Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- atanasov69
- новобранец
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
За един уклеи днеска имаше над 100 коли
-
- ще става разбирач
И само уклей и бабушка ловят.Един колега ми каза и за каракуда ,но съм на 100% сигурен че ме излъга.
не те е излъгал наистина се ловят каракуди по 3-4 за деня но те са по 10-15 см много малки,а иначе вчера хванах 47 бабушки и 64 уклей на бял червей и от време на време хвърлях по малко захранка бабушките тръгнаха след 15:00 часа, а днес до 16:00 часа хванах една бабушка и 40 уклея но духаше и много вятър
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък вчера хванах 46 уклея,28 бабушки и 69 каракудки по 10-15см.,всичко без уклея си плува обратно .pvstankov написа:не те е излъгал наистина се ловят каракуди по 3-4 за деня но те са по 10-15 см много малки,а иначе вчера хванах 47 бабушки и 64 уклей на бял червей и от време на време хвърлях по малко захранка бабушките тръгнаха след 15:00 часа, а днес до 16:00 часа хванах една бабушка и 40 уклея но духаше и много вятър
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Не е заради уклея колега, заради риболоваatanasov69 написа:За един уклеи днеска имаше над 100 коли

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Не е заради уклея колега, заради риболоваatanasov69 написа:За един уклеи днеска имаше над 100 коли

- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
В събота бяхме на Сипея. Много, много слабичко от към бабушка, нямаше го пасажа. Иначе чичаците около мен се радваха на ситен уклей.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера 18 февруари с моят приятел бяхме на Крапешкото дере.........като пристигнахме на самият мост имаше места ,но Ние обичаме комфорта и застанахме след него близо до скалите.... захранихме,уклея кълвеше нормално ,като имаше моменти на застой, но лафа си вървеше,Уклея също и до 17 часа направихме достатъчно количество в нормата на Закона. На всички Колеги Наслука .....сори ,че няма снимки но за съжаление си забравих фотото 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Като минахте покрай мен и аз Ви махнах, но бяхте толкова залисани и тримата да гледате за места, че не ме видяхте. Малко преди да дойдете народа се поразотиде. Уклея много не се даде от моста този път, а основно се ловеше отдолу на първите места. Колеги се оплакваха, че предния ден вървял много по-добре. Всички правеха една основна грешка, хвърляха голямо количество захранка в началото на риболова, а после не дохранваха. Иска си редовно и по-малко захранване, а за да се посъбере едрия се иска бял червей. Като цяло активния роболов започна чак към 11 часа.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
IVKOPIVKO написа:Като минахте покрай мен и аз Ви махнах, но бяхте толкова залисани и тримата да гледате за места, че не ме видяхте. Малко преди да дойдете народа се поразотиде. Уклея много не се даде от моста този път, а основно се ловеше отдолу на първите места. Колеги се оплакваха, че предния ден вървял много по-добре. Всички правеха една основна грешка, хвърляха голямо количество захранка в началото на риболова, а после не дохранваха. Иска си редовно и по-малко захранване, а за да се посъбере едрия се иска бял червей. Като цяло активния роболов започна чак към 11 часа.

-
- ще става разбирач
Колега как е нижото,и вярно ли че Сокола е бил изсечен.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да вярно е ,поголовно ,а не изборно ,а причината незнам 

Имаше някакви бележки останали след сечта. Доколкото помня дървосекачите са сключили договор с общината или с горското за дърводобив. Дори за пътя си мисля, че поради тази причина е леко пооправен. Има някаква "игра", но само тези които са я играли си я знаят. Все пак мястото е станало много грозно и неуединено ако мога така да го кажаБожидар написа:Да вярно е ,поголовно ,а не изборно ,а причината незнам

-
- ще става разбирач
Едно от най-хубавите места.Днес ми се обадиха да ме дразнят явно ,защото бях в командировка в ПЛовдив,че тръгнала таранката.Дали има някой прясно инфо .
- StoychevV
- разбира нещата
Захранка около 2кг,400грама бял и 250грама жито...активност от около 10 часа -риболов до 16 часа прекъснат от две почивки..нямаше значение плувката важно бе правилното и утежнение,също и куките от 16-13 се си ги хапише добре,даже на 13ка по едрия уклей се закачаше с ряз 

- Прикачени файлове
-
- 1689634_742785095733354_1481249860_n.jpg (142.46 KiB) Преглеждано 854 пъти
-
- 1900144_742785249066672_665298891_n.jpg (209.86 KiB) Преглеждано 854 пъти