Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от topsoft »

Днес по-добре, 11 скобара, две късания и няколко откачени, с две думи доволно за тоя ветър дето духаше. Снимката е отврат, с бутафорния стар телефон и на всичкото отгоре без да искам съм го сложил на дребен размер :)

Изображение
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Продавам два скобара (350гр. и 400 гр.) на себестойност:

- бензин - 50 лв.;
- пропуснати ползи, от важна работа -70 лв.;
- 2 скъсани плувки Кралусо и загубена прашка Дренан -30 лв.;
- спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.;
- автомивка след риболова - 20 лв.;
- глоба от снимка за превишена скорост - 100 лв.
- джобни за МОЛ за жена ми и децата (за да не бучи) - 100 лв.
Всичко: 388 лева (ще ги дам и за 200, въпреки че съм на загуба) :mrgreen: :lol:
topsoft написа:Днес по-добре....
Иво беше шампиона на вира, някой може ли да каже, защо аз не лових :mrgreen: :lol: , като бях точно срещу него и хвърляхме от двете страни на течението :?:
Сериозно?, дали има някакво значение,че той беше от вътрешната страна на завоя на реката??
Последно промяна от naskobo на Пон Фев 10, 2014 9:47 am, променено общо 2 пъти.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Ако беха по кило ги купувам :D
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

naskobo написа: Иво беше шампиона на вира, някой може ли да каже, защо аз не лових :mrgreen: :lol: , като бях точно срещу него и хвърляхме от двете страни на течението :?:
Сериозно?, дали има някакво значение,че той беше от вътрешната страна на завоя на реката??
Липсва ти тренинг? Не беше ходил от доста време ако не се лъжа, а Ивчо си ходи всяка седмица.. Между другото, мен ме изплаши вятъра и така и не предприех рискованото пътуване, ама като те слушам теб, май съм напред с около 200 лв :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Вчера на бело поле големата кошница остана празна!Бех забравил що е то ни да чуеш,ни да видиш след излет там заради ветъро.Ма и аз тъп и упорит седех от тъмно до 17ч.
Като почна къде 9.30ч е как па не спре за 10 мин.Това естествено повлия на риболова,ма си мисла че и без него резултата немаше да е много по различен.На целия вир ловяха що годе двама души на плажо от към жп /направия по 10-13 риби.У събота са извадили едно соме 1.5кг на троха там.Другите капо,неколко човека по 1 включително и моя милост.Освен тоя ,он се откачи у кепо,откачих още 4 според мене всичките задрани.Та така за цел ден две нормални кълванета/едното го изгелих заради ветъро/!Ифото от петък е че всички на вира са ловили,събота по слабо и вчера беше кулминацията на тъпотията,иначе реката бистра,риби играят яко,че ти строшат плувката.Другата неделя 20 градуса лето че търсиме нова дестинация!Тоя риболов у средата на реката и нито моеш да я дръпнеш с манджа нито с каквото и да било ич не ме кефи.Изкривих се от маане и от ветър заеби.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Т.нар плаж в момента е топ место, предполагам, пожара е ловил там. Докато не вдигне ниво и не почне да се влияе от хляб, Бело поле си е рискова дестинация за мен, много е голем вира и рибите се местят .....и като не идват на леб, а не са пред тебе, само гледаш.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

В събота на Железница имаше що годе риболов въпреки гадния вятър.Всеки хвана по някоя и друга риба.От моите колеги единия хвана 18 бр.,а другия-12.Аз,както винаги бях наблюдател,въпреки еднаквия строй и водене на линията като на колегите.Не можахме да разберем защо така се получава,въпреки че съм риболовец с бая голям стаж.Абе,ебати и каръка.Сигурно съм омагьосан.Наслука на всички. :oops:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

dechev написа:В събота на Железница имаше що годе риболов въпреки гадния вятър.Всеки хвана по някоя и друга риба.От моите колеги единия хвана 18 бр.,а другия-12.Аз,както винаги бях наблюдател,въпреки еднаквия строй и водене на линията като на колегите.Не можахме да разберем защо така се получава,въпреки че съм риболовец с бая голям стаж.Абе,ебати и каръка.Сигурно съм омагьосан.Наслука на всички. :oops:
Ужас :)
Ама Наско ,Иво си е фаворит за пореден път :D човека им играе по свирката :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Днес преди тунела до обяд 2 души хванахме 10 скобарета и едно морунажче, обаче скъсахме много куки, та аз реших да се изместя и като набарах кленловете 8 бр. между 35-40 см. и 1 малък, който го рилийзнах веднаг. Обаче кълването почти спря. Към 13:30 решихме да се преместиме. Отидохме на художника, а там имаше колеги от сутринта и всички бяха капо. От там се преместихме между първият шосеен и железопътен мост след Благоевград и за час и половина 1 малко кленче. Всички колеги покрай нас пак бяха капом и взехе решишме да си тръгваме към три часа. Та в общи линии кълването беше активно до обяд, а аз се изненадах от кленовете, който са се активизирали :) Всички риби са рилийзнати и си плуват живи и здрави :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=82 ... =2&theater
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:
dechev написа:В събота на Железница имаше що годе риболов въпреки гадния вятър.Всеки хвана по някоя и друга риба.От моите колеги единия хвана 18 бр.,а другия-12.Аз,както винаги бях наблюдател,въпреки еднаквия строй и водене на линията като на колегите.Не можахме да разберем защо така се получава,въпреки че съм риболовец с бая голям стаж.Абе,ебати и каръка.Сигурно съм омагьосан.Наслука на всички. :oops:
Ужас :)
Ама Наско ,Иво си е фаворит за пореден път :D човека им играе по свирката :)
Maрти, ама това не е нашия случай :rolleyes: , не че при нас беше много различно, де :oops:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

ivos написа:Днес преди тунела до обяд 2 души хванахме 10 скобарета и едно морунажче, обаче скъсахме много куки, та аз реших да се изместя и като набарах кленловете 8 бр. между 35-40 см. и 1 малък, който го рилийзнах веднаг. Обаче кълването почти спря. Към 13:30 решихме да се преместиме. Отидохме на художника, а там имаше колеги от сутринта и всички бяха капо. От там се преместихме между първият шосеен и железопътен мост след Благоевград и за час и половина 1 малко кленче. Всички колеги покрай нас пак бяха капом и взехе решишме да си тръгваме към три часа. Та в общи линии кълването беше активно до обяд, а аз се изненадах от кленовете, който са се активизирали :) Всички риби са рилийзнати и си плуват живи и здрави :)
Изображение
Супер рибоци :)
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Браво Иво,само така партньоре :smt023
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Айде сега аз бях много нагоре номи пр....аха риболово тия с таксито и чичката с топките където ги мяташе срещу вас. Добре де толкова ли не ме познахте. Десет пъти минах покрай вас а и други ловяха аз искарах 6 рибета и само едно ми скъса . На плажа където казвате има риба но не това е важното просто е по завет и позволява риболов м такова време. А аз извадих всичко докато бе тихо после и такситата и чичката с камуфлажа с топките ме убиха.
Последно промяна от pojara28 на Пон Фев 10, 2014 8:14 pm, променено общо 1 път.
скобара е риба проклета
Изображение
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

ivos написа:Днес преди тунела до обяд 2 души хванахме 10 скобарета и едно морунажче, обаче скъсахме много куки, та аз реших да се изместя и като набарах кленловете 8 бр. между 35-40 см. и 1 малък, който го рилийзнах веднаг. Обаче кълването почти спря. Към 13:30 решихме да се преместиме. Отидохме на художника, а там имаше колеги от сутринта и всички бяха капо. От там се преместихме между първият шосеен и железопътен мост след Благоевград и за час и половина 1 малко кленче. Всички колеги покрай нас пак бяха капом и взехе решишме да си тръгваме към три часа. Та в общи линии кълването беше активно до обяд, а аз се изненадах от кленовете, който са се активизирали :) Всички риби са рилийзнати и си плуват живи и здрави :)
Изображение
Арно! :wink:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Събота 2ма човека между монца и Железница цял ден малко по-нагоре от 'цимента' 20 скобара , 300 - 400 гр , само на изтичане , на директния нито една .. снимки нямам !

Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”