Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днес отивам и приказвах с колеги и познати сутринта са ходили от ИАРА и докато си приказвахме дойде бяла лада нива и тръгнаха по брега естествено всички тармъкчии се разминаха щото им се подвикваше от колегите горе .. просто ИАРА-джиите са много малко и докато дойдат повечето прибират и ни лук яли ни лук мирисали.. МНОГО ГРОЗНА гледка..
Вчера вечерта се разходих и бях свидетел как на свечеряване накои от нормално ловящите риболовци извадиха теления червей и с озъртащи се погледи взеха да търмъчат безмилостно. Единия вика ,,ей така се прави след като не кълве,,
Тодор брадата и него го разнасяха за подвизите му тези дни. Уж редови риболовец и как напълнил 2 баки с риба за час
Та той е един от онези, за които Миро разправя.

Above us only sky
Здравейте колеги.Днес бях на ,,мястото,,...........КОРАБНАТА .Приличен риболов на фидер.БРАВО НА ИАРА РУСЕ нямаше ,косачи,,и чудесен ден за отмора

По добре дава на чепаре с тапа.
Иначе търмъците чакат да стане привечер и изпълзяват от дупките
Иначе търмъците чакат да стане привечер и изпълзяват от дупките

Above us only sky
ПО добре на качамак с ,,малки тайни ,,и много ШАРАН .До утре.............................

Бяха под ТЕЦ Запад, 3-4бр., бързо се движеха по брега. Появиха се след 16,00часа.ORadev написа:Здравейте колеги.Днес бях на ,,мястото,,...........КОРАБНАТА .Приличен риболов на фидер.БРАВО НА ИАРА РУСЕ нямаше ,косачи,,и чудесен ден за отмора![]()
![]()
Аз пак бях на ,,корабната,,.Успах се но за добро.Отивам в 9 и кво да видя, всички рибари от РУСЕ ТАМ.ВСЯКАКЪВ ВИД РИБОЛОВ+КОСЕНЕ.......... Няма управия.Разположих се на поляната до бариерата и гризнах ,,ДЪРВОТО,,.В 12 ВЕЧЕ ОТМАРЯХ

- SBANKOV
- ще става разбирач
В събота се видях с едно прятелче и ми разказа че по празниците са били на Антимово на големия и са извадили бяла риба на рибка, но покрай тях хората на силикон са вадили по 3-4 бройки, отделно имало и младежи дето да тролят. Ако не бях видял снимките в мъглата нямаше да повярвам.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Я, някой да даде линк с видеото как Даскала търмъчи на корабната!

Above us only sky
http://expressnews.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B ... D0%BD-1211" onclick="window.open(this.href);return false;
Хората кльонкат не си играят

Хората кльонкат не си играят

- SBANKOV
- ще става разбирач
Бря тоя ще е кльонкал с кривата лопата ми се струва.
Тъй е Никич, хората кльонкат пък ти си заземил въдиците, аз поне имам оправдание че файда у Перловска да кльонкам няма.
Тъй е Никич, хората кльонкат пък ти си заземил въдиците, аз поне имам оправдание че файда у Перловска да кльонкам няма.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Има ли фидеров риболов на "корабната"?
В неделя под стъпалата имаше четирима човека на фидер, но никой не видях да улови нещо.kutinchev написа:Има ли фидеров риболов на "корабната"?
Аз и още един колега бяхме на силиконови примамки, ама само късахме.
Към върбите имаше на "чепаре", но за тях не мога да кажа.
Поздрави!
Благодаря за инфото.
Здравейте колеги ,никой ли не ходи на други места около Русе.Имам инфо ,че дава ,,рипки,,на Топлата след 18 часа. на директен 7 8 метра.