Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Georgi777
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Georgi777 »

Днеска следобед от два до седем - 2 рибки под Монца. Беше ми останала манджа от вчера и я наметках, ама файда немаше. Иначе скачаше яко, особено като почна да се притъмва водата вреше, ама не искаше. Поне трохата я взеха стабилно, едвам ги откачих :) С 16-ка лових, пробвах и с 14-ка, но се хванаха на по-малката.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Изображение

Е-ей такива излизат напоследък :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ама кво? Риби ли? :lol:
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Преди две три седмици на Железница некъде към десетина риби бях хванал,та две три от тях като го резнем и нема спиране,развие десетина метра,викам си тоя или е голем или е странично-да ама не,всички риби бяха еднакви около 500-600гр и си беха за устата.Местото едно рибите еднакви,дали от убождането незнам
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

daanndo написа:Преди две три седмици на Железница некъде към десетина риби бях хванал,та две три от тях като го резнем и нема спиране,развие десетина метра,викам си тоя или е голем или е странично-да ама не,всички риби бяха еднакви около 500-600гр и си беха за устата.Местото едно рибите еднакви,дали от убождането незнам
Писах за това точно:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимния :D а за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино :D :D :drinkers:
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

prodigy666 написа:как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимния :D а за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино :D :D :drinkers:
Събота и неделя ще вали и ти си този дето требва да каже ква е хавата ние сме на по 100+км от реката.Аз лично преди да тръгвам у събота ще бия една жица на агентурата да каже каква е реката!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

prodigy666 написа:как е реката дали има още арен цвет или се избистри вече ...че е паднала е сигурно ... мислим у събота и неделя да праим закриване на зимния :D а за дърпането на рибите и аз да се изкажа тия от аватара ги извадих за 1 мин у як бързеи а другите доста по дребни ме вкарваха у големия филм ... и не само тогава има си силни и не чак толко големи риби .... колегите които бяха в събота те си знаят ...ако идвате звъннете да земем повече вино :D :D :drinkers:
Събота и неделя ще вали и ти си този дето требва да каже ква е хавата ние сме на по 100+км от реката.Аз лично преди да тръгвам у събота ще бия една жица на агентурата да каже каква е реката!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

прав си но и аз нямам наблюдение през седмицата ... и се чуда дали да рискувам пак с тунела или да си търся друга дестинация въпреки че ако вали събота мое турим дъждобрано и да стане риболов и там
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Аска къде си бре негър :D скъса ги заеби ;)

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

мани беги .... работа после релах с некоя бира и успамокс
Аватар
ivanovbd67
фен клуб-скобар

Мнение от ivanovbd67 »

Вчера на "тунела" реката беше паднала с около 20-25см.от събота.Перфектен цвят,доста вятър,но помагаше за задържане.Много трудни риби .Колеги се отказаха до обяд.Стрелба на бял ни спаси разочарованието,че не взима "трохата".Получи се шарен риболов,скобар,доста морунаж,кленчета,две мренки и пръскач...Пролетен риболов. "prodigy666" в събота ще пропусна,но не заради времето.Успех !
...и аз да се изкажа неподготвен
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Стрелбата добре,ама на кво ловихте и даи цифра, на човек ,на скоби!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Нещо гледам градски са се раздвижили тука:) Сигурно не се познаваме :) Приятно ми е Марто :)Морунажите колко голями-предполагам педя?

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

значи мое земем и манджа тоя път да проаме тия риби ... Марти по 15 см са там 20 мах ...колега иванов имаше ли пак по некой бонус скобар над 500 гр
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”