яз.Камчия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз.Камчия

Мнение от boceto84 »

Знаете ли дали има някакъв риболов по това време на с.Манолич?Знам,че има морунаж и клен.С тези топли дни си мисля,че може да се е поразмърдала рибата.Ако някои има някакво инфо,моля да сподели.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

тази година пак ли има забрана за Камчия
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Камчия не е забранен тази година.От днес имам инфо , на Везенково са ловили уклей някой друг морунаж.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Това го публикувах сутринта в друг раздел, но защото тук му е мястото ще го пусна и тук. Само ще затвърдя информацията от днес,че е имало колеги които не са хванали и не са чували на Падналия мост да има риба та ка мули да кълве нещо!!!

Прочетох поста в който се посочва евентуален риболов на р.Камчия на падналия мост. Останах малко "втрещен". Събота посетих пролетните местенца на р.Камчия при с.Манолич, слязохме на помпената преди селото, реката е голяма в нея зона, но устието на язовира по думи на краварите е долу на "краварника" или "беседката " както се познава. Всички те твърдяха, че риба Няма- насам и виждали доста хора да идват и да пробват, но си тръгвали даже някой пробвали на дъно за кефал. Събота с колега извървяхме някъде километър по поречието на реката от Помпената надолу посока Въжения мост, но нито видяхме рибка нито ни клъвна. Истината е , че не слязохме на Въжения мост след като разпитахме краварите на селото.
valeripetrov
новобранец
новобранец

Мнение от valeripetrov »

Колега пише ли някъде,че яз. Камчия не е забранен. Ако ми направят проверка, за да мога да се защитя,ако ми направят проблем. Тая проекто заповед ,която беше пусната няма дата ,подпис и печат. Аз обикновено риболувам в района на с. Подвис.
Аватар
bboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bboy »

И тази година пак го забраниха Забрана за риболов 2014
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

Ейййййййй скапана държава няма оправия то накрая ще стане така че няма и да ходим за риба.
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

dimito80 написа:Ейййййййй скапана държава няма оправия то накрая ще стане така че няма и да ходим за риба.
Забранен язовира за нас, а ония не си вядят мрежите от водата
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

мноо зле. мин година нагоре от язовира до везенково нямаше никакъв риболов на уклей пролетта преди забраната, за разлика от други години. изродите не пускат рибата да се размножава. кленът и мряната изчезнаха. уклея и костура също. после ше я пазят със забрани за спортни риболовци. иначе лятото мрежарите не излизат от водата. пълен ташак е. купуваме си билети да плащаме за банкетите на иара с баш бракониерите. :evil:
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

dobrikk написа:мноо зле. мин година нагоре от язовира до везенково нямаше никакъв риболов на уклей пролетта преди забраната, за разлика от други години. изродите не пускат рибата да се размножава. кленът и мряната изчезнаха. уклея и костура също. после ше я пазят със забрани за спортни риболовци. иначе лятото мрежарите не излизат от водата. пълен ташак е. купуваме си билети да плащаме за банкетите на иара с баш бракониерите. :evil:
Не мога да се съглася, че не е имало риболов миналата пролет, че и сега. Но за браконерите сте абсолютно прави. Тава е от миналата седмица.
Изображение
На двадесет метра от нас си разпънаха мрежата. Разбира се не останахме безучасни, но след нас са разпънали отново. Казаха, че никой не идва на проверка!!!! Както се пееше в една песен "Няма такава държава". С такова безхаберие.
А уклея си даваше както на стръв, така и на муха.
Изображение
Изображение
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Еми колега радвам се че сте имали слука. Иначе за мин година край везенково беше зле. аз си ходя почти всяка седмица или през седмица. 5-6 уклея на излет. може и да е съвпадение. но това което виждам и чувам от съселяните не е обнадеждаващо. ще видим как е тази година.
jey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jey »

и в с.Бероново нито рибка нито жабка тази неделя
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

jey написа:и в с.Бероново нито рибка нито жабка тази неделя
Ако знаеш колко видри има ще се уплашиш. Миналата седмица им правих клип как се къпят. Но риба има макар и дребна.
valeripetrov
новобранец
новобранец

Мнение от valeripetrov »

Имам чуството , че вече никога няма да го разрешат.Струва ми се ,рибарите им пречим нещо . Мрежарите въобще не си вадят мрежите само ги проверяват.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”