Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Нямат грешка миналото лято бяха на бойното поле изпитанисаmitko_aks написа:Дали ще издържа на морска вода пробвани ли са

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- germana74
- ще става разбирач
Митак, лично аз не съм ги пробвал брат, но Мишел от Бургас ги похвалиmitko_aks написа:Дали ще издържа на морска вода пробвани ли са

Ето и Тихо дава отзвук, значи берът

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Имат и минуси деgermana74 написа: значи берътПоздрави!

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Поставете въпросните куки в чаша солена вода за 24 часа и ще си отговорите на въпроса дали ръждясват.Аз вече си отговорих . 

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Дядо Иван написа:Поставете въпросните куки в чаша солена вода за 24 часа и ще си отговорите на въпроса дали ръждясват.Аз вече си отговорих .
представяш ли си какво ще е ако ги вадиш през 1-2 часа за по 15-20мин. за да изсъхнат
п.п.ама и онез дето ти ги показвах и те ги фаща малко

Митак ,аз още жълта кука да не ръждясва не съм намерил и затова съм спрял да търся.Пък и хайде да си говорим честно,чак някаква огромна разлика няма .Да ,може някой път да пипа малко повече на жълтата ,ама това са редки случаи.Нещо почнахме съвсем да откачаме покрай тия риби.Това е според мен разбира се. 

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Относно куките да ли ръждясват или не според мен не е от голямо значение за мен.
защото аз ползвам едно чепаре мах 2-3 пъти важното е да са тънки и остри да не тежат на
бидема за да се връзват с по тънак фк
защото аз ползвам едно чепаре мах 2-3 пъти важното е да са тънки и остри да не тежат на
бидема за да се връзват с по тънак фк

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- germana74
- ще става разбирач
Греда с куките, меки, плитки и раждясват. Сложих в слаба саламура горе долу като соленоста в морето една кука и стана лека нощ, по-късно ще кача снимки.
- germana74
- ще става разбирач
Както казва Митака, наистина имат минусиdobria1 написа:Имат и минуси деgermana74 написа: значи берътПоздрави!

Ето ги и тях. Куката в средата бе в по-слабата саламура, а другите две в малко по-силна, разлика не виждам. Мурджасват за съжаление

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това че са меки не е минус според мен(закачаш дъното и след няколко опъна си откачил без да късашgermana74 написа:Греда с куките, меки, плитки и раждясват..

Това че са тънки,според мен е минус (меките и тънки усти на сафрида се късат много лесно от тънката кука) трябва нещо средно като дебелина
А относно това дето ръждясват,както каза Ванката такова животно с този цвят няма дето да не ръждясва

Малко по отговарят на 9-ка тез тубертинита (направил съм сравнение с една друга марка)

ето и отблизо

9-ка Ювела и 8-ца от старите резерви (колко са смешни новите куки) ама няма как

-
- новобранец
Аз купувах от Жиката магазин Видракс тубертини жълти бях доволен и пак ще си купя.Боцкат джуки яко.Ще пробвам тоя сезон неръждаеми от Ангел куката . Дори ще миксирам чепаре със ювела тубертини и Ангел кики и ще отговоря какви са наблюденията ми.Нооо има едно условие да дойде рибатааа.
А дано,ама надали (доколкото ми е известно няма да има вече такива куки свърши ли са)който взел взелgoshotanchev написа: бях доволен и пак ще си купя.Боцкат джуки яко

-
- новобранец
германа ще праща насам от тяхния вилает
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Предполагам за тези куки ми говоришgoshotanchev написа:Аз купувах от Жиката магазин Видракс тубертини жълти бях доволен и пак ще си купя.Боцкат джуки яко.Ще пробвам тоя сезон неръждаеми от Ангел куката . Дори ще миксирам чепаре със ювела тубертини и Ангел кики и ще отговоря какви са наблюденията ми.Нооо има едно условие да дойде рибатааа.

пп. Викам ти дъще сещай се снахо

- germana74
- ще става разбирач
Аз, със тоя смях повече нищо няма да вържа. По средата на риболова да ръждясва, да ама не. Ще търся нещо по гудо и по скъпо да не стават излагации. Макар, че Митето и Ванката много точно го казаха, че жълта кука която не ръждясва няма. Поздравиgoshotanchev написа:германа ще праща насам от тяхния вилает