Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Да се похваля!Вчера на Железница при адски гаден вятър най-сетне строших каръка,който ме преследваше целия сезон.На стръв троха успях да хвана 6 скобара и 3 се откачиха пред кепа.Рибите взимаха уверено ,въпреки вятъра.Лових с боло ,кука фуна 14-сетка и повод 0,12 мм Шогун. Колегата ми също хвана 5 скобара.Наслука на всички колеги. 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
- daanndo
- фен клуб-скобар
Цяла вечер валя доволно,тука при нас е дигнала доста,арката същоprodigy666 написа:валя ли дъжд нагоре дали че има малко водица за наща мила вада

Колеги някой ходил ли е до реката как е нивото ?
http://hydro.bg/bg/t1.php?ime=&gr=data/&gn=tablRekiB" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега,ако приемаш съвети смени тоя шогун 0.12 от него отговаря на 0.145 и при бистра вода може и затова да си зрител.Или па мини на 0.10 от него!dechev написа:Да се похваля!Вчера на Железница при адски гаден вятър най-сетне строших каръка,който ме преследваше целия сезон.На стръв троха успях да хвана 6 скобара и 3 се откачиха пред кепа.Рибите взимаха уверено ,въпреки вятъра.Лових с боло ,кука фуна 14-сетка и повод 0,12 мм Шогун. Колегата ми също хвана 5 скобара.Наслука на всички колеги.
За кой мисли да оди утре.Реката днеска е била мътна и вдигнала.Рибите играят племеника 1 риба до обед и е бегал.
- prodigy666
- разбира нещата
аз мисля ама май ще си остана само с мислите
най - много да ида следобяда ама в събота май ще удара на греда от към места .... много ли е вдигнала дали ще може да се джапа

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Малко преди обяд на Невестино - от моста реката изглеждаше много мътна, но от близо ситуацията е друга:

[youtube1]<object width="1280" height="720"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qovvupm7AuE?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qovvupm7AuE?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="1280" height="720" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="1280" height="720"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qovvupm7AuE?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qovvupm7AuE?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="1280" height="720" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Днеска тегава работа. От обяд до тъмно - една риба и една откачена след няколко минутна борба
Не знам, всеки казва, че скобар се лови зимата, ама явно не е за всеки. Тва рибата да скача на два метра от тебе и само да я гледаш не си е работа. Лятото на дебютните ми излети за скобар редовно хващах по някоя риба, а даже първия ми път хванах четири и хвърлях само хляб с камък вътре
Днеска хвърлях и храна една кофа и никакъв ефект. Вече ако ходя до края на зимата храна няма да нося, ще си ходя така заради мерака

Не знам, всеки казва, че скобар се лови зимата, ама явно не е за всеки. Тва рибата да скача на два метра от тебе и само да я гледаш не си е работа. Лятото на дебютните ми излети за скобар редовно хващах по някоя риба, а даже първия ми път хванах четири и хвърлях само хляб с камък вътре

- daanndo
- фен клуб-скобар
Вчера на Железница,реката е вдигнала с 25-30см,сутринта беше доста мътна,после пооправи малко.След дълго упорстване за почти цял ден само един удар на бял,колегата малко по-нагоре хвана десетина от които 2-3 на троха другите на мартеница,след обяд отидох да му досаждам и хванах още два, 4 откачени и едно кленче
Колегата хвана риба с тройка на опашката,беше закачил ухото на тройката 

- jasonsmith
- разбира нещата
Колеги какво става по реката, да бием ли пътя утре или да почивам?
- prodigy666
- разбира нещата
днеска реката дигнала 30 40 см леко мътна (под благоев) риби имаше за кой ги тътрси аз фанах едни страшни пичове и доволно вино после фанах и неколко бързи скобара средни ..... хората си ловеха излезна и морунаж с яко манжа мое се фанат и от тех ама си треа още малко вода 

- jasonsmith
- разбира нещата
Екстра, мерси за инфото!prodigy666 написа:днеска реката дигнала 30 40 см леко мътна (под благоев) риби имаше за кой ги тътрси аз фанах едни страшни пичове и доволно вино после фанах и неколко бързи скобара средни ..... хората си ловеха излезна и морунаж с яко манжа мое се фанат и от тех ама си треа още малко вода

-
- сериозен играч
вчера одих...капотирах се със щеката,реката е перфектна ...и ако рибата се влиаше от подхранката...да ама не...
- indalo
- фен клуб-скобар
Едни приятели са били на Бело Поле, по 20тина скоби на човек. От начало е била мътна, но постепенно е почнала да избистря и рибките са взимали доволно.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;