Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
Кире , кво каеш , вместо човек спокойно да си заформи интрига , после само да я подклажда и да гледа сеир , разни го апат неподготвен :mrgreen: Кофти , а :roll: Ми то не стаа секи път , сорри :drinkers: ......
Aaa, се таа, 'ма просто се знаем от мънечки с теб и некфо ми не иде да се отпусна на воля да те храня, пък и възпитанието ми пречи шъ знайш...........докът с Триас примерно неам никфи задръжки. :mrgreen:

Аз по принцип съм душичка и затфа мноо ми стаа чудно коги некой почва да ма недолюбва :roll: .........ето, например, както навремето Тудуреску некфо усещаше, че МитеФ не му е баш фен, така и аз в последните 2-3 години имам натрапчивото параноично-шизофренично усещане, че на СапунЯ май-май нещо не съм му в срцето, от което моето пък ме боли :smt022 и се депресирам трайно :smt030 , но стискам зъби, щото помня И добрите неща, най-мноо ми се е загнездило в спомените, че от него научих монтажа с чашката за кайве длибоко умряла от студ с царевичак във фризера, та поглеждайки назад, се изпълвам с благодарност...и хименно тя ме възпрепятства от крайности.... :smt027 ...та и в тоа случай с теб, ПаФ, не ми иде отвътре и се глеам ко шъ напиша.......макар че го усещам и куту уеееекинко предателство от постояннен член на Прехода да се гъбарка с друг такъв, а по скоро би трябвало да има някфа взаимна подкрепа, щото сме си напрао като от една секта тук. :smt047
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ако обещаеш да не ми закачаш пушенето , май в четири или пет теми , освен в тая , ти го намекнах , аз ще обещая да не те сватосвам :goodman: Щеш ли :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Здравейте момчета.Е сега съм малко изморен,но да ви пусна малко инфо от риболова-нали по принцип,тук трябва това да е водещето,като тема.Та тая сутрин,имаше много студ,пълнолуние,не спах добре и понеже съм си сам цар на себеси,реших да ходя за риба-много рано да съм първи в неделния ден.И така преди пълви петли се озовах,при минусови температури ето тук-яз Искър-залива на Щъркела,16 02 2014 година.На тоя ден,мой Близък човек празнува рожден ден.Взех си компания и първи бяхме на язовира.Там -минус 6 градуса,преди изгрева.Напалихме огън и зачакахме изгрева-те го и негоИзображение Като се показа-мед ми капна на сърцето-беще ми като най добрия приятел-слънчицето,и определено ме изкефиИзображение .Иначе,риболов-Не Става по тъмно-замръзва ти всичко-настроение,такъми,водата в кофата и си е чанч,а не удоволствие.Но трябваше да се прежаля.Тоя ден,направих най силния си риболов на директен телескоп-4 кила уклей до 2 на обяд,после спрях да ловя,дойдаха ми приятели около 10 на гости-и им предадох въдиците да ловят.Много тихо време през целия ден-много риболовци,дойдоха-но до обяд бях Шампиона на Залива-с около 180 уклея и само 2 костура.Е още от навалицата.Изображение Това е на Изгрев слънце.малко по обядИзображение Изображение От тая страна ловихме приятели около 20 човека.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Един красив залез на яз.Тракиец........
Изображение
Изображение
Изображение
И една риПка в ръцете на брато, коя извадих явно от по длбочко..
Изображение
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Ако обещаеш да не ми закачаш пушенето , май в четири или пет теми , освен в тая , ти го намекнах , аз ще обещая да не те сватосвам :goodman: Щеш ли :roll:

Хокей, хокей! Имаме сделка! :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...Шампиона на Залива-с около 180 уклея ....
БраО, ЛюскО, скъсал си им трътките напраО! :smt023 :D :drinkers:

Kak после се чистят 4 кила уклей? :roll: Що не му продаде малко на Павлето, че нещо се беше мераклисал по едно време за уклеи, ама сигурно със спининга не е успял да фане. :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире-за мене оставих-50 уклея-другото раздадох на приятелите-рибата си я изчистих още на язовира.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

GODzillata написа:
Павел Иванов написа:
Кире , кво каеш , вместо човек спокойно да си заформи интрига , после само да я подклажда и да гледа сеир , разни го апат неподготвен :mrgreen: Кофти , а :roll: Ми то не стаа секи път , сорри :drinkers: ......
Aaa, се таа, 'ма просто се знаем от мънечки с теб и некфо ми не иде да се отпусна на воля да те храня, пък и възпитанието ми пречи шъ знайш...........докът с Триас примерно неам никфи задръжки. :mrgreen:

Аз по принцип съм душичка и затфа мноо ми стаа чудно коги некой почва да ма недолюбва :roll: .........ето, например, както навремето Тудуреску некфо усещаше, че МитеФ не му е баш фен, така и аз в последните 2-3 години имам натрапчивото параноично-шизофренично усещане, че на СапунЯ май-май нещо не съм му в срцето, от което моето пък ме боли :smt022 и се депресирам трайно :smt030 , но стискам зъби, щото помня И добрите неща, най-мноо ми се е загнездило в спомените, че от него научих монтажа с чашката за кайве длибоко умряла от студ с царевичак във фризера, та поглеждайки назад, се изпълвам с благодарност...и хименно тя ме възпрепятства от крайности.... :smt027 ...та и в тоа случай с теб, ПаФ, не ми иде отвътре и се глеам ко шъ напиша.......макар че го усещам и куту уеееекинко предателство от постояннен член на Прехода да се гъбарка с друг такъв, а по скоро би трябвало да има някфа взаимна подкрепа, щото сме си напрао като от една секта тук. :smt047
Ама колега GODzillata , не е честно публично да ме обявяваш за педал номер 1 във форума ! Ами аз съм щастливо женен и имам три деца :) Предположих ,че всичко е на майтап ...няма какво повече да кажа . Поздрави ! :D
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

GODzillata написа: Хокей, хокей!
Вредно ли е наргилето :roll:
Изображение
МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Люсииии, за рождения ти ден ето ти един 8 метров телескоп : http://puffin.bg/?item=1083&group=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Един колега днес ни изненада - разпродава си оборудването си. Тегло 320 гр. за 100 левчета.
Ей му и профила ако се решиш: http://www.nariba.com/forum/memberlist. ... le&u=80755" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

На мен пък ми хареса аксиомата на Митев :D !
Митев написа:... но тук все пак е рибарски форум , а не педалски ...
Та да забравим онези 3-4 страници с необмислени постове :wink:,
И да вървим напред - много хубави снимки и риболов на Вид, Люси, Живко, та и аз с дребните костурчета се включих!
Пък и толкова много скучаещи жени има около нас :D !
И толкова пиене и ядене има, все още !
Кви гейове, кви пет лева, да го ева :D !

Да си признаем с гордост - НИЕ СМЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ и отгоре на всичко харесваме жени :lol: !
Въпреки, че напоследък не е модерно,
Ама аз съм си демоде отвсякъде :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: Да си признаем с гордост - НИЕ СМЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ и отгоре на всичко харесваме жени :lol: !
Абе ние сме......., ама пък други:
sapuna написа:И аз те обичам!

Изображение

Г О Р - Ч И - В О О О О оооо.....

:mrgreen: :mrgreen: :lol:

@Триас, сорка, взимам си думите назад! :D :drinkers:
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

G.Petkov написа: Въпреки, че напоследък не е модерно,
:shock: Не е точно така http://novinar.bg/news/modernite-zheni- ... zOA==.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Илаш написа:
G.Petkov написа: Въпреки, че напоследък не е модерно,
:shock: Не е точно така http://novinar.bg/news/modernite-zheni- ... zOA==.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Модерните жени искат секс с умни и разсъдливи мъже......и понякога и с коне!? :lol:
Една жена казва на съпруга си:
- Скъпи, излизам да пояздя за около 2 часа.
Мъжът отговаря:
- Знам, конят звъня вече три пъти.!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

Телескоп написа: Модерните жени искат секс с умни и разсъдливи мъже......и понякога и с коне!? :lol:
Стига конете да не се уморят.Напомня ми на един филм на Синди Полак от 1970 година.
Заключено

Обратно към “Разни”