Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
gevv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Воблери

Мнение от gevv »

Мишо страхотни са станали!!! Много хубави цветове! Направо е кеф да се гледат!!! Тва риба да не си край тях!!! То хората искат да ги лапнат,камо ли рибите!!! :D Успех!!!
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Мишо, обещал си ми, преди година вече, да ме зарадваш с един от твоите шедьоври!
Уникални са!
дървото
новобранец
новобранец

Мнение от дървото »

P1020755.JPG
Няколко дъвении и от мен по случай очертаващата се джъркомания.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
dort
новобранец
новобранец

Мнение от dort »

Здравейте
Нов съм в риболова и затова въпроса ми може да е глупав за вас но ще се радвам ако ми помогнете.
От години се занимавам с моделизъм и имам всички нужни инструменти за направата на воблер.
И така пред мен изникна въпроса какви са особеностите при лопатките и как се получава плаващ и потъващ воблер.
Търсих, четох но така и не намерих отговор който да дами разясни нещата вероятно грешката е в мен :(
Ще съм много благодарен ако някой колега ми обясни малко по подробно и нагледно .
Благодаря предварително :oops:
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

dort написа:Здравейте
Нов съм в риболова и затова въпроса ми може да е глупав за вас но ще се радвам ако ми помогнете.
От години се занимавам с моделизъм и имам всички нужни инструменти за направата на воблер.
И така пред мен изникна въпроса какви са особеностите при лопатките и как се получава плаващ и потъващ воблер.
Търсих, четох но така и не намерих отговор който да дами разясни нещата вероятно грешката е в мен :(
Ще съм много благодарен ако някой колега ми обясни малко по подробно и нагледно .
Най просто с 2 думи-Когато лопатката е по права спрямо центъра на воблера и е по дълга междувременно гази по на дълбоко и обратното къса лопатка с по голям ъгъл гази по на плитко.Плаващ и потъващ тука е друго,зависи материала който използваш.когато е ле като балсата трябва да сложиш по голямо количество олово за да го накараш да потъне апримерно при липата с малко се постига този ефект,мо задължително да има олово в долната част-това държи воблера с гърба нагоре.. :)
koko7784
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koko7784 »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
spoon23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от spoon23 »

dort написа:Здравейте
Да не разтягам локуми,че не ме бива :wink: давам линк: http://www.sfish.ru/content/archives/in ... CLE_ID=626
dachko9669
новобранец
новобранец

Мнение от dachko9669 »

КОЛЕГИ КАДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТЕЗИ 3Д ОЧИ КАДЕ ДА ГИ ТЪРСЯ ????
И ОБЯСНЕТЕ КОИ ЛАКОВЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЗВАТ СЪС СПРЕЙ :?: :?: :?:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аватар
gevv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gevv »

3D очичките се продават по риболовните магазини,ама трябва доста търсене,че са кът! Може и сам да си ги правиш,в YouTube има клипчета на английски. За лаковете много е говорено :D ,но или пробваш с какъвто имаш,или си зимаш направо паркетен полиуретанов двукомпонентен-той е най-подходящ/и най-трудно се работи с него/ . Аз ползвам еднокомпонентен за паркет,но не е идеален! Успех в търсенето!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Oчи -без аналог цена /бройка :mrgreen: :arrow:

http://pushka.eu/product_list.htm?idcat ... =47&page=2" onclick="window.open(this.href);return false;

Само дето липсват тия от 4мм :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
tonypm
новобранец
новобранец

Мнение от tonypm »

dachko9669 написа:КОЛЕГИ КАДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТЕЗИ 3Д ОЧИ КАДЕ ДА ГИ ТЪРСЯ ????
И ОБЯСНЕТЕ КОИ ЛАКОВЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЗВАТ СЪС СПРЕЙ :?: :?: :?:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Колега, разходи се из магазините тип "за 1 лев", в книжарниците и в магазинчетата от типа "пасмантерия" (мъниста, панделки, украси и пр.)... Ще се учудиш колко пригодими неща могат да се намерят в тях. А конкретно на питането ти - в изброените търг. обекти се продават, на блистери, едни самозалепващи се "кристалчета" в разл. цветове... обикновено момиченцата си ги лепят по телефоните, чантички и пр. "момичешки атрибути". Вършат идеална работа, най-много да им добавиш "зеници" с маркер или лак за нокти. Цените са доста по-изгодни от "оригиналните" очички в риболовните магазини.
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lubomirco »

Колеги,някой да знае къде в София се продава епоксидна смола ,подходяща за правене на 3d очички (по възможност да не е online).???
tonypm
новобранец
новобранец

Мнение от tonypm »

lubomirco написа:Колеги,някой да знае къде в София се продава епоксидна смола ,подходяща за правене на 3d очички (по възможност да не е online).???
В общи линии - навсякъде. "Баухаус" - 6мг/2,20 лв, в маг. "за 1 лев" цената е същата.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Внимавайте с "нашенската" демек по нашите български магазини епоксидна смола-че многоооо жълтеее !... :wink: Не съм ги пробвал всичките де-дано намерите прозрачна тип кристал!

а иначе щях да забравя защо влязох тука да пиша... ето какво издялках тези дни! Лежерни воблери за добро утро на Баба Марта http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=42161" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Малко офф -

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”