Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: С лодка в морето - 2013
онзи ден купих от пазара-беше съвсем пресен сафрида и доста едър! На въпросът ми дали това .което пише на етикета е вярно продавачката ми отговори-ДА ЧЕРНОМОРСКИ Е...истински наш роден сафрид
и беше доста вкусен

- rikitikitavi
- разбира нещата
Много е вероятно да е от "кара дениз" т.е. турската територия на черно море
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivalpetkov
- разбира нещата
ТЦ...не е от турско....аз пак ви казвам пък ако щете вярвайте...те ви снимки от Мичурин...фотото е още топло!...да ме извинява автора че ги копнах ама не се сдържах..http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41648" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето още една за по достоверно ..http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41647" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето още една за по достоверно ..http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41647" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Човек ти откъде падаш?На юг от бургас ври от едър сафрид и хамсия!!!Всеки ден мрежите ни са пълни!rikitikitavi написа:Много е вероятно да е от "кара дениз" т.е. турската територия на черно море
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Жалко че този сафрид не кълве на чепаре ..Колеги моля споделете ако знаете някъде на Арапя хубаво място за попчета от лодка (нямам сонар) ... А на жива стръв дали няма да се изкуши някой сафрид , дракон или меджит?
Поздрави на всички зажадняли за морето!

Поздрави на всички зажадняли за морето!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Само тъй,за заяждане да питам,bananaman написа:Жалко че този сафрид не кълве на чепаре ..........!
на какви чепрета го пробвахте ?

Да знам какво да не закачам на сопата де - да е нещо различно от вашите.
Бе мисля другата седмица да разходя малко лодката,
че хептен се разсъхна - ама ще видя какво показва ТВ-то.
При всички положения обаче - ще търся попа.
И бабата ме врънка,пък и аз съм се затъжил за него,
пък и сега му е времето дето е баш на вкус.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- rikitikitavi
- разбира нещата
Преди година точно такъв сафрид се лъжеше на чипаре имитация на малки прозрачни морски бълхи ама не искаше клатене,а много финно подрусване на върха.bananaman написа:Жалко че този сафрид не кълве на чепаре ........!
Е-книгата "Черноморски риболов"
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
така разбрах от един уважаван колега от форума ... ако той прецени , да сподели , та да знаем кой не вървятКИРО написа:Само тъй,за заяждане да питам,bananaman написа:Жалко че този сафрид не кълве на чепаре ..........!
на какви чепрета го пробвахте ?![]()
Да знам какво да не закачам на сопата де - да е нещо различно от вашите.
Бе мисля другата седмица да разходя малко лодката,
че хептен се разсъхна - ама ще видя какво показва ТВ-то.
При всички положения обаче - ще търся попа.
И бабата ме врънка,пък и аз съм се затъжил за него,
пък и сега му е времето дето е баш на вкус.

Последно промяна от bananaman на Чет Фев 13, 2014 1:16 pm, променено общо 2 пъти.

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
благодаря!!! ще се опитам да намеря такова чепаре , ще пробвам и докладвамrikitikitavi написа:Преди година точно такъв сафрид се лъжеше на чипаре имитация на малки прозрачни морски бълхи ама не искаше клатене,а много финно подрусване на върха.bananaman написа:Жалко че този сафрид не кълве на чепаре ........!

- Боро
- научил се да хвърля
На вниманието на колегите с лодки- днес вечерта минах през рибната борса и сварих да разтоварват много едра хамсия със вече сложена табела " жива" . Питах циганина от къде е, от на юг от Бургас ли, като очаквах отговор по скоро от Турция. Изненадващо за самият мен получих отговор- " Не от Зеленика, Калиакра има(ме) талян там". Викам му тази година рибата полудя, къде ти през февруари хамсия. Така е вика- видимо с кеф.
Май са те харзулнали мангалите колега.
Днес поразпитах и разбрах че около Калиакра,Каварна и СБА все още няма монтиран далян,
така че най вероятно е от юг.
Днес поразпитах и разбрах че около Калиакра,Каварна и СБА все още няма монтиран далян,
така че най вероятно е от юг.
-
- вече хвърля и на тежко
Е тоя сезон вече ще купя 300 литров фризер за рибата.Чакаме я дойде ли насам я мятаме.