Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Тича 2014г.
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Тича 2014г.
Питането ми е дали някой е ходил в близките дни и има ли някакъв риболов на уклей или червеноперки там в момента, също така ще се радвам тази година повече хора да пишат и споделят за излетите си там!!! наслука на всички колеги.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Язовир Тича 2014г.
И на мен ми е интересно дали има някакъв риболов на Тича в момента. Но риболовците в нашия регион не са от най-дащните на информация, за съжаление. Иначе язовирът е окупиран нон-стоп от палатки, лодки и т.н. 

явно няма желаещи да споделят каквото и да било аз ще ходя в неделя и ще пиша да кажа какво е положението
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не съм ходил от доста време на язовира, но из нета чета, че нивото е паднало. Само това знам, а и скоро няма да мога да отида на риболов там, така че... Наслука! 

-
- новобранец
Вчера даваха по неква ТВ ,че бил пълен на 50% .
сигурно е така, но проблема е че толкова много хора го посещават а никой не дава никаква информация за риболова там. Както и да е в неделя ще се разбере всичко
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Така е. На язовира винаги е пълно. Това лято ходих предимно на Бели Лом, първо защото ми е по-близо, второ защото риболова там беше много успешен поне до октомври. Иначе от колеги риболовци, което съм чувал е че този сезон риба е имало много, но дребна.ra1nbow написа:сигурно е така, но проблема е че толкова много хора го посещават а никой не дава никаква информация за риболова там. Както и да е в неделя ще се разбере всичко
положението при мен беше капо днес никаква активност на риби дори червеноперки или уклей нямаше.разходих се и до менгишево да видя реката , но и там зле водата бистра и ниска всичко се вижда там поне се разхождаха малки кефалчета колкото кутре
това е от мен успех на всички аз приключвам до март месец.

Здравейте
Искам да попитам някой ходил ли е на скоро на язовира от към село ловец има ли някакво размърдване на рибата ?

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- rikitikitavi
- разбира нещата
Вече ми писна от тази обява. Много дразни да знаеш. Оцапал си сумай ти и теми.kamaka написа:Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
малко информация да ви дам за язовира вчера на 23 март бяхме с жената там под село Къолмен имаше много хора рибата е тръгнала и върви прилично специално ние хванахме 7 вида риби таранка платика червеноперка уклей попче кефал и костур за тези които се чудят дали да отиват на Тича и да си хванат рибка сега е момента снимки не съм правил взехме си около 2 кила таранка уклея и кефалите ,а перките ги подарих на колеги... успех на всички които са решили да посещават язовира ! Дано съм бил полезен на някой !
- orion30
- разбира нещата
Моля Модератора да изтрие "Най влюбената двойка", щото ние с жената сме по доста по влюбени, но това не ни дава право да занимаваме цялата риболовна общност с "нашта лИбоФ".
- ribarshe
- ще става разбирач
Полезен си колегаra1nbow написа:малко информация да ви дам за язовира вчера на 23 март бяхме с жената там под село Къолмен имаше много хора рибата е тръгнала и върви прилично специално ние хванахме 7 вида риби таранка платика червеноперка уклей попче кефал и костур за тези които се чудят дали да отиват на Тича и да си хванат рибка сега е момента снимки не съм правил взехме си около 2 кила таранка уклея и кефалите ,а перките ги подарих на колеги... успех на всички които са решили да посещават язовира ! Дано съм бил полезен на някой !

Привет колеги имам инфо че на маломир ловели таранки и червеноперки някой колега ходил ли е да сподели? Че тази седмица мисля да посетим язовира!