Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
при нас се влиаеше доволно от маджата ... аз с директния им пусках и им задържах пред тех .... така излизаха ... искаха си много фин такъм 1гр че беше супер ама ми беше по сладко виното ....venci72 написа:вчера одих...капотирах се със щеката,реката е перфектна ...и ако рибата се влиаше от подхранката...да ама не...
- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
[quote="prodigy
при нас се влиаеше доволно от маджата ... аз с директния им пусках и им задържах пред тех .... така излизаха ... искаха си много фин такъм 1гр че беше супер ама ми беше по сладко виното ....[/quote] Радвам се,че си успял да хванеш още,след като натовари "Чичо Олег" и компания.

при нас се влиаеше доволно от маджата ... аз с директния им пусках и им задържах пред тех .... така излизаха ... искаха си много фин такъм 1гр че беше супер ама ми беше по сладко виното ....[/quote] Радвам се,че си успял да хванеш още,след като натовари "Чичо Олег" и компания.

...и аз да се изкажа неподготвен
- prodigy666
- разбира нещата

Начи Иво само на думи не вервамеindalo написа:Едни приятели са били на Бело Поле, по 20тина скоби на човек. От начало е била мътна, но постепенно е почнала да избистря и рибките са взимали доволно.

- jasonsmith
- разбира нещата
Аз днес я свърших е така:

На третото хвърляне се спраска, май в магазина е била наранена. Дайте идеи как да се направи?
Иначе със старата сопа сътворих е това:

Това е улов от обяд до вечерта. МЕжду другото, рибата се влияше от захранката, и всички бяха за "чекмеджето". Успяха да ми се откачат и още толкова, доста интересен риболов си беше..

На третото хвърляне се спраска, май в магазина е била наранена. Дайте идеи как да се направи?

Това е улов от обяд до вечерта. МЕжду другото, рибата се влияше от захранката, и всички бяха за "чекмеджето". Успяха да ми се откачат и още толкова, доста интересен риболов си беше..

Вендета.Аз 15 брадчеда 17.Само тр
оха искаше.Бая манджа фърлих безсмислено,май ама... кефа беше на макс!
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi. ... 6516%D0%90" onclick="window.open(this.href);return false;
оха искаше.Бая манджа фърлих безсмислено,май ама... кефа беше на макс!
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi. ... 6516%D0%90" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi.804519.32606516" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivos
- научил се да хвърля
колеги в кои райони ловихте? Ние ловихме преди тунела на БЛград и беше зле, само един колега срещу мен хвана над 10 но изтичаше на 30-40м докато не застанаха под него трима души и риболова му приключи, аз хванах 3 скобара две яки късания и 2 откачени. В общи линии очаквах повече. На реката имаше колеги, който не знаят защо са там, само плашеха рибата с едни шмандури за плувки утежнени с тежести за дънни въдици, даже единият ме уплете и ми скъса линията, та това е в общи линии не сме капо 

-
- разбира нещата
Поне кажете че сте ги ловили на Бело поле на трайте. 

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
колега на бело поле ли я троши тоягата щото на един на бело поле мо се троши и макарата му падна ф реката.Иначе и аз бех на бело поле с едни скобарджи и фанаха по 12 скобара на човек на троха а аз 3 (аматиор съм).Реката беше дигнала доста ама беше бистра.jasonsmith написа:Аз днес я свърших е така:
Аз бех след Благоев и незнам как на бело поле вода е била бистра,а надолу беше една идея по мътна от перфектния цвет.На вира на който бях освен нас двамата с брадчеда и една култова личност за конкретния вир другите беха с 2-3 до 5-6 риби макс/и това говориме за 3-4 човека от 20/ имаше и доста дето пиха капучино.Фърлих една кофа трохи с един пакет манджа и 300гр бел и си мисла че беше напълно излишен целия зор.Опитите ми да строя некви риби на манджата и да ги лова на късо беха напълно безуспешни.Маание яко на средата и изтичане колко може.Уплитаници простотии тип тройкаджийска история,ма поне фанахме риби и са напраихме кефа!
-
- фен клуб-скобар
Джейсънсмит Мантата ли строши ? На най гнусното место е счупена! Чоко не ми отваря снимките грешка ми дава! Ако може да го оправиш да проплакнем око и аз съм човек:D докато вие си правите кефа аз се разправям с маймуните
)))

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

На втория линк без коментара се отваря.
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi.804519.32606516" onclick="window.open(this.href);return false;
его пак
его пак
Не губи кураж,че дойде и твоя час.Мене това ме крепи цела седмица!Едно време се вбесявах като не фанем, са само се стървим повече и мислим стратегий как да им нацепим муцуните!DJONI RINGO написа:Джейсънсмит Мантата ли строши ? На най гнусното место е счупена! Чоко не ми отваря снимките грешка ми дава! Ако може да го оправиш да проплакнем око и аз съм човек:D докато вие си правите кефа аз се разправям с маймуните)))