Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
В случая предполагам, че по-скоро терзанията му са покрай св. Балънтайн!Илаш написа:...душевните терзания покрай Свети Валантайн ...

Иначе аз на обяд отпразнувах Трифон

...сега реанимирам за довечера за Валентин...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Може би ако онзи човек е държал не боза,а произвединие на въпросния Балънтайн нещата щяха да тръгнат в друга далеч по приятна ситуация.GODzillata написа: В случая предполагам, че по-скоро терзанията му са покрай св. Балънтайн!![]()
![]()
![]()
Да,за съжаление сме заобиколени от доста подобни индивиди.Злобата е нещо доста неприятно но е част от еждневието ни.Така че като не можем да го избегнем поне да се стараем да я заобикаляме. Различни сме и така различно възприемаме света около нас и реагираме по различен начин.Някои приемат трудностите и се борят с тях , други ги озлобяват.dantho.mihov написа: По скоро има хора, на които им прави кеф да дразнят другите. Някакъв екстаз изпитват от това.
МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- GODzillata
Илаш написа:Може би ако онзи човек е държал не боза,а произвединие на въпросния Балънтайн нещата щяха да тръгнат в друга далеч по приятна ситуация.GODzillata написа: В случая предполагам, че по-скоро терзанията му са покрай св. Балънтайн!![]()
![]()
![]()
....
Хайде бе.....не думай!

Представям си милата картинка - ПаФ слиза, оня му налива едно малко, зад ПаФ спира друга кола, слиза бесния шофЕр и тръгва към тях с бухалката, обаче и на него му сипват..........и такаааааа........става ебаси задръстването и всенародно веселие и пиянство по улицата.

Здравей чичо Киро-то и на мене ми викат вече чичка,ама карай не им обръщам внимание.Та понеже тебе си те уважавам,и си от по старата генерация-та да ти пожелая да си ми жив и здрав,и да посочваш правилния път на хората по малки от теб.Тука пиша кога ми е кеф-и не искам да се правя на учител-щото още не съм заслужил да давам акъл.Но днеска може да пожелая на всички писатели,и техните читатели да са живи и здрави и да си гледат първо тях,пък после ако имат сили и време и нерви да дават акъл.Но за риболова,трябва да се споделя-точно тук,да си сверяваме часовника с нови неща,ако може да сме си полезни.Тука си седим 6 та година,повече споделям-може и да не е правилно-но всички сме различни,и по стаж и по джоб.Та давайте по приятелски,и добре дошли на новите във форума.Аз влизам по рядко е така да видя как е хавата по принцип.Никой не ми пречи и със никой не искам-да се дразня-щото трябва Любов а не война.А сега наздраве и до нови срещи.КИРО написа:А Е - много пенсии имало тука бре!!!!!
Само свободен чиляк може да композира пред компа.
За ден, 4 страници не мога да сваря ги прочета да ва е...../
А аз си мислех,че съм баш пенсията у форума.![]()
Само Люси ми се губи нещо по тъча - де си бре фиййй ?
Пиша ,щото няма кво да кажа,ама времето минава де.

Риболовци.
Честит ви св, Трифон
или св,Валентин
,кой каквото празнува.Най хубаво и двата да празнуваме.Някой беше казал "Като сме безделници ,да не сме без празници "Хайде
на всички и весело изкарване на празниците.

На Ватуса-Ч.Р.Д. Живот,здраве ,щастие и късмет . 

Е нещо се сетих за Синеморец,морето и нашия колега,дето неможах да го срешна на живо,та последно бях по това време там,преди 2 години
Красиво място,диво,рядко ходя там.
Като се ожених,тука ми беше крайната спирка на палатка с жената-точно на това място за 1 седмица,преди 17 години
Та още веднъж наздраве и живи и здрави. ЧРД на колегата Ватус-да е жив и здрав и много щастлив.

Риболовци.
- G.Petkov
На Ватус-а - ЧРД, да е жив и здрав,
Да не го мързи да се гмурка и да ни разсмива постоянно
!
Обаче не мога да скрия огромното си учудване от невероятния прилив на култура в темата
!
Сийбаломайката,
Отвсякъде се поства култура, вежливи обноски, ненатрапчиви внушения -
Сякаш това вече не е оня"Преход", а нещо по-различно, по фешън, като чай във файф ъ'клок на Уиндзорския дворец, да го ева
!
Павле,
Та ако е настъпил часът по желание - за мен можеш да пуснеш оная ужасяващо готина песен на Светльо Витков - "Боли ме гъза".
Онзи ден се сетих за нея, ама щото съм прост и все нямам време - не можах да я намера в нета
!
А Люси е пуснал много готини снимки на морето - чак ми се приходи на море, през февруари малко трудно, ама на някой басейн - ще сколасам
!
Да не го мързи да се гмурка и да ни разсмива постоянно

Обаче не мога да скрия огромното си учудване от невероятния прилив на култура в темата

Сийбаломайката,
Отвсякъде се поства култура, вежливи обноски, ненатрапчиви внушения -
Сякаш това вече не е оня"Преход", а нещо по-различно, по фешън, като чай във файф ъ'клок на Уиндзорския дворец, да го ева

Павел Иванов написа:..... Айде да не кажеш че ми липсва културата в мен и не отговарям на поздравите с поздрав ...
Павле,
Та ако е настъпил часът по желание - за мен можеш да пуснеш оная ужасяващо готина песен на Светльо Витков - "Боли ме гъза".
Онзи ден се сетих за нея, ама щото съм прост и все нямам време - не можах да я намера в нета

А Люси е пуснал много готини снимки на морето - чак ми се приходи на море, през февруари малко трудно, ама на някой басейн - ще сколасам

Годзу , аз от мнението на колеги , не се обиждамGODzillata написа:....
МитеФФФ, таа тема е магнит за всяк'ви откачалки.......дет' се вика - щом ти и аз сме тук - е-хеееееееее...
НО това е Преходът - вечно непре'ходен!
Мани чиляка, нЪл някой трябва да запълни празнината, зейнала от липсата на КамикО, ИнкУ и ТигрескУ, вечен му БАНан на последния!![]()
![]()

Последно промяна от Trias на Пет Фев 14, 2014 10:39 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
Георге , да беха питали Киро и Триаса за тая песен , как да е , ама ти
Баси , от как стана най-дърт у вашата рода нещо а ?
Инак е я :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/MvVEoCDuBII?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/MvVEoCDuBII?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Лично на ме обаче по ми допада тая :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/bgelEoa9wKQ?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/bgelEoa9wKQ?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и я запевам понякога тихичко на невинни девойки у ушето

Инак е я :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/MvVEoCDuBII?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/MvVEoCDuBII?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Лично на ме обаче по ми допада тая :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/bgelEoa9wKQ?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/bgelEoa9wKQ?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и я запевам понякога тихичко на невинни девойки у ушето

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Само не разбрах как с Триас ще се възпроизведете до 21 милиона...Павел Иванов написа:Лично на ме обаче по ми допада тая :
и я запевам понякога тихичко на Trias у ушето![]()
![]()

@Ватус (Ванка) - ЧРД на патерица, да си жив и здрав, и Преходът да пребъде в теб многая лета!

...нещо се улисах вчера и все а-ха да те поздравя и да коментирам датата, на която си роден, ама...

Внимавайте, когато сте в болница, ТЯ е сред нас!

- G.Petkov
Абе аз я възприемах от към майтапчийската страна, като много от песните на Хиподил и Светльо, ама като написа този пост и взех та я чух с "другите уши" да го ева !Павел Иванов написа:Георге , да беха питали Киро и Триаса за тая песен , как да е , ама тиБаси , от как стана най-дърт у вашата рода нещо а ? ....
И............то си е чиста гейска изповед бре,
-Били се били напили и единия го "болял гъза"

Ами да не пият, като не могат да си устоят един на друг

И откога Витков пее шансони за гейовете ??????????????
На мен ми изглеждаше нормално, ама знае ли човек !
Люси,
Ще ме питаш ли за риболова от днес

Аз те питам,казвай?G.Petkov написа:....Люси,
Ще ме питаш ли за риболова от днес?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аз пък утре ще ловя.По пътя колегата,ще ми разкаже,как е около Софийските водоеми-понеже днес ги е обиколил-Враждебна,по реката до Негован-ходи всяка събота,в неделя аз го водя с мен,щото няма кола.Утре по традиция съм на Щъркела-за уклей цял ден.

Риболовци.
-
- сериозен играч
Телескоп написа:Аз те питам,казвай?G.Petkov написа:....Люси,
Ще ме питаш ли за риболова от днес?
![]()
Тоз да не изтрезнява след запоя на Трифон Зарезан