Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Днеска следобед от два до седем - 2 рибки под Монца. Беше ми останала манджа от вчера и я наметках, ама файда немаше. Иначе скачаше яко, особено като почна да се притъмва водата вреше, ама не искаше. Поне трохата я взеха стабилно, едвам ги откачих
С 16-ка лових, пробвах и с 14-ка, но се хванаха на по-малката.

Е-ей такива излизат напоследък

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ама кво? Риби ли? 

- daanndo
- фен клуб-скобар
Преди две три седмици на Железница некъде към десетина риби бях хванал,та две три от тях като го резнем и нема спиране,развие десетина метра,викам си тоя или е голем или е странично-да ама не,всички риби бяха еднакви около 500-600гр и си беха за устата.Местото едно рибите еднакви,дали от убождането незнам
-
- фен клуб-скобар
Писах за това точно:)daanndo написа:Преди две три седмици на Железница некъде към десетина риби бях хванал,та две три от тях като го резнем и нема спиране,развие десетина метра,викам си тоя или е голем или е странично-да ама не,всички риби бяха еднакви около 500-600гр и си беха за устата.Местото едно рибите еднакви,дали от убождането незнам
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимния
а за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино

Събота и неделя ще вали и ти си този дето требва да каже ква е хавата ние сме на по 100+км от реката.Аз лично преди да тръгвам у събота ще бия една жица на агентурата да каже каква е реката!prodigy666 написа:как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимнияа за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино
![]()
![]()
Събота и неделя ще вали и ти си този дето требва да каже ква е хавата ние сме на по 100+км от реката.Аз лично преди да тръгвам у събота ще бия една жица на агентурата да каже каква е реката!prodigy666 написа:как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимнияа за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино
![]()
![]()
- prodigy666
- разбира нещата
прав си но и аз нямам наблюдение през седмицата ... и се чуда дали да рискувам пак с тунела или да си търся друга дестинация въпреки че ако вали събота мое турим дъждобрано и да стане риболов и там
-
- фен клуб-скобар
Аска къде си бре негър
скъса ги заеби 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
мани беги .... работа после релах с некоя бира и успамокс
- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
Вчера на "тунела" реката беше паднала с около 20-25см.от събота.Перфектен цвят,доста вятър,но помагаше за задържане.Много трудни риби .Колеги се отказаха до обяд.Стрелба на бял ни спаси разочарованието,че не взима "трохата".Получи се шарен риболов,скобар,доста морунаж,кленчета,две мренки и пръскач...Пролетен риболов. "prodigy666" в събота ще пропусна,но не заради времето.Успех !
...и аз да се изкажа неподготвен
Стрелбата добре,ама на кво ловихте и даи цифра, на човек ,на скоби!
-
- фен клуб-скобар
Нещо гледам градски са се раздвижили тука:) Сигурно не се познаваме
Приятно ми е Марто
Морунажите колко голями-предполагам педя?

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
значи мое земем и манджа тоя път да проаме тия риби ... Марти по 15 см са там 20 мах ...колега иванов имаше ли пак по некой бонус скобар над 500 гр