Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
http://www.youtube.com/watch?v=ghH9UcEeAa0" onclick="window.open(this.href);return false;Troli Rapala написа:Та доста има да учите и четете,за да разберете,че Генералите за това са малко/защо-защото/!Мечтите са безплатни,но все пак не прекалявайте!
Успех през сезона,ще ви чета ако има риби,ако не ще кликнем на дистанционното,на друг канал!
![]()
Минчони, не притеснявай- всеки рибар е добре дошъл тука. Има една поговорка:
От всеки нормален чаушанаджия може да стане ненормален кльонкаджия - аз го доказах поне....
Защо обичам кльонка...
Като ходя за риба вече си купувам само бял червей за 20 стинки..
...от квартала и продавача ми пожелава поне едно кило риба да хвана....
- Пепел ти на езика...му отговарям -отивам за Сом.....
- Ми що купуваш бял..?
- Ми кюспе ли да му купя...
.
Добре че не видя, че в багажника имам и царевица.....от Кауфланда по един лев....много е сладка...., като я разбъркам с грах, моркови, шпек и майонеза.....
Някой път в лодката нося само царевица, добре че никой не ме видял, ща си кажи..тоя и захранва...

От всеки нормален чаушанаджия може да стане ненормален кльонкаджия - аз го доказах поне....

Защо обичам кльонка...
Като ходя за риба вече си купувам само бял червей за 20 стинки..

- Пепел ти на езика...му отговарям -отивам за Сом.....

- Ми що купуваш бял..?
- Ми кюспе ли да му купя...

Добре че не видя, че в багажника имам и царевица.....от Кауфланда по един лев....много е сладка...., като я разбъркам с грах, моркови, шпек и майонеза.....

Някой път в лодката нося само царевица, добре че никой не ме видял, ща си кажи..тоя и захранва...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я пак си помисли хубаво с какви хора искаш да контактуваш?yco написа:Минчони, не притеснявай- всеки рибар е добре дошъл тука.

- Поморийския
- ще става разбирач
Бре и тук ли налазихте 

Само дето го дават -11 градуса другата седмицаTroli Rapala написа: сомове ни чекат и сезона започва още тия дни!![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я пак,че тук не говорим за хлебарките дет те лазят,а за кльонкане на Ивайловград!Поморийския написа:Бре и тук ли налазихте

http://www.yr.no/place/Bulgaria/Haskovo/Borislavci/
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Фев 10, 2014 8:58 pm, променено общо 2 пъти.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шшшшш,спри пиенето бе брат!toci23 написа:Само дето го дават -11 градуса другата седмицаTroli Rapala написа: сомове ни чекат и сезона започва още тия дни!![]()
![]()

http://www.yr.no/place/Bulgaria/Haskovo/Borislavci/
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Фев 10, 2014 9:01 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala написа:
Шшшшш,спри пиенето бе брат!Да не гледаш прогнозата в Камчатка и Осака?
10дена го дават Пролет във България,залагам си топките за голф!
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
yco написа:Моно...,-би и три....![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,аз па съм поркан как си требва и за това съм тоци и жица23!toci23 написа:Troli Rapala написа:
Шшшшш,спри пиенето бе брат!Да не гледаш прогнозата в Камчатка и Осака?
10дена го дават Пролет във България,залагам си топките за голф!
![]()
![]()
Е там е грешката,че не пия-затова съм гледл други прогнози
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ицо,ето го и моя стил!
Такъмите ми седят от 5години във фризера и сега ги огря светкавицата!

Какви 200либри,кви 5лева?
Кльонка го лепи веднъж Наско Боянов,а втория път се пробвах аз,та си личи лепилото!Грозно,но ефективно,кво ми пука!

Само Класика в линиите и куките,а тракалката и готовия такъм са затворници за 100години!

Кльонк на Жоро-Алкохола,държа го за красота,че няма по-квалитетен в лакирането от него!Идва ми тежък и за това бачках с Карбоновите,но неговия е Божествен като изработка а и цената беше такава,но не съжалявам грам!Бижу,което го кръщавам ЖоАл,като Картие,Булгари или Живанши!

Какви 200либри,кви 5лева?

Само Класика в линиите и куките,а тракалката и готовия такъм са затворници за 100години!

Кльонк на Жоро-Алкохола,държа го за красота,че няма по-квалитетен в лакирането от него!Идва ми тежък и за това бачках с Карбоновите,но неговия е Божествен като изработка а и цената беше такава,но не съжалявам грам!Бижу,което го кръщавам ЖоАл,като Картие,Булгари или Живанши!

- minchoto
- ще става разбирач
Още само веднъж ме наречи така и ти обещавам емоции, каквито явно скоро не си изпитвал! Придържай се към съвета на Митеф, моля теTroli Rapala написа:...Минчето ...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спокойно бе Минче,говоря ти на галено!minchoto написа:Още само веднъж ме наречи така и ти обещавам емоции, каквито явно скоро не си изпитвал! Придържай се към съвета на Митеф, моля теTroli Rapala написа:...Минчето ...Минчо е ОК

Не се нерви колега.Поведението му,не е избирателно,а към всички.minchoto написа:Още само веднъж ме наречи така и ти обещавам емоции, каквито явно скоро не си изпитвал! Придържай се към съвета на Митеф, моля теTroli Rapala написа:...Минчето ...Минчо е ОК
Следя практическите неща и глупостите за кльонка,които се нижат една,след друга.Дано колегите не му вярват.