Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
вчера на кафето от тъмно до 13ч 7-8 риби двама души, реката като сълза, тройкаджии не видяхме по обяд задуха и се преместихме на художника там за два часа още толкова повече подробности в излетите ако ми остане време; )
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
- dandi1383
- фен клуб-скобар
ДНЕС 8.00 на моста на Вуково до 10.30 нито едно пипане от 10 човека нито една риба. От там 11.00 на Бобошево. до 12.30 - 9 закачени и 5 извадени и от там та на работа. Всички риби на бял
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях на работа и минах през Невестино да ги погледам. Имаше хора под прага но само 5-6 риби за всички рибари, като Емил от Четирци беше хванал 3. Реката малка но беше жълта и това идваше чак отгоре, от към Копиловци, щото минахме и през Конявски мост итам беше такава.
-
- фен клуб-скобар
Емил от Четирци е личност неземна!!!!! Колега разкажи ми за тая мътилка-сигурно копат злато някъде -НЕЛЕГАЛНО! Лятото по Нов Чифлил всеки ден вечер към 6 ставаше боза отврат и свършваше риболова!fishingman написа:Вчера бях на работа и минах през Невестино да ги погледам. Имаше хора под прага но само 5-6 риби за всички рибари, като Емил от Четирци беше хванал 3. Реката малка но беше жълта и това идваше чак отгоре, от към Копиловци, щото минахме и през Конявски мост итам беше такава.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- ще става разбирач
Днес на Струма под Покровнишкият:
Чайки, гъски и патици във водата. Силен източен вятър. Почти без рибари. Един-два скобара в живарник.
Чайки, гъски и патици във водата. Силен източен вятър. Почти без рибари. Един-два скобара в живарник.
-
- сериозен играч
от днеска...яко маане с болонезето ,само едно бичме на белки...

- daanndo
- фен клуб-скобар
Убавецvenci72 написа:от днеска...яко маане с болонезето ,само едно бичме на белки...

-
- фен клуб-скобар
А чичо Коле Рокаджията беше лиvenci72 написа:от днеска...яко маане с болонезето ,само едно бичме на белки...

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч

-
- сериозен играч
те и един от Добата от вчера ...каза над 2 кила бил ...по снимка трудно се познава ...ама е голем...

-
- фен клуб-скобар
Венци тоя му е колкото крачето на Добата! На вниманието на всички наш близък познат Малкото Добче 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Джони, споделих с колеги и казаха, че най-вероятно от фирма Рила в Копиловци изсипват разни утайки в реката. Но не са я виждали нагоре към Шишковци, така че незнам дали не идва от още по нагоре. А ако копат златари тя става кална а не жълта.
Евала на Венци и Добата за тупалките, може да е един но си заслужава - най-вече за тръпката.
Днес от 11.00ч. смятам да отскоча до Струма , ако има някой инфо от събота нака драсне МЕРСИ!
Евала на Венци и Добата за тупалките, може да е един но си заслужава - най-вече за тръпката.
Днес от 11.00ч. смятам да отскоча до Струма , ако има някой инфо от събота нака драсне МЕРСИ!
-
- ще става разбирач
Браво за гоелмите скобари!
Другият път по-големи да хванете.
Ма ако може некое клипче да направите,за феновете, че такива рибки рядко се виждат..
Другият път по-големи да хванете.
Ма ако може некое клипче да направите,за феновете, че такива рибки рядко се виждат..
-
- сериозен играч
те го тоя от вчераAlbinoTrout написа: Ма ако може некое клипче да направите,за феновете, че такива рибки рядко се виждат..
https://www.facebook.com/photo.php?v=77 ... 1170095627
те ги двата от миналата седмица
https://www.facebook.com/photo.php?v=77 ... 0134579703
те ти от ангиста...
https://www.facebook.com/photo.php?v=74 ... 0488167216
те ти още други...
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 35&t=31664
и сега ти съформнецо AlbinoTrout ми кажи защо аз съм длъжен да го правим ,а ти само да четеш да изискваш и да се криеш ...
па дай сложи снимки ,сложи клипове как ги пускаш ,представи се с два реда ...така и така от каде си какъв си...
ного яко ми е писнало от анонимните потребитили...за да се крие един човек значи нещо не му е читава работата...
-
- ще става разбирач
Мерси за клиповете.
Никой не е длъжен за нищо, разбира се. Форума е свободно пространство.
Сега няма какво да постна. По Струма не ловя вече, защото кефалите намаляха след наводнението, скобар не ловя. Пробвам се на спиннинг и шаран на плувка.
Но преди време съм ловил и познавам доста места. Сега ходя само на разходка и пускам по-малко инфо за колегите.
Така , че съм повече наблюдател.
Отделно съм фен на по ретро риболова и захранки не ползвам. Ще пусна след време инфо за кефалите като тръгнат.
Хайде весело!
Никой не е длъжен за нищо, разбира се. Форума е свободно пространство.
Сега няма какво да постна. По Струма не ловя вече, защото кефалите намаляха след наводнението, скобар не ловя. Пробвам се на спиннинг и шаран на плувка.
Но преди време съм ловил и познавам доста места. Сега ходя само на разходка и пускам по-малко инфо за колегите.
Така , че съм повече наблюдател.
Отделно съм фен на по ретро риболова и захранки не ползвам. Ще пусна след време инфо за кефалите като тръгнат.
Хайде весело!