат да питат папагала той явно е по в час.
п.п.Съвети от мен вече само на лични

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Моряка
- кандидат преподавател
А такаPe6o_Tikvata написа:Значи оказа се че не чак толкоз трудно , просто го почнах от другия карай и стана лесно

А сега де? 

Е, това е истината!1000n написа:Дядо Иван написа:...кво го слушаш тоз " добрия".

По-добре късно отколкото никога да не проумеете това железно правило!
1000n написа: А бе Тъпън такъв !!! Ти що ми цитираш само част от постовете .Поста ми беше към Пешо и момчето разбра какво исках да му кажа.Ти къде се вреш???
Има обаче и една друга истина . Като се вслушаш в хора като Митака -добрия,можеш да избегнеш някои проби ,защото той ги е изпробвал и ти дава нещата НАГОТОВО. Дано си ме разбрал правилно.
Това що не го цитираш??? Ами дето ги помолих ВСИЧКИ да спрат да ти отговарят на постовете ,че ми омръзна да ти чета глупостите ,що не го цитираш??? Не знам дали си ПАПАГАЛ или КЪЛВАЧ, ама се пълен МАЛОУМНИК !!! Що се отнася за Митко-Добрия ,аз отдавна му казах ,че ще пати от ДОБРИНАТА си.Винаги казва ,обяснява и показва това ,което знае само ,че не с цел да се хвали, или да си прави реклама ,ами с цел да помогне .Много хора станаха МАЙСТОРИ на чепаретата ,именно покрай неговите съвети ,снимки и прочие. Ама ти ще си останеш СЪЩИЯ ПАПАГАЛ !!! Ай сега ела да се ЯДЕШ с мен ,че и без това нямам работа.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Мисля да пробвам с тази коса да направя няколко чепаренца,според мен ще се получат доста красиви неща...

Извинявам се за лошата снимка...

Извинявам се за лошата снимка...
А другите 3 цвята пробвал ли си ги за сафрид (за от брега и за около Варна).dobria1 написа:
... от оранжевото 11-12 ролки
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Останалите са съвсем друг материал който според мен не е читав.Като копринен конец е.Имам предвид плънката,щото общо взето мен другото не ме интересува особено пък и не само мен мисля
А с кичурите от по-горе могат да се вържат по-едри куки,евентуално.Прекалено твърди са нишките.Едно време имах големи надежди в тях и много ги мъчих та какви ли не видове изкупих от разни китайци
ама резултата общо взето не ми хареса.Определено има по-читави неща.
п.с.Много ме кефи рекламата на магазина дето шефовете на форума са я вкарали.Тая с ключовите думи.Семпла и оригинална.Браво и сори за спама

п.с.Много ме кефи рекламата на магазина дето шефовете на форума са я вкарали.Тая с ключовите думи.Семпла и оригинална.Браво и сори за спама

rap66 написа:А другите 3 цвята пробвал ли си ги за сафрид (за от брега и за около Варна).dobria1 написа:
... от оранжевото 11-12 ролки
dobria1 написа:Колеги като Пешо и други,май ще трябва сами да стигат до истината,а ако не могат да питат папагала той явно е по в час.
п.п.Съвети от мен вече само на лични![]()
![]()
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
Ей момчета оставете темата на 1000n да си покаже майсторлъка ве 

- germana74
- ще става разбирач
ЕЙ...1000-ка,ПРЕСТАНИ ДА СЕ ДРАЗНИШ И БЪЗИКАШ хората
какво искаш? Митака-Добрия, Ванката толкова много са вряли и кипяли, толкова много са направели за нас... всички потребители на форума, че не е истина! За мен тези хора са достойни за уважение! Престани с долните си базикни, че взе да ти става много. Моля за реакция от страна на Админа. Извинявам се за тона на съфорумците си, но това надминава границите.

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”