Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

извини се,Станишев,извини се.
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
извини се,Станишев,извини се.
На хилядите българи,която твоята партия направи македонци.Гледах филма,за Македония и останах потресен от предателството на БКП.Извини се на ДПС.Защо не го направи и за българите в Македония,ама няма гласоподаватели.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: извини се,Станишев,извини се.
Ще , той си има табиети , дупе дава ама не се извинява . Тва с дупето гледам му е присърце та редовно го прави 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Няма как да е иначе,все пак му е заложено в иметоПавел Иванов написа:....дупе дава...Тва с дупето

-
- разбира нещата
Самотна старица... Стоиш си там, сама на тротоара, до теб пияница един се е разпял.. И гледаш тъжно бързащите хора, но никой там до тебе няма спрял. Поглеждаш ме, със тъжен поглед и скръб в очите стари се чете... Треперейки, подаваш китка здравец, малка, вързана и стегната с конче. Стоиш, и чудиш се, старице крехка дали ще спра, ще купя, или не? Сърцето ми се къса като гледам, как молиш се с изстрадало сърце. Всеки със насмешка те поглежда, подкачат те, и смеят се на глас... Но, малко хора знаят как се чувстваш, повярвай ми! Един от тях съм аз. Зная, че живяла си добре, достойно... Семейство имала си нявга.. И деца... Тук на тротоара ли е твойто място? Или да си стоиш на топло у дома? Ръцете ти напукани от студ и мъка, стискат здравец. Може би за талисман? И молиш се... На дявола... На Бога... По - бързо да те отърват от тоя срам... Нима това заслужила си, ти старице да бродиш сам - самичка из града? И здравец да продаваш ти на китки, да мръзнеш, и да зъзнеш на студа?... ...- Българийо, до там ли я докарахме, майките ни да кълнат света? - Това ли ти е демокрацията жалка? По добре е да я няма, ако е така... Добромир Радев

-
- разбира нещата
kRaikkonen написа:Самотна старица... Стоиш си там, сама на тротоара, до теб пияница един се е разпял.. И гледаш тъжно бързащите хора, но никой там до тебе няма спрял. Поглеждаш ме, със тъжен поглед и скръб в очите стари се чете... Треперейки, подаваш китка здравец, малка, вързана и стегната с конче. Стоиш, и чудиш се, старице крехка дали ще спра, ще купя, или не? Сърцето ми се къса като гледам, как молиш се с изстрадало сърце. Всеки със насмешка те поглежда, подкачат те, и смеят се на глас... Но, малко хора знаят как се чувстваш, повярвай ми! Един от тях съм аз. Зная, че живяла си добре, достойно... Семейство имала си нявга.. И деца... Тук на тротоара ли е твойто място? Или да си стоиш на топло у дома? Ръцете ти напукани от студ и мъка, стискат здравец. Може би за талисман? И молиш се... На дявола... На Бога... По - бързо да те отърват от тоя срам... Нима това заслужила си, ти старице да бродиш сам - самичка из града? И здравец да продаваш ти на китки, да мръзнеш, и да зъзнеш на студа?... ...- Българийо, до там ли я докарахме, майките ни да кълнат света? - Това ли ти е демокрацията жалка? По добре е да я няма, ако е така... Добромир Радев

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- фен клуб-скобар
kRaikkonen написа:Самотна старица... Стоиш си там, сама на тротоара, до теб пияница един се е разпял.. И гледаш тъжно бързащите хора, но никой там до тебе няма спрял. Поглеждаш ме, със тъжен поглед и скръб в очите стари се чете... Треперейки, подаваш китка здравец, малка, вързана и стегната с конче. Стоиш, и чудиш се, старице крехка дали ще спра, ще купя, или не? Сърцето ми се къса като гледам, как молиш се с изстрадало сърце. Всеки със насмешка те поглежда, подкачат те, и смеят се на глас... Но, малко хора знаят как се чувстваш, повярвай ми! Един от тях съм аз. Зная, че живяла си добре, достойно... Семейство имала си нявга.. И деца... Тук на тротоара ли е твойто място? Или да си стоиш на топло у дома? Ръцете ти напукани от студ и мъка, стискат здравец. Може би за талисман? И молиш се... На дявола... На Бога... По - бързо да те отърват от тоя срам... Нима това заслужила си, ти старице да бродиш сам - самичка из града? И здравец да продаваш ти на китки, да мръзнеш, и да зъзнеш на студа?... ...- Българийо, до там ли я докарахме, майките ни да кълнат света? - Това ли ти е демокрацията жалка? По добре е да я няма, ако е така... Добромир Радев

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Народе,народееее....някога написал е един велик БЪЛТАРИН
Защо ли 

Не ги е срам. разпродали БЪЛГАРИЯ сега продължават нагло да крадат. Срам. Срам.Левски за това ли го обесиха турците. и Ботев са го гръмнали.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубаво стихотворение, ама какво общо има демокрацията с нещастието на бабата - у нас няма демокрация - управляват същите като при "социализЪма", само с тая разлика, че вече не се крият, че са мултимилионери...kRaikkonen написа:Самотна старица... Това ли ти е демокрацията жалка? По добре е да я няма, ако е така... Добромир Радев
-
- разбира нещата
Тедо написа: управляват същите като при "социализЪма", само с тая разлика, че вече не се крият, че са мултимилионери...
Не ,разликата е огромна,при социализма се крадеше по-малко ,а големите злоупотреби ставаха на доста високо ниво,
нямаше такова самоуправство както сега,в социалната и битова сфера,услугите бяха на мн.ниска цена или безплатни.а сега само от обществени поръчки се крадат милиарди,днеска ,осман октай разправя по едната тв.,как бившия кмет на дулово(който сега го осъдиха ефективно),е "усвоил"милиони левове чрез някаква поръчка,а това е някаква нищожна част която стига до публичното пространство.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега ги "усвояват", а тогава ги наливаха в бетонни "паметници"...
Да ти припомня ли, че за цветен телевизор София-81 се плащаше 1500лв /=5 средни месечни заплати/ и се търсеха "връзки"...
Оня ден спорихме с майка ми - как едно време "имало всичко", щото живеела срещу "показния магазин" и като пуснели НЕЩО, веднага отивали да се наредят на опашка
Ами колите - правиш си "вноска" и чакаш 25 години за една мизерна лада, дето още от "Мототехника" са й избили ръждите и на 100 000км е за основен ремонт
Да ти припомня ли, че за цветен телевизор София-81 се плащаше 1500лв /=5 средни месечни заплати/ и се търсеха "връзки"...
Оня ден спорихме с майка ми - как едно време "имало всичко", щото живеела срещу "показния магазин" и като пуснели НЕЩО, веднага отивали да се наредят на опашка

Ами колите - правиш си "вноска" и чакаш 25 години за една мизерна лада, дето още от "Мототехника" са й избили ръждите и на 100 000км е за основен ремонт

-
- разбира нещата
че имаше големи простотии ,имаше ,спор няма.84 г си купихме цветен телевизор -"електрон"-950 лв от спестените детски.сега за НОВА кола ако чакаш на заплата 500-600лв ,дали ще можеш да си спестиш и да си купиш и след 25г?
станахме "живот на кредит",а при добра воля и малко усилие всичко можеше да е значително по-добре,но уви,някои не го допуснаха
разпределиха си държавата като баница,и само инсцинират ,че се мразят изключително.блаженни да са веруишите......
станахме "живот на кредит",а при добра воля и малко усилие всичко можеше да е значително по-добре,но уви,някои не го допуснаха

Песента на METALICA master of puppets в превод олицетворява точно действията на мръсните, долни, червени шарани комунисти. Затова да гласуваме на изборите. П.П. Мангали=Комуняги
Грешка шарани-шибани
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Браво на авторът за темата - наистина трябва да се извинят за това насилствено прекръстване края на 40-тте и 50-тте години в македонци .. кланянето пред тито и югото!!!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.