довийдане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Delux
новобранец
новобранец

довийдане

Мнение от Delux »

веше ми пиша и се махам от този форум . Искам Да благодаря на снегс,Сапуна1971 и на всишки други колеги които са ми помагали и са ме оваЯвали а тези които се постараха да ме изгонят искам да им каЯ Че аз няма да им го вурна а господ на тях !
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

ей веселяк, даваш ми нов повод за напиване, в така или иначе пиянската ми вечер :lol: не с това че се махаш, а с изказванията си :lol: веселяк си ти по природа :lol: преди някой беше пускал такава тема че се маха, па не се махна... да не си бил ти :lol: ... а и ти прочетох оная въпросна тема за каракудите ... па не си прав,можеше поне да кажеш в коя част на МАНДРА-та си ги хванал,колко хора те попитаха :?: щом си решил да се махаш - прав ти път,ама ако все пак решиш да останеш,може да не се впрягаш толко,все пак хората не са казали кой знае какво,просто попитаха . НАЛИ :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Чакай бе,къде са засили,тва дани ти е у вас,махам се и готово,потрай малко батковците ще те поомачкат,ще свикнеш,ще се научиш да пишеш и всичко ще си дойде на мястото :idea:
Ми тъй са става чиляк,вий малинките искам да ям-на,искам да спа-на,искам да пиша-ам напишими го,еееее дай си малко зор де :idea:
Delux
новобранец
новобранец

Мнение от Delux »

кви батковcи бати селската раота има ли някои от някои град от сорта на БУРГАС,ВАРНА,ПЛОВДИC,СОФИQ ?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Аз броим ли се за от
СОФИQ
:roll:

Ае чао !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Делукс,един съвет от мен,ако приемаш такива де !!! :!: :idea: :!: :idea: Вземи и качи твоя снимка със някаква риба,за да не те ядат и да видят че и ти можеш да хващаш риби.Второ,което трябваше да е първо,пиши по-,ама по-бавно,за да могат колегите да те разбират какво искаш да им кажеш,без да търсят преводач. Прочитай написаното за грешки преди да го пратиш и трето,сам си си виновен за ситуацията,така че преглътни обидите и стой тук.Питай, отговаряй коректно както другите правят и всичко ще си дойде на мястото.Ако пък си твърдоглав и искаш всички да ти угаждат,мисля че нямаш шанс да стане.Тук има хубави хора и мисля че те просто се бъзикат а ти се вързваш.Стой мирен и се учи и всичко ще е на ред.Избери си едно място на Мандра,кажи им го къде е и проблема се решава.Така като мълчиш и си траеш,хората мислят че лъжеш,но аз съм сигурен че казваш истината и хич да не ти пука :wink: :idea: :wink: :idea: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Послушай чичо си КРОКИ и няма да згрешиш. :roll: Тук ще научиш много неща от А до Я. :lol: И не им се връзвай толкова!!! :wink:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Delux написа:кви батковcи бати селската раота има ли някои от някои град от сорта на БУРГАС,ВАРНА,ПЛОВДИC,СОФИQ ?
Нее, немога го изтрая това хлапе. :evil: Че то да не е от ЛОС АНДЖЕЛИС, ЧЕ ТОЛКОВА МИ СЕ ГОЛЕМЕЕ!

Кой знае от коя (ПАЛАНКА) СА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, :roll: АМА НАЛИ?

малко бие на ГОЛЕМАНОВ

СТОЙ ПОЧАКАЙ, ДА ПОРАСНЕШ
ПЪК ТОГАС ЕЛА ПРИ НАС.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

И аз за повечето от форума можеби съм дрисльо! Поомачкаха ме някой хора,но го приех като урок,защото беше вярно! Немисля,че ти си нещо повече от всеки друг в този сайт, за да не те ругаят понякога!

Ако ще оставаш в форума:

1. Първо ще се научиш да пишеш, както всеки друг тук!

2.Ще пускаш смислени теми и коментари!

и 3. Ще си затваруш устата и всичко ще бъде нормално, и никой няма да те закача!
:!: :!: :!:
Изображение
Изображение
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Не е ли по- правилно да има тема къде се намират буквите:
ъ, ч, я, ш , щ, ю, ь, ж по клавиатурата за да я цитираме към младите форумци, които са свикнали да пишат в чата и Скайпа на латински.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

баничката написа:Не е ли по- правилно да има тема къде се намират буквите:
ъ, ч, я, ш , щ, ю, ь, ж по клавиатурата за да я цитираме към младите форумци, които са свикнали да пишат в чата и Скайпа на латински.
Хич ми нее на дядовия :lol: :lol: Всеки БЪЛГАРИН е длъжен да може да пише и говори БЪЛГАРСКИЯ като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

Така чатил, онака писал.Нестава така. Да си търси тогава националнос такава че да му подхожда на писмото :wink: :evil: :evil:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

КИРИЛИЦА

Мнение от Бачо Илия »

Delux написа:Честита много се изложихте аз още не съм си легнал а съм на 12
,
Младеж , ако наистина си на 12 и имаш проблем с кирилицата , сигурно не ти е качена кирилица за фонетично писане , а тази която е за машинопис; при фонетичната клавиатурата на латиница и кирилица почти съвпада с изключение на няколко букви , които ще ти ги покажат коя -къде е , или ползвай "кирилизатор"! И няма да се отказваш , айде сега -"на си ви куклите , дайте си ми парцалките... :D " Хвани някой да ти оправи компа и да ти покаже кое къде е и как , ако нещо не е ясно-попитай-повечето от колегите тук ще ти помогнат!!!!!!
Успех!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Недейте бе хора,не го мачкайте така детето,та той е още малък и на него не са му ясни още много неща в живота.Явно още не разбира по тая сложна техника ( компютър )

Изображение

Та той е на десетина години и на него му е интересно. Дайте му възможност на момчето,той ще се постарае да пише по добре.
Нали обещаваш да пишеш по разбираемо колега Delux :wink:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Гого, ако може да говоря на Ти. Мен лично ме съмнява да не разбира от компютри, защото в момента един от най-набляганите предмети в начално училище ,е точно Информатика! Незнам дали някой е гледал ``Това го знае всяко хлапе``, но там много често се задават въпроси свързани с Информатика! Въпросите по тази тема, варират от 3-ти до 5-ти клас! Той е на 12, което значи,че е 5-ти клас ,и трябва да знае как да пише! Поздрави!
Изображение
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

badboy4life написа:Гого, ако може да говоря на Ти. Мен лично ме съмнява да не разбира от компютри, защото в момента един от най-набляганите предмети в начално училище ,е точно Информатика! Незнам дали някой е гледал ``Това го знае всяко хлапе``, но там много често се задават въпроси свързани с Информатика! Въпросите по тази тема, варират от 3-ти до 5-ти клас! Той е на 12, което значи,че е 5-ти клас ,и трябва да знае как да пише! Поздрави!
Сигурно , даже 100% сигурно , във Форума има потребители или колеги които го четът и са на 60-70 или повече години , те със сигурност не са "минавали" предметите от сегашните 3-ти/5-ти клас , има и доста по-млади колеги , които никога на са учили тези предмети , тук сме равнопоставени , защото това което ни свързва тук , без разлика във възраста , пола , професията , социалния статус , вероизповеданието е едно-и то е завинаги!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”