Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Камчия
Модератор: Paublo_Eskobar
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Re: яз.Камчия
Знаете ли дали има някакъв риболов по това време на с.Манолич?Знам,че има морунаж и клен.С тези топли дни си мисля,че може да се е поразмърдала рибата.Ако някои има някакво инфо,моля да сподели.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
тази година пак ли има забрана за Камчия
-
- ще става разбирач
Камчия не е забранен тази година.От днес имам инфо , на Везенково са ловили уклей някой друг морунаж.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- научил се да хвърля
Това го публикувах сутринта в друг раздел, но защото тук му е мястото ще го пусна и тук. Само ще затвърдя информацията от днес,че е имало колеги които не са хванали и не са чували на Падналия мост да има риба та ка мули да кълве нещо!!!
Прочетох поста в който се посочва евентуален риболов на р.Камчия на падналия мост. Останах малко "втрещен". Събота посетих пролетните местенца на р.Камчия при с.Манолич, слязохме на помпената преди селото, реката е голяма в нея зона, но устието на язовира по думи на краварите е долу на "краварника" или "беседката " както се познава. Всички те твърдяха, че риба Няма- насам и виждали доста хора да идват и да пробват, но си тръгвали даже някой пробвали на дъно за кефал. Събота с колега извървяхме някъде километър по поречието на реката от Помпената надолу посока Въжения мост, но нито видяхме рибка нито ни клъвна. Истината е , че не слязохме на Въжения мост след като разпитахме краварите на селото.
Прочетох поста в който се посочва евентуален риболов на р.Камчия на падналия мост. Останах малко "втрещен". Събота посетих пролетните местенца на р.Камчия при с.Манолич, слязохме на помпената преди селото, реката е голяма в нея зона, но устието на язовира по думи на краварите е долу на "краварника" или "беседката " както се познава. Всички те твърдяха, че риба Няма- насам и виждали доста хора да идват и да пробват, но си тръгвали даже някой пробвали на дъно за кефал. Събота с колега извървяхме някъде километър по поречието на реката от Помпената надолу посока Въжения мост, но нито видяхме рибка нито ни клъвна. Истината е , че не слязохме на Въжения мост след като разпитахме краварите на селото.
-
- новобранец
Колега пише ли някъде,че яз. Камчия не е забранен. Ако ми направят проверка, за да мога да се защитя,ако ми направят проблем. Тая проекто заповед ,която беше пусната няма дата ,подпис и печат. Аз обикновено риболувам в района на с. Подвис.
И тази година пак го забраниха Забрана за риболов 2014
-
- ще става разбирач
Ейййййййй скапана държава няма оправия то накрая ще стане така че няма и да ходим за риба.
Забранен язовира за нас, а ония не си вядят мрежите от водатаdimito80 написа:Ейййййййй скапана държава няма оправия то накрая ще стане така че няма и да ходим за риба.
-
- ще става разбирач
мноо зле. мин година нагоре от язовира до везенково нямаше никакъв риболов на уклей пролетта преди забраната, за разлика от други години. изродите не пускат рибата да се размножава. кленът и мряната изчезнаха. уклея и костура също. после ше я пазят със забрани за спортни риболовци. иначе лятото мрежарите не излизат от водата. пълен ташак е. купуваме си билети да плащаме за банкетите на иара с баш бракониерите. 

- sabin
- научил се да хвърля
Не мога да се съглася, че не е имало риболов миналата пролет, че и сега. Но за браконерите сте абсолютно прави. Тава е от миналата седмица.dobrikk написа:мноо зле. мин година нагоре от язовира до везенково нямаше никакъв риболов на уклей пролетта преди забраната, за разлика от други години. изродите не пускат рибата да се размножава. кленът и мряната изчезнаха. уклея и костура също. после ше я пазят със забрани за спортни риболовци. иначе лятото мрежарите не излизат от водата. пълен ташак е. купуваме си билети да плащаме за банкетите на иара с баш бракониерите.

На двадесет метра от нас си разпънаха мрежата. Разбира се не останахме безучасни, но след нас са разпънали отново. Казаха, че никой не идва на проверка!!!! Както се пееше в една песен "Няма такава държава". С такова безхаберие.
А уклея си даваше както на стръв, така и на муха.

-
- ще става разбирач
Еми колега радвам се че сте имали слука. Иначе за мин година край везенково беше зле. аз си ходя почти всяка седмица или през седмица. 5-6 уклея на излет. може и да е съвпадение. но това което виждам и чувам от съселяните не е обнадеждаващо. ще видим как е тази година.
и в с.Бероново нито рибка нито жабка тази неделя
- sabin
- научил се да хвърля
Ако знаеш колко видри има ще се уплашиш. Миналата седмица им правих клип как се къпят. Но риба има макар и дребна.jey написа:и в с.Бероново нито рибка нито жабка тази неделя
-
- новобранец
Имам чуството , че вече никога няма да го разрешат.Струва ми се ,рибарите им пречим нещо . Мрежарите въобще не си вадят мрежите само ги проверяват.