Воблери strike pro

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Воблери strike pro

Мнение от maznislav »

Здравейте ...
От скоро съм зарибен по спининга , че даже и рибки имам хванати на воблер .. които следи темите тук го знае ... Разполагам с воблери от марките САЛМО ( най-много) , ГОЛДИ, Ъгли ... и една RAPALA cowndown ... + 10 БГ воблера ДЖАКО .. сладури от всякъде ... До тук добре ,но днес се забих в едно магазинче в което забелязах сладурските модели на Strike Pro.. Разбира се ,че отнесох 1 брой със себе си и се разтърсих тук, а и на други места за инфо за тях ...
Оказа се обаче , че почти не са дискутирани тук и темите за тях се изчерпват с 5 -6 постинга. Ще се радвам капацитетите тук да дадът своето мнение за това какви модели са за предпочитане по наще реки и язовири , както и всякакви интересни неща отностно воденето и други дребни , но специфични неща за тази марка , която поне по това което разгледах в магазина ми се срува , че е примамлива за наще наплашени рибоци.
Благодаря предварително....
П.С. Според това което пише на опаковката на това което закупи днес модела е
EG-051F Color Code #A06E 4sm -2,4 gr. по тестове се оказа плуващ ( никъде не пише по опаковката това , може би това , че модела завършва на "F" означава "FLOATING")...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Воблера
новобранец
новобранец

Мнение от Воблера »

Страйк про са пълни копия, поне на външен вид на много марки японски воблери. Имат копие например на Yo zuri L minnow 44, което обаче е floathing, а оригинала на Дзурито и sinking. При мен този модел лови добре костур и кефал.
Имат и други сполучливи модели Страйк про. Много кофти е означението, което е на гърба на кутишките им. С тия кодове и цифри, човек не може да запомни модела.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Воблера
новобранец
новобранец

Мнение от Воблера »

Спро са нещо като братя на Рапала. :D
За щука аз имам резултат на Салмо Хорнет 5 см floathing - в Жребчево.
Също на Рапала Шад Рап - 7 и 9 см, със естествени цветове.
В блата с просеки между водораслите съм имал улов на Рапала миноу спуун, ама ги спряха от производство. Трябва да ги търсиш по-забутани, малки магазинчета, дето нямат оборот много-много и изостава такава стока.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

при днешното разглеждане все си мисля , че поне за кефал , костур , може би и пастърва моделите до 4 см би трябвало да имат голям успех ... Днес ги съзерцавах 2о минути и ми се искаше да ги взема всичките и само липсата на финикийски знаци ме спря. Изглежта ми много финни , с малки телца и тракащи .. като изработка са доста добре... Ще се радвам на всякакво мнение подкрепено със снимки и конкретни примери за риболовни подвизи ...
Като се постопли обещавам и аз да се включа със същото :)
За сега обаче само ще трупам знания :)
Воблера
новобранец
новобранец

Мнение от Воблера »

Страйк про, поне тези малките модели от 2 до 4 санта имат слаби бели куки, които лесно се изправят. Ако си купувате от тези воблери ги сменяйте тройките с Оунър, Гамакатсу, може и с VMC, че са по-евтини. Някъде по 0,20 - 0,25 стинки са веемцето, а Оунър 8 броя в кутишка са 7 лева. Само гледайте да слагате същите по размер /номер/ куки, че ако преутежниш воблера с големи от плуващ става потъващ. А и губи от движението си.
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

Въпроса ми е ето за това воблерче от форума казаха че е за щука по плитки места но сега може някой да каже нещо по различно.
:arrow: Изображение

в сайта намерих ето този :arrow: Изображение

Но моя е на две части а тоя на много :roll:

ПОЗДРАВИ
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

http://www.strikepro.se/eg036.htm
-за клен , а и костурите не му прощават.
Последно промяна от vladoto на Вто Май 06, 2008 2:43 pm, променено общо 6 пъти.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Воблери strike pro

Мнение от sampo »

maznislav написа:Ще се радвам капацитетите тук да дадът своето мнение
Не попадам в групата на капацитетите , но имам някакви впечатления за воблерите strike pro. Използвах ги само един излет и се отказах от тях. Ето защо :
Изображение
Фен съм само на Рапала и Ружно паче , а експеримента ми да разширя гамата от воблери със strike pro приключи бързо :( .
Воблерите заприличаха на вафли след престоя им на слънце след тролене , закачени на въдиците в лодката .
Такова чудо не ми се е случвало до сега с друг воблер :roll: :!:
Обаче се оказаха много уловисти :!: :smt023 :smt023 :smt023 , бялата риба им налиташе яко , но този недостатък ме отблъсна от тях , няма да ги държа постоянно в джоба си , или в хладилника на караваната :roll: :roll:

PS : Вносителя на strike pro приема рекламации , проверено :smt023
На платено не одим !
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

sampo написа:
Не попадам в групата на капацитетите , но имам някакви впечатления за воблерите strike pro. Използвах ги само един излет и се отказах от тях. Ето защо :
Изображение
Фен съм само на Рапала и Ружно паче , а експеримента ми да разширя гамата от воблери със strike pro приключи бързо :( .
Воблерите заприличаха на вафли след престоя им на слънце след тролене , закачени на въдиците в лодката .
Обаче се оказаха много уловисти :!: :smt023 :smt023 :smt023 , бялата риба им налиташе яко , но този недостатък ме отблъсна от тях , няма да ги държа постоянно в джоба си , или в хладилника на караваната :roll: :roll:

Сампо, имам досущ същото воблерче - и като цвят и като размер. Почти не съм го ползвал, но за сметка на това е престояло сума време на слънце, когато съм го влачил с мен по Дунава... Няма никакви подобни поражения по него :roll: Сигурен ли си, че не иде реч за някакъв единичен случай????

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Stefko написа:Сигурен ли си, че не иде реч за някакъв единичен случай????
По скоро за дадена партида от некачествен материал , пукнаха ми се и двата за един ден , рекламацията беше уредена без коментар от продавача , а такова животно у нас няма :roll:
Stefko написа:Почти не съм го ползвал
Много уловист е , бялата риба го преследва , като гладен циганин топло кебапче :lol: :lol: :lol:
На платено не одим !
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Тъй като за влачене от лодка нямам наличната техника ще се радвам да ми предложите модели за замятане от лодка или от брега... Вчера го пробвах моя в легена в банята :shock: :lol: и при най-малкото потегляне се мяташе като луд , а помещението се изпълни с шум от топчетата в тялото му .. определено ще си взема поне още 3 - 4 от 3 - 5 см ... пък каквото сабя покаже :)
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

sampo написа:
Stefko написа:Почти не съм го ползвал
Много уловист е , бялата риба го преследва , като гладен циганин топло кебапче :lol: :lol: :lol:
Тази година ще наблегна по-сериозно на воблерите, така че ще имам предвид тази ти бележка ;)

Поздрави :)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Ивайло
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло »

sampo написа:
Изображение

Воблерите са били зад стъклото на колата на много висока температура>Това колегата не каза тук :wink: :wink: :wink:
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Воблерите са били зад стъклото на колата на много висока температура>Това колегата не каза тук :wink: :wink: :wink:
Ако е така резултата е меко казано добър.

Преди доста години бях за 3 дни на палатка на яз. Жребчево и бях оставил касетки за касетофона и сурови яйца зад стъкло на колата. Пластмасата на касетките се бе разтекла между ролките а последния ден опряхме и до яйцата и когато ги счупихме белтъка на 2-3mm дълбочина се беше опекъл и изглеждаха, като много рохко сварени яйца. :D :D
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”