Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

довийдане
Модератор: dantho.mihov
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Гого, ако може да говоря на Ти. Мен лично ме съмнява да не разбира от компютри, защото в момента един от най-набляганите предмети в начално училище ,е точно Информатика! Незнам дали някой е гледал ``Това го знае всяко хлапе``, но там много често се задават въпроси свързани с Информатика! Въпросите по тази тема, варират от 3-ти до 5-ти клас! Той е на 12, което значи,че е 5-ти клас ,и трябва да знае как да пише! Поздрави!

-
- учете се от него
Сигурно , даже 100% сигурно , във Форума има потребители или колеги които го четът и са на 60-70 или повече години , те със сигурност не са "минавали" предметите от сегашните 3-ти/5-ти клас , има и доста по-млади колеги , които никога на са учили тези предмети , тук сме равнопоставени , защото това което ни свързва тук , без разлика във възраста , пола , професията , социалния статус , вероизповеданието е едно-и то е завинаги!!!badboy4life написа:Гого, ако може да говоря на Ти. Мен лично ме съмнява да не разбира от компютри, защото в момента един от най-набляганите предмети в начално училище ,е точно Информатика! Незнам дали някой е гледал ``Това го знае всяко хлапе``, но там много често се задават въпроси свързани с Информатика! Въпросите по тази тема, варират от 3-ти до 5-ти клас! Той е на 12, което значи,че е 5-ти клас ,и трябва да знае как да пише! Поздрави!
-
- кандидат преподавател
Delux,недей си ходи!Със сръдня не става нищо.Ще липсваш,приятелю,най-малко за това,че ти е адски забавен правописа.Ако наистина обичаш риболова,махни с ръка и давай по-нататък.Това не знам дали са ти го казвали някога /вярно,че е абсолютно селско,ама е точно /: "На сърдитко Петко-празна му торбичката".
- CERRUTI
- сериозен играч
Каде е тая тема за Мандрата???Пак съм пропуснал сеираnikejo написа:... а и ти прочетох оная въпросна тема за каракудите ... па не си прав,можеше поне да кажеш в коя част на МАНДРА-та си ги хванал,колко хора те попитаха

Ако става въпрос за бургаската Мандра мога да споделя опита си и то точно за каракуди и то едри(0,5кг.+)на които като ги показах на един колега бургаски рибар се учуди че все още има такива риби в езерото....само ще кажа че Мандрата се щави яко с мрежи от хора които плащта за 50м.мрежа а пускат с километри ......един такъв продаваше каси(знаете ги тея пласмасовите каси за риба) с дребни каракуди,червеноперки по 2лв.касата!!!и хората ги взимат да хранят прасетата с тях!!!Изводите ги оставям на вас!
А забравих да кажа мястото кадето лових-Като застанеш на моста,на левия браг се вижда една срутена постройка пътя свършва малко след нея,еми там беше,с фидер лових,българска захранка с една консерва царевица(СБА) и стръв от същата царевица!!!Ловил съм и откъм моста и от дигата но само там кадето казах излизаха едри каракуди!Надявам се да помогна на колегите и в частност на Делукс за разрешаване на спора.....