около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
b60_460
новобранец
новобранец

Re: около Бургас ????

Мнение от b60_460 »

И аз точно се прибирам от разходка-на помпената 20ина коли=50ина души от които само 3-4 на плувка които вадят нищо.Всичко друго на парашут.Сред тях бяха и няколко дечурлига на по десетина години и те парашутисти от малки :( .Имаше и един типаж който вървеше с пълна кофа към колите и после се върна със същата кофа празна.И аз го видях това ново чудо на техниката-кълбо от бодлива тел вързано на сезал и стоях втрещен няколко секунди :shock: Звъня веднага на ИАРА ама и на двата телефона не успях да се свържа и за това директно на 112.От там казаха че сигнала е предаден ама . . . Минахме и покрай стената но само на края на шлюзовете имаше няколко души въртяха на изкуствени май ама не слязохме да ги питаме.От там газ към Димчево-никакви хора никъде.Нито на разлятото нито на моста.Слязохме там и хвърлихме на бял но след 30 мин. нулева активност събрахме.Водате беше доста вдигната.На връщане от далеч се видя че ИАРА не са ходили към помпата щото пак си имаше доста народ :cry: и общо взето това е-къде ще се ходи за риба не мога да се сетя.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Колегите от Бургас , ами ще стане една седмица от последното мнение дайте малко инфо и от вашия регион - ако обичате разбира се :drinkers:
Аватар
GogoBuboleto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от GogoBuboleto »

Последно инфо от Бата - костури на бял, торен, а най-добре на част от рибка или цяла такава. Около кулата
b60_460
новобранец
новобранец

Мнение от b60_460 »

Онзи ден бях на частния зад бензиностанцията преди разклона за Черни връх-за 3 часа 10ина шаранчета малко под кило на царевица и бял на ваглер.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Благодаря за отзивчивоста все пак - ако знаете нещо за Средецка , Константиново или Тръстиково ?
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

Тъкмо си мислех тия дни се затопли дали няма да се излъже някой шаран на платено :) Жив и здрав колега за споделеното инфо.
Димитър Димитров ( 161)
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

Дори си мисля че ако се задържи така топло може и някой по голям шаран да се дръпне ( друг е въпроса че няма да дърпа така както лятото ) но все пак си е емоция след зимния застой ......................
Димитър Димитров ( 161)
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

161 написа:Тъкмо си мислех тия дни се затопли дали няма да се излъже някой шаран на платено :) Жив и здрав колега за споделеното инфо.
:shock: :shock: :shock: ..ооохххоооо-те хората на платено им омръзна вече да ловят шарани ( по скоро шаранченца) вие още се чудите :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

Става въпрос за платеното зад въпросната бензиностанция след Меден рудник!
Вътре водата е колкото в една локва събрана в средата...не знам как въобще има някаква останала риба там.По данни на разузнаването около никулден е ставало адското мрежарене и грипчосване на локвата-почти всичко е изгребано и продадено ..щуката също! Пак казвам-по данни на разузнаването-демек не мога да съм сигурен в истинноста на това твърдение щом не съм го видял лично! :wink:
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

Сега арендован ли е язовира ? Лятото съм правил по 22 кг каракуда там ей така за кефа , имаше адски много. Дано не са го окипазили .
Димитър Димитров ( 161)
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Значи който още не е разбрал казвам отново....става въпрос за платеното зад бензиностанцията...платения язовир.....
това не пречи на арендатор ли е..собственик ли е-да го грипчосва .мрежари и бомбандира когато си иска.Язовира е изоран с мрежите и грипове на кръст няколко пъти на ден-всичко е прекарано през сито.Миналото лято правех много шаран и щуки там..ама това лято а дано-ама надали!
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

Точно от това язовирче зад бензиностанцията си купих шарана за Никулден . Вода имаше само по средата на язовира ,явно там е дълбоко . Чел съм тук за за риболови там но тази година май само дребна риба ще се лови в него . Там където държаха рибата за продаване видях амур,шаранчета, толстоб и щука. Над 2кг риба нямаше !
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

Хващал съм шарани по 3,300 това лято - един колега хвана 4,100 . Дърпал съм и по големи но не съм успявал да ги извадя. Амур съм виждал да хващат 3,500 до къщата на пазача, там хванаха и щука 3,500кг. Но щом така зверски са го опоскали тази година няма да е момента там. Жалко ............... трябва да се насочваме към други платени.
Димитър Димитров ( 161)
Аватар
GogoBuboleto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от GogoBuboleto »

Ходил съм веднъж на разлятото на Константиново преди канала, арендован е и държи добри риби, а и таксата беше 2лв май
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

И аз бях там ако се сещаш, ноември ходихме. Идеята е че ми се ходи тия дни ( понеделник) ако трябва да съм точен, а язовирчето на Константиново е забранено за риболов до 7 май. Преди да си тръгна питах арендатора и той каза че ще забрани риболов от 7 декември до 7 май, за да си починела рибата и да се подготви за зимата.
Всяка информация за платени водоеми ще е добре дошла.
Димитър Димитров ( 161)
Аватар
omegasportz
новобранец
новобранец

Мнение от omegasportz »

Давайте да ви понауча пак малко хихихи :P
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”