МОЛЯВИ 0ОБАРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И НА ТАЗИ ТЕМА БЛАГОДАРЯ

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

коя подвижна плувка предпочитате

с едно ухо
26
90%
с две
3
10%

Общо гласове: 29

Аватар
sveto
новобранец
новобранец

МОЛЯВИ 0ОБАРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И НА ТАЗИ ТЕМА БЛАГОДАРЯ

Мнение от sveto »

Колеги става вапрос за подвижните плувки

Абе тези силиконови стоперчета нанизват се направо на влакното или не.И ако не как се прави.

Благодаря предварително :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :) :) :lol: :lol:
Nasluka kolegi i da vi varvi samo kogato iskate
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Аз лично не използвам плувки с две уши, а за силиконовите стопери трябва да ги подбереш точно според дебелината на влакното. При построяването на линията първо нанизваш стопера, след това всичко останало, но ако стопира е по-широк ще се мести при замятане, ако е по-тънък от влакното /имам предвид отвора му/ ще се къса при промяна на дълбочината. Аз ползвам само възли от капрон, като е по-добре да си ги правиш сам, купешките се отхлабват след по-дълга употреба, но ако всепак ползваш от тях оставяй по около 1см. от свободния конец да виси зада можеш да ги притягаш. Това не пречи на замятането.
Аватар
madted
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от madted »

колега, аз лично използвам силиконови стопери. нямам никакъв проблем с тях. Балзер предлагат всякакви по размер. А и на опаковката си пише за какъв диаметър корда са. НА СЛУКА!!!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Моля Ви.....за плувката

Мнение от lz1igr »

Искам само да добавя,че на пакетчето със стопери пише отколко,до колко диаметър на влакното може да се използва стопера.Така,че подбираш стопер за влакното,което използваш.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”