Приятелю подай ръка?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Приятелю подай ръка?

Мнение от d_bozhkov »

Нещо искаш ти да ти дам.... :roll:
Я върви ходи бегай ....(пеейки)

http://www.youtube.com/watch?v=M1Gb4lJeXqI

Ей много информация има тук :!: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=mjoW_U3r94o
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Хах! На първото клипче, голяма игра му удрят! :lol: :D :lol: :D :smt046 :smt043 :smt044 :smt042
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Чесно казано малко се излага тоя че не подава ръка.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

ей,много смисъл има in the тия клипове :lol: Ивайло си е майката :lol: абе важното е да има йебън,както казва педала :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Историята има предизвестие !

Мнение от d_bozhkov »

Това на горния линк е нашето момче Иван Чепаринов .Секундант на Топалов .А за цирковете е ясно кой е виновен .Менъджъра Силвио Данаилов дъпра конците в нашия щаб !
Нетипична загуба регистрира българският гросмайстор Иван Чепаринов на силния международен турнир "Корус" - категория "Б", във Вайк ан Зее (Хол). 21-годишният шахматист отказа да се ръкува с англичанина Найджъл Шорт преди партията си от осмия кръг. Това принуди съдията Томас ван Беекум да присъди служебна победа на британеца. Шорт два пъти подал ръка на българския си съперник, но не срещнал отговор.

Отказът за ръкостискане с опонента преди началото на партията се счита за нарушение на етичния кодекс на Международната шахматна федерация (ФИДЕ). Според разпоредбите за подобно действие съдиите са длъжни да изберат между глоба, която може да стигне 5000 долара, и служебен резултат. Ако не го направят, рискуват да бъдат лишени от права. Преди дни заради идентичен случай членът на ФИДЕ Дейвид Джарет обясни, че е неправомерно отсъждането на служебна победа при подобни обстоятелства.

Отношението на Чепаринов към Шорт се свързва със скандала, който англичанинът направи преди около година. Тогава той каза пред "Гардиън", че ФИДЕ трябва да разследва Веселин Топалов за измама. Според него на турнира "Корус" през 2007 г. българинът е получавал помощ от мениджъра си Силвио Данаилов чрез знаци с пръстите. По-късно Шорт се извини на българския щаб, като заяви, че думите му са били тълкувани грешно.

В момента Чепаринов има 3.5 точки, събрани след две победи, три ремита и три загуби.
А на втория линк са Топалов и Крамник.Там нашия отдавна е казал .че няма да му подава ръка и Крамник и не му иска .Двамата се правят на приятно расеяни ! :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

От дядо знам че подадената ръка е признак на сила и благородство. Жалко за този ''духовен пигмей''
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IVKOPIVKO написа:Чесно казано малко се излага тоя че не подава ръка.
:roll: Има една област в училище, която се изучава но не в България а в Азиятските училища......... :roll: Езика на тялото! Ще ти кажа какво виждам Аз :idea:
Това е двубой! при ръкостискане силата на захвата, посоката и някои други движения може да подскажат силовата и умствена заплаха на противника :idea: :idea: :idea: Забележи, че след като не получава необходимото ръкостискане....... противникат се почесва по главата ( ЯСЕН ПРИЗНАК за притеснение :roll: ако продължиш да гледаш внимателно човекът почва да изпитва страх :idea: в следващия етап вниманието му е обладано от възникналата ситуация и търси втори коонтакт :arrow: след неуспеха първата реакция е да потърси помощ за да намали адреналина и да може расъждава трезво :roll:
Познай кой е спечелил битката предварително :roll:
Поздрав :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Да ти кажа има логика в това което казваш!! Но аз например бих се амбицирал още повече да подебя този надут пуяк дето не ми подава ръка. За мен определено ще е двоен дори троен стимул да го размажа и да му натрия носа, дори ще ми е в акъла идеята пак да му подам ръка след като го смажа. А това че оня се е притеснил показва лабилната му психика.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Да знам като ученик тренирах шахмат, защото ни задължаваха да тренираме един спорт допълнително в извънучебно време, другата причина да се запиша разбира се бяха готините мацки който масово се бяха записали там. :lol: :lol:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Не е длъжен да му подава ръка! Саперници са все пак.
Изображение
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Няма правило в шахмата ,което да те задължава да се ръкуваш

Мнение от d_bozhkov »

Няма правило в шахмата ,което да те задължава да се ръкуваш със съперника!

Силвио ги знае тези работи и затова ги върти на малкия си пръст .Ето Апелативната комисия нареди да се преиграе мача.И Шорт колкото и да се правеше на велик,и да разправяше наляво и надясно че нямал да играе , ако наредят да се преиграе ,пак седна зад дъската !

Аз лично методите на Данаилов не ги харесвам,но шахмата преди всичко е психологическа война....
Имам приятел,който е много добър шахматист,но така и си остана вечния кандидат гросмайстор,просто е със слаба психика.
В шахмата се иска и перде да си малко .
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

bozkov за това че Шахмата си е психологическа война си ама безумно прав даже на идея си нямаш колко си прав. И аз играя шах много добре но когато съм спокоен, седна ли на турнир край ...разтрепервам се като лист ...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”