извини се,Станишев,извини се.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: извини се,Станишев,извини се.

Мнение от Павел Иванов »

Тедо написа:...Да ти припомня ли, че за цветен телевизор София-81 се плащаше 1500лв /=5 средни месечни заплати/ и се търсеха "връзки"...
1050лв. а не 1500лв. :wink: То и средна заплата от 300лв. месечно , през 81ва ....... 180 - 200лв. ми се вижда по-реална за тогава , такава . Инак Електрона си беше баш толкоз - 950лв. :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Изображение
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

bananaman написа:Браво на авторът за темата - наистина трябва да се извинят за това насилствено прекръстване края на 40-тте и 50-тте години в македонци .. кланянето пред тито и югото!!!
То да беше САМО за това... Спомням си като излезе първото СДС и казваха, че комунисти трябва да си поемат вината, а тия наглеци се хилеха и викаха, че поемали вината само с мезета...

Забележете какво се случи в Чехия, Полша, Унгария, Словения след 1990г - отвориха си досиетата, направиха "лустрация" - бившите членове на компартиите да не могат да заемат ръководни длъжности...
А какво се случи в "16-тата република"...?
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Тедо написа:А какво се случи в "16-тата република"...?
Наистина ли искаш да чуеш отговора :?: :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

С вноските за Лада си закупих газова печка SuperSer на пропан-бутан ! Още ми седи в мазето :) А пък когато ме бяха назначили по разпределение в Михалесбург , освен докторската ми заплата ,бачках две годинки и в една оранжерия ,дето ми изплатиха 2000 деноминирани български лева с които си купих чисто нов касетофон Sony :D Освен това на доброволни начала участвах при изграждането на монтанските шадравани , които си съществуват и до днес :roll: :drinkers: Благо си ми беше тогива , те дръвата не сакаха пари .
Ми ПАРТИЯТА на времето за едни била хубава , а за други лоша :oops: Сега да не би да е по-различно ? :wink: :mrgreen: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 9247,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Кендата ви пусна точно конкретна тема а вие колко стрували телевизори и други ебавки,комундетата направиха всички на маймуни,експерементираха с най-святото и взеха икономическата власт.Измамени камилчета сме,сега ни набутват колко измамени са макетата,срамота-след толкова години да се лутаме и лапаме мухи.Партиите трябва да се забранят иначе жална ни майка,а макензитата да се оправят сами или американците да ги оправят,и без това сме зависими от тях.То цяла европа е американски протекторат,нашите разбойници са им удобни.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." Славейков го е написал преди 100г. и това е истината. И от векове сме си мърша, а сега още по голяма, щото някога сме имали управници, а сега имаме продажници... и щото някогашните ни управници са били от т.н. буржоазия, а сегашните са от мършата...
Така че, хайде да не се оплакваме, все ние си заслужаваме съдбата... и за да я променим, просто трябва да се събудим от то вековен сън.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Vid написа:"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." Славейков го е написал преди 100г. и това е истината. И от векове сме си мърша, а сега още по голяма, щото някога сме имали управници, а сега имаме продажници... и щото някогашните ни управници са били от т.н. буржоазия, а сегашните са от мършата...
Така че, хайде да не се оплакваме, все ние си заслужаваме съдбата... и за да я променим, просто трябва да се събудим от то вековен сън.
Ма..а му ......... колко си прав :cry:
Бате Борко
новобранец
новобранец

Мнение от Бате Борко »

Колеги....,колеги до тук за всичко сте прави,но аз ще ви напомня колко услужливи са кредитните институции у нас ,които съвсем "човешки "ни предлагат кредит за да си погасим сметките си за ток,парно или телефон.Евала на такава държава в която нормалният,работещ(да не се бърка с безработен)средностатистически българин трябва да вземе кредит за да погаси месечните си сметки.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове :rolleyes:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Trias написа:Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове :rolleyes:
КВи девиденти? Ми те фалираха вече бе човек. Примерът ми е АКБ Форест и шефЪт и от ДС Николай Банев :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Vid написа:
Trias написа:Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове :rolleyes:
КВи девиденти? Ми те фалираха вече бе човек. Примерът ми е АКБ Форест и шефЪт и от ДС Николай Банев :lol:
Чакай малко , ама всичките вкупом ли фалираха ? Ни един ли не остана на пазара ? :oops: :roll:
Последно промяна от Trias на Пет Фев 07, 2014 10:13 pm, променено общо 1 път.
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Ето ви един анализ за размисъл
http://chara.blog.bg/politika/2014/01/2 ... uc.1230605" onclick="window.open(this.href);return false;
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

Доста съм зает,затова,чак днеска изгледах и втората част за Македония.Малко е да кажа,че съм отвратен,за няколко кила сапуни и цървули са продали МАКЕДОНИЯ.ЦАР САМУИЛ ще се обърне в гроба.Как то е тръгнало след години,че я подарим на албания.И за всичко е виновен "ВОЖДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-георги димитров".Той и станишев е от същото котило.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Trias написа:То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове :rolleyes:
Колега ще видиш дивиденти през крив макарон.Майка ми и баща ми 90-те години си дадоха парите за акции,за предприятието в което работеха,по късно и аз.Става дума за близо четири хиляди лева,тогава бяха доста повече,от колкото са сега.Не са взели и лев дивиденти,а завода умишлено беше докаран до фалит.Така се случи и със останалите производства в България,и сега нищо не произвеждаме,а искаме да вървим на пред.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”