Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Пъстърва ??
Модератор: sapuna
Пъстърва ??
Здравейте колеги .! имам едно питане ако някой е запознат .Миналата година бях на Доспат август месец .Доста риба хванахме най- разнообразна но за пастърва само слушах да се говори
Дали ние нещо не правихме както трябва или рибата се беше покрила не знам но от местни дочух че август пъстърва няма .Има де ама не се лови . Ако някой знае на кой места и на какво се лови пъстърва през Август на Доспат нека сподели .Благодаря предварително !!

Дали ние нещо не правихме както трябва или рибата се беше покрила не знам но от местни дочух че август пъстърва няма .Има де ама не се лови . Ако някой знае на кой места и на какво се лови пъстърва през Август на Доспат нека сподели .Благодаря предварително !!
- Local
- учете се от него
Колега и през август се лови , но тогава пъстървата е по-мудна и доста капризна . Иска да смениш сто вида стръв и да я търсиш предимно на дълбоките места на дъно . Пак какавида , бял червей , торен червей , тровит и добре е да се пробва на влачене на изкуствени примамки . Наскоро пуснах една тема за пъстървата на какви изкуствени примамки се лови потърси я и ще видиш. Влачене от лодка . Местата около Сомат са подходящи и тези , за които разклона е след втората чешма по пътя за Доспат . Да определено улова на пъстрърва през месец е август е най-слаб заради жегите. Трябва ти по шавлива , по ярка стръв и по миризлиза , и ако не я пипине костура първи ще имаш успех с пъстрървата.

Клавиатура риба не лови!!!
благодаря
Благодаря за съвета . Ще потърся темата .
Какво мислиш за устието на реката при Сърница .Доста хора се струпваха там по мои наблюдения ?
Какво мислиш за устието на реката при Сърница .Доста хора се струпваха там по мои наблюдения ?
..........................
Последно промяна от хито на Вто Юли 05, 2005 5:34 pm, променено общо 1 път.
Къде ?
Извинявай колега ,Къде се намира патичарника ? от коя страна се намира ?