Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закъснял репортаж.Италия.
-
- разбира нещата
Закъснял репортаж.Италия.
Здравейте колеги.Репортажа ми е закъснял защото е от края на септември месец,но чак сега се реших да го публикувам.Мястото е Италия,близо до Милано едно селце на име Лунга Вила.След като привършихме работата за която бяхме отишли решихме с нашия приятел и домакин Илия да отскочим за няколко часа до гъола и да пробаме да хванем некой шаро.Езерцето на което бяхме е платено.Интересното е че като отидеш на него не можеш да си закупиш билет,а трябва да отидеш в селото и в месната кръчма си купуваш билето който струва 6 евро и имаш право да ловиш с 2 въдици.
И така,вече сме свършили тази работа и газ към заветното място.

Приятелчето вече разпъва.Стръвта ни беше качамак а на въдиците имаше пружина с 2 куки.Класика.Спукахме рибата.Кълвеше през целия ден.Мога да кажа че италианците гледаха почти през целия ден как се лови риба.На какво ли не пробваха. Идваха при бачо Илия да питат на какво ловиме,ама той си крие стръвта и винаги събира погледи
.

Ето я и първата риба.Както забелязахте шараните им не са като нашите.Много се дърпат и кефа е голям.

Ето и един гол 4 килограмов гол дивак.

Ето и моя милост с едно негро
.
Другото интерсесно е че болшинството Талианци ловяха с директни телескопи и от време на време някой ако се заплесне се получаваше това.

Пръчката във водата и обиколки на гъола цел ден.
Другото интересно нещо е че цял ден пазач не дойде,а като попитах защо,отговора беше че не е нужно защото тука всеки пазел другия и ако някой вземел риба,друг се обаждал и от утре не си добре дошъл тук.

Във тези два съседни вира пускали зимата пъстърва.Условието за нея било 8 евро и 8 риби.

Та това е от мен,от тогава до преди 20-тина дена се занимавах с това.

Но сега ще наблегна и на другата ми краста.
.
И така,вече сме свършили тази работа и газ към заветното място.

Приятелчето вече разпъва.Стръвта ни беше качамак а на въдиците имаше пружина с 2 куки.Класика.Спукахме рибата.Кълвеше през целия ден.Мога да кажа че италианците гледаха почти през целия ден как се лови риба.На какво ли не пробваха. Идваха при бачо Илия да питат на какво ловиме,ама той си крие стръвта и винаги събира погледи

Ето я и първата риба.Както забелязахте шараните им не са като нашите.Много се дърпат и кефа е голям.

Ето и един гол 4 килограмов гол дивак.

Ето и моя милост с едно негро

Другото интерсесно е че болшинството Талианци ловяха с директни телескопи и от време на време някой ако се заплесне се получаваше това.

Пръчката във водата и обиколки на гъола цел ден.

Другото интересно нещо е че цял ден пазач не дойде,а като попитах защо,отговора беше че не е нужно защото тука всеки пазел другия и ако някой вземел риба,друг се обаждал и от утре не си добре дошъл тук.

Във тези два съседни вира пускали зимата пъстърва.Условието за нея било 8 евро и 8 риби.

Та това е от мен,от тогава до преди 20-тина дена се занимавах с това.

Но сега ще наблегна и на другата ми краста.

- super_snake
- научил се да хвърля
Re: Закъснял репортаж.Италия.
Страхотен излет колега

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Много похвално за вас показали сте на италианците роболова на пружина.
Страхотен излет сте си спретнали!
На това му викам аз "дискотека"

На това му викам аз "дискотека"

- nikolaiiliew
- сериозен играч
- nasko_kn98
- фен клуб-скобар
-
- разбира нещата
Панка,на суджуко му требе още малце 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На табелата пише че е забранено да се лови на хляб
Евала

Евала

Ще почакаме Любе щом требе,нема за къде да бързаме.todoroshko написа:Панка,на суджуко му требе още малце

Чудесен риболовен излет с хубави риби
И финалните снимки с прасето са чудесен завършек на историята 

- anton jambol
- фен клуб-скобар