Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Свиленград
Модератор: bobopeli
- eden_fish
- научил се да хвърля
Свиленград
Здравейте колеги аз съм от Пловдив,но сега съм командировка в Свиленград,днес минавайки по новият мост на река Марица видях 5-6 коли и реших да огледам.Първото което ми направи впечатление беше един който търмъчеше направо от моста викам си ужас но като се огледах те всичките мятат само с олова с големи тройки.На всяко хвърляне риби за коремите които тъпчат в баки от латекс направо ужас.Последва обаждане на ИАРА Хасково(техния номер намерих в нета) и ми казаха че ще се обадят да отиде някой от града,което мен ме съмнява.Та въпросът ми е някой може ли а ми даде номер на който да се обаждам дори и всеки ден ще съм тук още месец.Мерси предварително,трябва да се спре тази сеч. Наслука на всички колеги.
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
Re: Свиленград
Мила родна картинка институциите ги няма никакви.
Re: Свиленград
Здравей колега!
Без да се обиждаш но разходи се сега събота и неделя да видиш колегите ти от Пловдив какво правят!
А иначе това си е масова практика и няма оправия звъни на 112 да те свържат със местния ИАРА-джия но той сигурно ще е на Ивайловград. Поздрави...
Без да се обиждаш но разходи се сега събота и неделя да видиш колегите ти от Пловдив какво правят!
А иначе това си е масова практика и няма оправия звъни на 112 да те свържат със местния ИАРА-джия но той сигурно ще е на Ивайловград. Поздрави...