Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Иваняне-Мало бучино
Модератор: sapuna
яз.Иваняне-Мало бучино
Колеги, някой ходил ли е на този язовир и дали може да ми каже нещо за него?
По добре за риба от колкото на работа!
-
- вече хвърля и на тежко
Ходил съм преди 100 години!!! Майтап де - преди 3 месеца (края на октомври или началото на ноември). Двама юнаци ловяха трофейни шарани. Докато бях там извадиха 3 бр.: 10.400; 12.000 и 8.000 кг. Ловяха на протеинови топчета. Имаха супер такъми и общо взето само те ловяха риба. Водата беше много мътна и валеше супер ситен и напоителен дъжд, придружен с умерен вятър. Повечето колеги бяха отишли за пастърва, но не видях някой да хваща. Пазача твърди, че има и есетра.
Условията са следните: 8 лв. на пръчка. Мисля че втората е на половин цена, но не съм сигурен. Има ВИП места, които имат годишна абонаментна такса (не си спомням каква точно). Хванатата риба не се заплаща и може да се връща, ако не е много наранена при ваденето. Хванат шаран над 5 кг.се връща ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. За връщането на трофеен шаран получаваш 1 бутилка водка ФЛИРТ. Есетрата май се заплаща на достойна цена...
Това съм запомнил, но моля колегите ходещи редовно да се изкажат по темата. Все пак моето инфо е от преди 3 месеца. В момента може и да е замръзнал...
И един съвет: като искаш инфо - питай нещо по-конкретно, защото не всеки ще се втурне да разказва така "цветно и релефно". Просто колегите са заети...
Условията са следните: 8 лв. на пръчка. Мисля че втората е на половин цена, но не съм сигурен. Има ВИП места, които имат годишна абонаментна такса (не си спомням каква точно). Хванатата риба не се заплаща и може да се връща, ако не е много наранена при ваденето. Хванат шаран над 5 кг.се връща ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. За връщането на трофеен шаран получаваш 1 бутилка водка ФЛИРТ. Есетрата май се заплаща на достойна цена...
Това съм запомнил, но моля колегите ходещи редовно да се изкажат по темата. Все пак моето инфо е от преди 3 месеца. В момента може и да е замръзнал...
И един съвет: като искаш инфо - питай нещо по-конкретно, защото не всеки ще се втурне да разказва така "цветно и релефно". Просто колегите са заети...
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз също ходих там преди 2 месеца за пъстърва,обаче не хванах нищо дори и не ми клъвна за цял ден.Един колега до мен хвана едничка и то на дъно
.Водата беше много мътна поради строенето на магистралата и постоянните минаваня на камионите през рекичката която се влива в язовира.Пробвай се дано имаш успехи!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хаха и аз преди 2 днаи пуснах тема за Иваняне . Иначе есетра има аз съм хващал сигорно 6 7 пъти по едно време само тя кълвеше, след като я хванеш ти дават едно шише ракия бай-гроздан или водка селект ( се пак собстевеника на рибарника е също така и шеф на водка селект). Преди даваха и кола с водката като пуснаха есетрите аз бях вториа които хваща и първите 10 15 ги снимаха и слагаха на таблото до кръчмето и мен също ме има снимката ми е в галерията първата снимка. Двама приятели и те хващаха тва лято ама само ракия им дадоха без снимки и тях ги има в галерията.Иначе ако искаш да си я земеш рибата се плаща 16 лв на кило , мойта беше 5.1 хах и просто си я пуснах , по между другото можех и да си я прибера без да разберат но колегата от среща ме издаде (сърцето да му спре ) хах базикам се. Таа малко се по-разсеях от темата , но и аз мисля че е замръзнал .,а преди 1 месец имаше и кран вътре незнаино защо. Цените са 8 лв втората 6 ,а за деца до 18 е 4 лв и втората 2 . ВИП-Ъ преди беве 250 за 6 месеца сега е 500 за една година . но там кълве страшно много незнаино защо
там са хванати повеяето трофеини риби който са и на таблото

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хе.............дааа бе...........
Това е най-изгустирания водоем който съм виждал,а шефа (Павлин) и идея си няма от риболов и привличане на клиенти,добре че беше ортака ми да му направи едно-две състезания че да гризне малко кинти и въпреки всичко пак се направи на интересен и пусна рибата два-три дни предварително,така че да я ошушкат на "свободна консумация" и за състезанието не остана нищо.
Моя съвет е да не си давате парите там,не си заслужава.........по-добре да отидете на някоя от баластриерите около София!!!
Моя съвет е да не си давате парите там,не си заслужава.........по-добре да отидете на някоя от баластриерите около София!!!