Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Приятелю подай ръка?
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Приятелю подай ръка?
Нещо искаш ти да ти дам....
Я върви ходи бегай ....(пеейки)
http://www.youtube.com/watch?v=M1Gb4lJeXqI
Ей много информация има тук
http://www.youtube.com/watch?v=mjoW_U3r94o

Я върви ходи бегай ....(пеейки)
http://www.youtube.com/watch?v=M1Gb4lJeXqI
Ей много информация има тук

http://www.youtube.com/watch?v=mjoW_U3r94o

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Николай Неделков
- учете се от него
ей,много смисъл има in the тия клипове
Ивайло си е майката
абе важното е да има йебън,както казва педала 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Историята има предизвестие !
Това на горния линк е нашето момче Иван Чепаринов .Секундант на Топалов .А за цирковете е ясно кой е виновен .Менъджъра Силвио Данаилов дъпра конците в нашия щаб !

А на втория линк са Топалов и Крамник.Там нашия отдавна е казал .че няма да му подава ръка и Крамник и не му иска .Двамата се правят на приятно расеяни !Нетипична загуба регистрира българският гросмайстор Иван Чепаринов на силния международен турнир "Корус" - категория "Б", във Вайк ан Зее (Хол). 21-годишният шахматист отказа да се ръкува с англичанина Найджъл Шорт преди партията си от осмия кръг. Това принуди съдията Томас ван Беекум да присъди служебна победа на британеца. Шорт два пъти подал ръка на българския си съперник, но не срещнал отговор.
Отказът за ръкостискане с опонента преди началото на партията се счита за нарушение на етичния кодекс на Международната шахматна федерация (ФИДЕ). Според разпоредбите за подобно действие съдиите са длъжни да изберат между глоба, която може да стигне 5000 долара, и служебен резултат. Ако не го направят, рискуват да бъдат лишени от права. Преди дни заради идентичен случай членът на ФИДЕ Дейвид Джарет обясни, че е неправомерно отсъждането на служебна победа при подобни обстоятелства.
Отношението на Чепаринов към Шорт се свързва със скандала, който англичанинът направи преди около година. Тогава той каза пред "Гардиън", че ФИДЕ трябва да разследва Веселин Топалов за измама. Според него на турнира "Корус" през 2007 г. българинът е получавал помощ от мениджъра си Силвио Данаилов чрез знаци с пръстите. По-късно Шорт се извини на българския щаб, като заяви, че думите му са били тълкувани грешно.
В момента Чепаринов има 3.5 точки, събрани след две победи, три ремита и три загуби.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
IVKOPIVKO написа:Чесно казано малко се излага тоя че не подава ръка.

Това е двубой! при ръкостискане силата на захвата, посоката и някои други движения може да подскажат силовата и умствена заплаха на противника

Познай кой е спечелил битката предварително

Поздрав

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да ти кажа има логика в това което казваш!! Но аз например бих се амбицирал още повече да подебя този надут пуяк дето не ми подава ръка. За мен определено ще е двоен дори троен стимул да го размажа и да му натрия носа, дори ще ми е в акъла идеята пак да му подам ръка след като го смажа. А това че оня се е притеснил показва лабилната му психика.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма правило в шахмата ,което да те задължава да се ръкуваш
Няма правило в шахмата ,което да те задължава да се ръкуваш със съперника!
Силвио ги знае тези работи и затова ги върти на малкия си пръст .Ето Апелативната комисия нареди да се преиграе мача.И Шорт колкото и да се правеше на велик,и да разправяше наляво и надясно че нямал да играе , ако наредят да се преиграе ,пак седна зад дъската !
Аз лично методите на Данаилов не ги харесвам,но шахмата преди всичко е психологическа война....
Имам приятел,който е много добър шахматист,но така и си остана вечния кандидат гросмайстор,просто е със слаба психика.
В шахмата се иска и перде да си малко .
Силвио ги знае тези работи и затова ги върти на малкия си пръст .Ето Апелативната комисия нареди да се преиграе мача.И Шорт колкото и да се правеше на велик,и да разправяше наляво и надясно че нямал да играе , ако наредят да се преиграе ,пак седна зад дъската !
Аз лично методите на Данаилов не ги харесвам,но шахмата преди всичко е психологическа война....
Имам приятел,който е много добър шахматист,но така и си остана вечния кандидат гросмайстор,просто е със слаба психика.
В шахмата се иска и перде да си малко .