Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

извини се,Станишев,извини се.
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: извини се,Станишев,извини се.
1050лв. а не 1500лв.Тедо написа:...Да ти припомня ли, че за цветен телевизор София-81 се плащаше 1500лв /=5 средни месечни заплати/ и се търсеха "връзки"...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То да беше САМО за това... Спомням си като излезе първото СДС и казваха, че комунисти трябва да си поемат вината, а тия наглеци се хилеха и викаха, че поемали вината само с мезета...bananaman написа:Браво на авторът за темата - наистина трябва да се извинят за това насилствено прекръстване края на 40-тте и 50-тте години в македонци .. кланянето пред тито и югото!!!
Забележете какво се случи в Чехия, Полша, Унгария, Словения след 1990г - отвориха си досиетата, направиха "лустрация" - бившите членове на компартиите да не могат да заемат ръководни длъжности...
А какво се случи в "16-тата република"...?
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Наистина ли искаш да чуеш отговораТедо написа:А какво се случи в "16-тата република"...?

С вноските за Лада си закупих газова печка SuperSer на пропан-бутан ! Още ми седи в мазето
А пък когато ме бяха назначили по разпределение в Михалесбург , освен докторската ми заплата ,бачках две годинки и в една оранжерия ,дето ми изплатиха 2000 деноминирани български лева с които си купих чисто нов касетофон Sony
Освен това на доброволни начала участвах при изграждането на монтанските шадравани , които си съществуват и до днес
Благо си ми беше тогива , те дръвата не сакаха пари .
Ми ПАРТИЯТА на времето за едни била хубава , а за други лоша
Сега да не би да е по-различно ?
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 9247,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;

Ми ПАРТИЯТА на времето за едни била хубава , а за други лоша

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 9247,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;
Кендата ви пусна точно конкретна тема а вие колко стрували телевизори и други ебавки,комундетата направиха всички на маймуни,експерементираха с най-святото и взеха икономическата власт.Измамени камилчета сме,сега ни набутват колко измамени са макетата,срамота-след толкова години да се лутаме и лапаме мухи.Партиите трябва да се забранят иначе жална ни майка,а макензитата да се оправят сами или американците да ги оправят,и без това сме зависими от тях.То цяла европа е американски протекторат,нашите разбойници са им удобни.
- Vid
- кандидат преподавател
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." Славейков го е написал преди 100г. и това е истината. И от векове сме си мърша, а сега още по голяма, щото някога сме имали управници, а сега имаме продажници... и щото някогашните ни управници са били от т.н. буржоазия, а сегашните са от мършата...
Така че, хайде да не се оплакваме, все ние си заслужаваме съдбата... и за да я променим, просто трябва да се събудим от то вековен сън.
Така че, хайде да не се оплакваме, все ние си заслужаваме съдбата... и за да я променим, просто трябва да се събудим от то вековен сън.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- разбира нещата
Ма..а му ......... колко си правVid написа:"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." Славейков го е написал преди 100г. и това е истината. И от векове сме си мърша, а сега още по голяма, щото някога сме имали управници, а сега имаме продажници... и щото някогашните ни управници са били от т.н. буржоазия, а сегашните са от мършата...

-
- новобранец
Колеги....,колеги до тук за всичко сте прави,но аз ще ви напомня колко услужливи са кредитните институции у нас ,които съвсем "човешки "ни предлагат кредит за да си погасим сметките си за ток,парно или телефон.Евала на такава държава в която нормалният,работещ(да не се бърка с безработен)средностатистически българин трябва да вземе кредит за да погаси месечните си сметки.
То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове 

- Vid
- кандидат преподавател
КВи девиденти? Ми те фалираха вече бе човек. Примерът ми е АКБ Форест и шефЪт и от ДС Николай БаневTrias написа:Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Чакай малко , ама всичките вкупом ли фалираха ? Ни един ли не остана на пазара ?Vid написа:КВи девиденти? Ми те фалираха вече бе човек. Примерът ми е АКБ Форест и шефЪт и от ДС Николай БаневTrias написа:Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове

Последно промяна от Trias на Пет Фев 07, 2014 10:13 pm, променено общо 1 път.
- kostakosta
- научил се да хвърля
Ето ви един анализ за размисъл
http://chara.blog.bg/politika/2014/01/2 ... uc.1230605" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chara.blog.bg/politika/2014/01/2 ... uc.1230605" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Доста съм зает,затова,чак днеска изгледах и втората част за Македония.Малко е да кажа,че съм отвратен,за няколко кила сапуни и цървули са продали МАКЕДОНИЯ.ЦАР САМУИЛ ще се обърне в гроба.Как то е тръгнало след години,че я подарим на албания.И за всичко е виновен "ВОЖДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-георги димитров".Той и станишев е от същото котило.
Колега ще видиш дивиденти през крив макарон.Майка ми и баща ми 90-те години си дадоха парите за акции,за предприятието в което работеха,по късно и аз.Става дума за близо четири хиляди лева,тогава бяха доста повече,от колкото са сега.Не са взели и лев дивиденти,а завода умишлено беше докаран до фалит.Така се случи и със останалите производства в България,и сега нищо не произвеждаме,а искаме да вървим на пред.Trias написа:То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове