Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Телескоп написа:Да бе,да!
Те ,тия зизвънземни,като разберат кого са отвлекли бързо,бързо ще го телепортират обратно!![]()
На техните модератори " таралеж" в гащите не им трябва!?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
за тоя пост си има тема
не ги меши 

Последно промяна от GODzillata на Сря Фев 19, 2014 4:53 pm, променено общо 2 пъти.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
Кире, да знаеш, че най-хубавите си кебапчета съм си правил от кайма само от свински бут. Без сланинка, без нищо друго. С такава кайма по нашия край си правим и Странджанки. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
И кога ще......... 

Последно промяна от Красимир Атанасов на Сря Фев 19, 2014 7:20 pm, променено общо 1 път.
- GODzillata
Оффффффффффф, Мъко моя, Съвест моя!Красимир Атанасов написа:И кога ще.........![]()

Така че няма начин да не намеря начин - въпрос на време е........но ще му дойде времето, усещам, че набира в мен и предполагам, че през март вече ще се активирам, после няма да имам спирачки.

Защо ли ми се струва,че нещо подобно четох,като заклинание, за след Коледа?GODzillata написа:......но ще му дойде времето, усещам, че набира в мен и предполагам, че през март вече ще се активирам, после няма да имам спирачки.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Ачооооооооооооо, не ми говори за Коледа, че именно ТЯ ми е виновна за сегашните кила!Телескоп написа:Защо ли ми се струва,че нещо подобно четох,като заклинание, за след Коледа?GODzillata написа:......но ще му дойде времето, усещам, че набира в мен и предполагам, че през март вече ще се активирам, после няма да имам спирачки.![]()
![]()

Трябва да я забранят със закон!

То да беше само Коледата, ами след нея Нова година, пък после де що именни дни има в януари, па пак Коледа и Нова година по старому, после сиганската нова година, после китайската нова година и такааааааааааааа......ой, ами оня ден - Трифон и Валентин.......мани-мани, тежки месеци са т'ва, май ще го отнеса чак до средата на април.

Анатема Уважаеми,анатема на тези концлагерни похвати наречени диети.Слушай душата си,давай и всичко което поиска.Защото после няма,за това си на този свят да се радваш на изкушенията на плътта,на онзи ще се грижиш за другото.GODzillata написа: .........не ми говори за Коледа, че именно ТЯ ми е виновна за сегашните кила!![]()
Трябва да я забранят със закон!![]()
![]()

Гледай тази картина , тя разтоварва от стреса , а както всички знаем оттам идват и болестите.
Взимай пример от господина Иванов,човек радващ се на живота дето си угажда здраво и изглежда в цветущо здраве.

Свинските месеци се отиват със зимата и идва диетичния месец на агънцето.

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
Изчезна един пост
Мисля дето господина Иванов е малко неопитен с бейткаст макарите и по скоро ще започне да обяснява за ъпгрейдването и с лагери,да и смениш дръжката,по лека бобина и пр.Те спинигистите са малко вманиачени на тема такъми.Не че ловят много и със супермодерните си спининги и макари.Прочетох доста от научните му произведения.Пръчката не е подходяща за тази макара,трябва специфична със спусък под макародържача и да е двуколенна.Спомага за замятането на примамките.Водачите трябва да са с еднаква големина и по нагъсто.Обезателно тренировки с магнитната спирачка да не превърти бобината,защото се оплита влакното.За първи опити по добре е с монофил,брейда е за влачене.Най хубаво при замятане да се спира бобината с палец.Макарата седи отгоре на пръчката.

Илаш написа:Изчезна един пост![]()
Ни думай

Знаете ли нещо свързано с тази мистерия
Младежа имаше нужда от помощ и аз като добър човек
А и определено смятам в случая , че ще съм полезен. 

- GODzillata
Де да беше само един!Митев написа:Илаш написа:Изчезна един пост![]()
Ни думай
МитеФ, напраО изрови томаховката на войната...

@Илаш, абе знах си, че трябва да си взема въдица на 2 части с онова щръкналото за палеца, ама ми се досвидяха паричките нещо.

Рекох си, че това:

...е една нелоша лека комбинация, ама....

Има един спининг на добра цена с уйовина за показалец, ама е 1,80 м. - май леко късичка.
Ето това:

@МитеФ, а'ре спри се де, изчакай поне ПаФ да види макарето!

Абе,г-не Петров мисля си за някой по близо,от нашия край ,например г-н Сапунджиев .На Люско му е далечко и не вярвам че ще скокне чак при нас./около 250 км.са в едната посока/Абе г-н Петков ,нашата псевдодемокрация до там ни е докарала,че чак и "сапунерка"не моем си позволим 

Ай...аййй...не мога да повярвам на ушите си-Павел и неопитен....Илаш написа:......... Мисля дето господина Иванов е малко неопитен....

Не спори със Павел за макарите че видиш ли.....!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
....а ми се иска,щото и по нашенско има какво да покажем