Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Не!jivko.uzunov написа:...Тоз да не изтрезнява след запоя на Трифон Зарезан
Това е Жорката,който така проверява къде има риба-тука има,тука няма и накрая я намерил ето тук

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
G.Petkov написа:...
-Били се били напили и единия го "болял гъза"![]()
![]()
!
Ами да не пият, като не могат да си устоят един на друг!
...
Тъй , тъй , наш Киро що избегва да пие ? Щот знае после какво ще го боли

Е , аз си немам такива уеви влечения и си пием спокойно и колко ми е кеф

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Телескоп написа:....Аз те питам,казвай?![]()
Ами, аз бях в подножието на тази планина,
На този прекрасен лед,
Когато онзи "пеееас" от горната снимка, като разбрал от какво го "боли гъза" не започна да повръща под леда, да го ева

И рибите взеха да излизат над леда от ужас от съдържанието на повърнатото и от мисълта от какво го "боли гъза" повръщащия под леда

И аз си напълних една кофичка, за радост на жена ми

-
- сериозен играч
Аз пък днес ходих на морето и си хванах-това.Инача много рибари малко риби

Гледайки картината на Рубенс ме обземат дълбоки размисли и с оглед последните малко "леви"
разклонения в Преходната тема изпадам в голямо недоумение.В един от постовете уважаемият господин Trias предложи вариант за демографския срив в Р.България.Недоумението ми се породи от репродуктивната система в мъжките индивиди и как по точно ще се осъществи зачатието на дете точно в тях

27. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=2&id=3583" onclick="window.open(this.href);return false;
А иначе днес една приятна семейна разходка около бент Панчарево , съчетани с плахи опити за улов на уклей.

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- G.Petkov
А, и към Павел,
Вчера се бях залисал да си пускам темата в "Подледния" и не съм го прочел това внимателно :
Както ти не обичаш да ти дават наклон на пишката, така също и аз !
Още повече, че моята пишка влиза на правилното място и доста често, като за мъж на моите години. А това сваля напрежението и прави човека усмихнат и лежерен.
А "Прехода" го разбирам като тема за майтапи, където участвам за удоволствие, а не за напрежение, от което няма каквато и да било нужда.
Д-р тигърът се опита да преекспонира гей-темата, докато участваше тук, сега ти да си му последовател ....................... малко не върви!
Затова повече усмивки !
Една усмивка в цитата и щеше да придаде друг смисъл на написаното, ама я няма ...........
Иначе, съм склонен да проявявам търпимост към хората с различна ориентация, стига да не ми влизат в личното пространство !
Вчера се бях залисал да си пускам темата в "Подледния" и не съм го прочел това внимателно :
Киро - такъв, аз на дърги години - такъв !!!!!!!!!!Павел Иванов написа:Георге , да беха питали Киро и Триаса за тая песен , как да е , ама тиБаси , от как стана най-дърт у вашата рода нещо а ? ...
Както ти не обичаш да ти дават наклон на пишката, така също и аз !
Още повече, че моята пишка влиза на правилното място и доста често, като за мъж на моите години. А това сваля напрежението и прави човека усмихнат и лежерен.
А "Прехода" го разбирам като тема за майтапи, където участвам за удоволствие, а не за напрежение, от което няма каквато и да било нужда.
Д-р тигърът се опита да преекспонира гей-темата, докато участваше тук, сега ти да си му последовател ....................... малко не върви!
Затова повече усмивки !
Една усмивка в цитата и щеше да придаде друг смисъл на написаното, ама я няма ...........
Иначе, съм склонен да проявявам търпимост към хората с различна ориентация, стига да не ми влизат в личното пространство !
- GODzillata
G.Petkov написа:...
...
Бе то май крадците викат "Дръжте крадеца"...

Ама верно пресо'лиха манджата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
ИФчо МитеФФФ, честит рожден ден, млади момко!
Жив и здрав, много късмет и щастие!
...и намали ножките де!
...ъъъ...имам предвид, че зарина пазара с тях!

Жив и здрав, много късмет и щастие!
...и намали ножките де!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Честито на г - н Митев, пожелавам Ви здраве и най вече щастие в личен и професионален аспект.

Повече любов към ближния г -н Петков , повече.Любовта ще спаси света.G.Petkov написа: Иначе, съм склонен да проявявам търпимост към хората с различна ориентация, стига да не ми влизат в личното пространство !
Ще пусна един цитат за подобни неловки ситуации и дано помогне малко на всички , когато почнем да пишеме да премисляме писаното.G.Petkov написа:А аз на дърги години - такъв !!!!!!!!!!
Хората ще забравят какво си казал! Ще забравят какво си направил!! Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват!!!

Благодаря ви от сърце за пожеланията!
Да ви се връщат стократно!!!
Тази заигравка с дупедавачи и дупеибачи, малко ми заприлича на това:
Кметът на селото събрал всички на събрание:
- Другари и другарки, вчера бай Пешо тракториста да вземе да се напие и взел, че вкарал трактора в блатото. Събрал съм ви, за да решим какво наказание да наложим на бай Пешо.
Баба Гица първа станала:
- Аз откога ви разправям да го изгоним тоя пияница и развратник, вие не та не. На ви сега.
- Чакай ма, бабо Гицо - казал кмета - Като го изгоним от село какво, после кой ще оре? Не става така, давайте други предложения.
Настъпило мълчание... По едно време се изправил бай Стамат - огромен и космат касапин и казал:
- Дай да го заведем тоя на мегдана, да му изсуфлим панталона, а че да го минем отзад, че да му е за урок, а?
- Как така бе, ами нали ще се разсърди и ще замине, после кой ще оре? Дума да не става, давайте други предложения.
Станала кака Пена магазинерката и казала:
- Няма какво да го наказваме тоя, ами да го накараме да извади трактора поне, че да не купуваме друг и това е.
- Ма, как сам човек ще вади трактор от блатото, ма Пено, нали ако го накараме той ще ни тегли една майна и ще си замине. Не може,той ни е един тракторист в селото, друго мислете.
Станал пак бай Стамат месаря и казал:
- Слушай кво, кмете, дай да опънем бай Иван овчаря тогава, а?
- Ае стига и ти бе, що пък да опъваме бай Иван овчаря, той пък какво общо има сега?
- Е как що? Щото овчари имаме двама!
Да ви се връщат стократно!!!
Тази заигравка с дупедавачи и дупеибачи, малко ми заприлича на това:

Кметът на селото събрал всички на събрание:
- Другари и другарки, вчера бай Пешо тракториста да вземе да се напие и взел, че вкарал трактора в блатото. Събрал съм ви, за да решим какво наказание да наложим на бай Пешо.
Баба Гица първа станала:
- Аз откога ви разправям да го изгоним тоя пияница и развратник, вие не та не. На ви сега.
- Чакай ма, бабо Гицо - казал кмета - Като го изгоним от село какво, после кой ще оре? Не става така, давайте други предложения.
Настъпило мълчание... По едно време се изправил бай Стамат - огромен и космат касапин и казал:
- Дай да го заведем тоя на мегдана, да му изсуфлим панталона, а че да го минем отзад, че да му е за урок, а?
- Как така бе, ами нали ще се разсърди и ще замине, после кой ще оре? Дума да не става, давайте други предложения.
Станала кака Пена магазинерката и казала:
- Няма какво да го наказваме тоя, ами да го накараме да извади трактора поне, че да не купуваме друг и това е.
- Ма, как сам човек ще вади трактор от блатото, ма Пено, нали ако го накараме той ще ни тегли една майна и ще си замине. Не може,той ни е един тракторист в селото, друго мислете.
Станал пак бай Стамат месаря и казал:
- Слушай кво, кмете, дай да опънем бай Иван овчаря тогава, а?
- Ае стига и ти бе, що пък да опъваме бай Иван овчаря, той пък какво общо има сега?
- Е как що? Щото овчари имаме двама!
Последно промяна от vatus56 на Нед Фев 16, 2014 11:38 am, променено общо 1 път.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Честит ти Празник, Митев!
Здрав да си като кинжалите които твориш, от ядове и кахъри да се освободиш и по често с близки и авери да се черпиш и веселиш!
Здрав да си като кинжалите които твориш, от ядове и кахъри да се освободиш и по често с близки и авери да се черпиш и веселиш!
Никоя риба не е по - важна от живота !
Благодаря момчета , таман си наливам едно питие , живи и здрави да сме всички
а инак и аз съм долу - горе либерален към хората с "леви" убеждения , но тук все пак е рибарски форум , а не педалски - затова от тук насетне трия всякакви опити да се поведе темата в тази насока

а инак и аз съм долу - горе либерален към хората с "леви" убеждения , но тук все пак е рибарски форум , а не педалски - затова от тук насетне трия всякакви опити да се поведе темата в тази насока

- Павел Иванов
Иве , жив и здрав маме ! Много кинти в протмонето , много рибки на въдичето , много птички на к... , абе сещай се
Георге , не се впрегай , чети между редовете
Кире , кво каеш , вместо човек спокойно да си заформи интрига , после само да я подклажда и да гледа сеир , разни го апат неподготвен
Кофти , а
Ми то не стаа секи път , сорри
Ся да ви разправям . Тия два дни не можаха да ми задоволят претенциите относно уловени риби и такива които бих прибрал като размер . Кофтито в случаят беше че се бях настроил днес да заформя барбекю с риба от горе ама като се мънечки лапаха примамките
Та какво сторих ? Заприходих си едни тлъсти скумрии от Норвегия , взех им най-подходящата гарнитура - по една вратна и право върху скарата
През туй време буля извъртоли некво ризото със зеленчуци и зелена салата и се получи екстра
Да си знаете , читаво барбекю стаа единствено когато готвача консумира читав бърбън докле сътворява каквото там е фърлил на скарата
После може да се пие бело вино с рибата като останалото количество бърбън се ползва за разредител . Та тъй , рапорт даден !

Георге , не се впрегай , чети между редовете

Кире , кво каеш , вместо човек спокойно да си заформи интрига , после само да я подклажда и да гледа сеир , разни го апат неподготвен

Ся да ви разправям . Тия два дни не можаха да ми задоволят претенциите относно уловени риби и такива които бих прибрал като размер . Кофтито в случаят беше че се бях настроил днес да заформя барбекю с риба от горе ама като се мънечки лапаха примамките

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
ЧРД на Митев,
Да е жив и здрав, и корав
!
Обаче, като чета че го поздравяват в две теми и леко му завидях
!
И си помислих, че ако му излезе и късмета - за рожденния ден да го зарадват и у дома и навън,
Хич няма да му е зле
!
Да е жив и здрав, и корав

Обаче, като чета че го поздравяват в две теми и леко му завидях

И си помислих, че ако му излезе и късмета - за рожденния ден да го зарадват и у дома и навън,
Хич няма да му е зле