Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Corcast-BR 3000 Super Jet
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Corcast-BR 3000 Super Jet
Здравейте колеги. Някой "срещал" ли се е с въпросното "жУвотно"? Моля за отзиви и мнения. Макарето ще го ползвам за фидер риболов. Благодаря предварително на отзовалите се. Здраве и успехи.
http://www.masterfishing.bg/product/535 ... r-jet.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.masterfishing.bg/product/535 ... r-jet.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TRABUCCO
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Corcast-BR 3000 Super Jet
Направих му 10-15 излета с дребни хранилки и за сега е ОК. Харесва им! Казват, че се разтропвали бързо, живи и здрави лятото ще се разбере 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сигурен съм, че никой не го интересува, но макарата почина
След един интензивен сезон завършил с пет дни риболов на фидер на река с 80гр хранилка пукна и умря. Не успя да преживее овалване в пясък и последващото измиване в реката при температура около нулата. Без товар върти добре, но натовариш ли я просто спира.
Като цяло прилично представяне, почти два сезона без особени проблеми. Изработи си парите.

След един интензивен сезон завършил с пет дни риболов на фидер на река с 80гр хранилка пукна и умря. Не успя да преживее овалване в пясък и последващото измиване в реката при температура около нулата. Без товар върти добре, но натовариш ли я просто спира.
Като цяло прилично представяне, почти два сезона без особени проблеми. Изработи си парите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
От това,че си е топнал в пясъка и от водата ли се прецака или преди това беше тръгнала?chirusa_bg написа:Сигурен съм, че никой не го интересува, но макарата почина![]()
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не знам.
Вчера я отворих. Никога не съм виждал по-лоша изработка на нещо, цяло чудо е, че изобщо работеше. Криви отвори, дефекти по материала, ужасно грозно нещо.
Почистих я и сега ще видим дали има подобрение.
Вчера я отворих. Никога не съм виждал по-лоша изработка на нещо, цяло чудо е, че изобщо работеше. Криви отвори, дефекти по материала, ужасно грозно нещо.
Почистих я и сега ще видим дали има подобрение.
-
- Модератор
Напротив, доста колеги се заглеждаха в нея хем заради атрактивната цена, хем заради влакното, което обира на един оборот. Противоречивите мнения за нея внасяха колебания и несигурност в оценките.chirusa_bg написа:Сигурен съм, че никой не го интересува, но макарата почина ...
Лично аз съм благодарен за откровението ти, защото потвърждава дадени негативни оценки и би предпазило още доста народ от излишен разход.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Прав е колегата,и аз я бях загледал.dantho.mihov написа:Напротив, доста колеги се заглеждаха в нея хем заради атрактивната цена, хем заради влакното, което обира на един оборот. Противоречивите мнения за нея внасяха колебания и несигурност в оценките.chirusa_bg написа:Сигурен съм, че никой не го интересува, но макарата почина ...
Лично аз съм благодарен за откровението ти, защото потвърждава дадени негативни оценки и би предпазило още доста народ от излишен разход.