Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето - 2013
ще стане като на Дуранколак , забраниха риболова и мрежарите на спокойствие му еб...ха майката, сложиха една онлайн камера тя все към морето сочи, ама така да ни е смешна държавицата.
За Дуранкулак верно! 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Риболовния сезон тая година е луда работа.Днес чух за изваден много едър сафрид между тлъстите карагьози на мрежи надолу
Предвиждам да го мятаме още април месец както преди няколко години.А,дано

Качествени чепарета Borkata

Вярно е от два дена в Лозенец сафрид на мрежите много. Морето ври от гларуси и интересното е че рибата е набита в брега
-
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам много едър сафрид,дори има и големи между много едрите.Набита е в камъните.Лови се на всичко,срекмета,мрежи и всякакви мрежени уреди за които се сещате!Пълно е с гларуси и делфини.....иии забравих много много хамсия.Аз такава аномалия не съм виждал в живота си!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
А на въдица дали има шанс , колеги? Че като гледам е почти лятно следващата събота/неделя . Ще съм благодарен за всясяко инфо , свързано с риболов от лодка , че не се издържа вече
Поздрави

Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Я кажете верно на чепаре няма ли да се закача по нещо, че смятам в сряда да откривам сезона аз ...
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пробване му е майката.Аз съм дълбоко зазимен в момента.Който може да ходи и да докладва след това.Абе и за хамсия на скара не бях чувал ама тая година и за това чух.Смятай колко е едра 

Качествени чепарета Borkata

по живо по здраво ако до сряда е така времето влизаме с бащата и докладвам как е на чепаре и на стръв за попче 

- shturetc
- ще става разбирач
А дано!Преди 3-4 години пак имаше подобна аномалия и рибарите на юг напълниха мрежите със сафрид още януари месец!После удариха берекета отново,без шега,на 1 април.В пристанище Бургас пасажите дойдоха на 15-то число.Старите рибари тогава рекоха,че толкова ранно нашествие на сафриди не помнят...тъй че тазгодишното сафридено пришествие няма да е прецедент.За втори път(дай Боже!) ще е в месеците с "р" в името.Borkata написа:Риболовния сезон тая година е луда работа.Днес чух за изваден много едър сафрид между тлъстите карагьози на мрежи надолуПредвиждам да го мятаме още април месец както преди няколко години.А,дано
![]()
Само дето пристанището е практически недостъпно и бой и ебан ще са необходими,за да могат бургаските любители-риболовци да заметнат чепаретата си там.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,инфо от днес-много сафрид и хамсия на мрежите в Лозенец,на плиткото -около 8-10 метра.За съжаление на чепаре не вземало.Тази вечер колегата отново ще пуска мрежите и утре ако науча нещо ,ще пиша!Стягайте лодките колеги ,ще се почва по рано!
хамсия на скара
Ммммм влусотия!!!
Ммммм влусотия!!!
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Не се точете - водата не стане ли 14-16 градуса - риба на чепаре няма да се закачи.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
А дано ама надали