Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нека дарим Пари на ИАРА
Модератор: bobopeli
Нека дарим Пари на ИАРА
Здравейте колеги,
решихме да ходим на я.Лобош(Пчелина)и какво да видим 14 БР. ТРОЙКАРИ.Заели единият от кейовете изцяло и по перилата му.Извадиха голямо количество каракуди по- най хамалският начин.Звъняхме до ИАРА АМА..........знаете отговорите им са по учебник.Така и така сега няма къде да обикалят чак толкова,Могат да засилят проверките на Лобош ,защото освен ТРОЙКАРИ 90% от хората прибират цялата риба 12кг 14 кг и т.н.Аз има предложение да им даряваме по една топла супа на Лобош и да си направят дарителски телефон с SMS за да им изпращаме за БЕНЗИН.
решихме да ходим на я.Лобош(Пчелина)и какво да видим 14 БР. ТРОЙКАРИ.Заели единият от кейовете изцяло и по перилата му.Извадиха голямо количество каракуди по- най хамалският начин.Звъняхме до ИАРА АМА..........знаете отговорите им са по учебник.Така и така сега няма къде да обикалят чак толкова,Могат да засилят проверките на Лобош ,защото освен ТРОЙКАРИ 90% от хората прибират цялата риба 12кг 14 кг и т.н.Аз има предложение да им даряваме по една топла супа на Лобош и да си направят дарителски телефон с SMS за да им изпращаме за БЕНЗИН.
- daniel defoe
- разбира нещата
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Re: Нека дарим Пари на ИАРА
А защо не ходят и да пишат актове, за да имат пари за бензин?!
Дарение?! Тея пари от билетите, които всички ние си вадим всяка година къде отиват?? Аре и без "социални помощи", че ще ги разглезим и тогава става лошо.
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
- краси12345678
- ще става разбирач
Здравейте колеги, на господата от агенцията не бих им дал и една стотинка за спонсорство пък камоли топла супа.Вярно е че някъде проявяват контрол но това са много малко места.При положение че плащам билет и една част от тези пари трябва да отиват за зарибяване аз от години не съм чувал за такова нещо.Тогава се питам защо нямат пари да се отзоват на сигнал.За 10години съм имал една проверка и знаете ли какво, с цялата си наглост инспектора ме попита защо не съм отразил излета в билета и колко килограма съм хванал.Е мога ли в 10часа да пиша колко ще хвана за цял ден
и защо са неговите притенций за записване на излета като никаде не е регламентирано кога да се направи записа.След като го попитах каде е регламентирано той ми отговори че не знае
еее тогава кой да знае.Попитах го за разрешените участъци за нощен риболов отговори ми че не знае
ееее питам се тогава какво знае по дяволите.
Може и да съм краен но за ИАРА-нокаут. 

Който нож вади сам пада в него.
-
- сериозен играч
Ще им даря един едър ... с букет от 45 годишни разширени вени
.Да ги .....в нещастниците,за 35 години съм проверяван 3 пъти от които по погрешка веднъж им дадох старият си билет и даже не го забелязаха.Хванахме мрежари вкарахме ги в съда а даже представител на ИАРА не дойде.А бе сигурно тези хора даже жените си сами не оправят.Хващали сме мрежи идват приберат ги и понякога даже не благодарят а мрънкат да не вадим сами мрежите а да ги чакаме.Вече почвам да вярвам,че са техни и недоволстват за изпокъсването.ОТВРАТЕН СЪМ.

- pop_stavri_
- научил се да хвърля
Вие, Колеги, поне сте проверявани. Аз ходя предимно на язовир Цонево и там все още жив ИАРА-джия не съм виждал. 

Колеги успех,
от два месеца на язовира имаше масова сеч на рибата.Вчера на 03.02.2014 МИНА ИАРА .БРАВОООО , но актове няма.Не можете да си представите колко бързо се късат тройките и как се катерат по колите всички Бракониери.
Бих искал да попитам само ОРГАНИТЕ от ИАРА .Защо не им проверихте улова там поне щяхте да на пишете нещо.
от два месеца на язовира имаше масова сеч на рибата.Вчера на 03.02.2014 МИНА ИАРА .БРАВОООО , но актове няма.Не можете да си представите колко бързо се късат тройките и как се катерат по колите всички Бракониери.
Бих искал да попитам само ОРГАНИТЕ от ИАРА .Защо не им проверихте улова там поне щяхте да на пишете нещо.
Чувал съм само легенди че имало някъде проверяващи!
Да не се окаже че точно те тармъчат накрая...
Да не се окаже че точно те тармъчат накрая...
-
- новобранец
При положение че шефа на ИАРА е резана карабина какво очаквате.
те от ИАРА там ги е шубе да стъпват, че може да отнесат някой кютек, то да са тройкаджиите добре, ама има едни дето по цял ден тоипят телевизори и скубят кйостурета, да не говорим как без да ги е шубе от нещпо разпъват мрежи
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
От 1година ходя може да се каже редовно. По 1-2пъти на седмица. По Марица Но никога не съм срещал проверяващ. Реката около Пловдив е доста обезрибена. Та не-знам изобщо защо се плащат тези билети. Нито зарибяване нито опазване.
90%от мрежите са на ИРА и 90% от парашутисти те и тройкарите работят за тях
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето го моето дарение - 
п.п. Ще си променя дарението веднага когато видя как онези с трудните имена дарят нещо или накарат ДЪРЖАВНАТА агенция да си размърда задника и да направи промени в структурата си

п.п. Ще си променя дарението веднага когато видя как онези с трудните имена дарят нещо или накарат ДЪРЖАВНАТА агенция да си размърда задника и да направи промени в структурата си

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Port_Royal
- разбира нещата
И моето дарение за ИАРА -
Господата от ИАРА да вземат да си вършат работата за която им се плаща,а не да пазят мрежарите и нарушителите по язовирите и реките.Пълно безхаберие и незаинтересованост от тяхна страна за проблемите на редовните рибари.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА ГОСПОДА държавни служители от ИАРА???

Господата от ИАРА да вземат да си вършат работата за която им се плаща,а не да пазят мрежарите и нарушителите по язовирите и реките.Пълно безхаберие и незаинтересованост от тяхна страна за проблемите на редовните рибари.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА ГОСПОДА държавни служители от ИАРА???
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!