Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от sabin »

apo84 написа:Най-вече по 3кг на човек хванахте даже и кефал сигурно сте хванали и нии не сме фотографи да снимаме хълмовете ако бяхте хванали даже нямаше и да се появите в темата любопитството е голяма работа а и по добре е да иде някои да провери преди вас и да поучите инфо да се знае да ли си заслужава да се бие път от ямбол до бургас благодарим за инфото ама аз ще се пробвам по късно.
Човек не може да ви угоди! Като премълчиш лошо, като споделиш още по лошо. Че и лъжец те изкарват.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Колеги чух от един приятел, че на Елхово се пълнели багажници, някой ходил ли е скоро да даде инфо, че мисля тази седмица ако не мине котка път да ходя, но се колебая между там и ТЕЦА затова питам.

Ако някои се притеснява от бракониери, може и на лично, а пък в темата да пише, че не дава изобщо :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

чак пък багажници ,по 10- 15 риби на човек за цял ден ,инфото е от неделя на мостаhttps://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Изображение
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

pechat написа:чак пък багажници ,по 10- 15 риби на човек за цял ден ,инфото е от неделя на мостаhttps://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Благодаря за инфото колега, приятел е гледал снимки, но явно са събрали рибите на няколко човека. Главно ме интересуваше дали скобара си взима нормално и явно е вярно.
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

току що се връщам от елхово..приятна разходка ,риболов почти никакъв..за цял ден 3 клена и два морунажа..няма и много хора пък още повече за пълни багажници с риба..преиграва доста риба но явно топлото време си дава отражение а и на много места гонеше и хищник ....
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Това с хищника е интересно. Дано не са щуки,че да се пробват. :)
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

ionko_terziev написа:току що се връщам от елхово..приятна разходка ,риболов почти никакъв..за цял ден 3 клена и два морунажа..няма и много хора пък още повече за пълни багажници с риба..преиграва доста риба но явно топлото време си дава отражение а и на много места гонеше и хищник ....
Затова питах колега, защото ми го каза приятел дето видял от негови приятели снимки по 30 кг риба на човек ала бала, рибата кълвяла като побесняла. И май както мислех дето снимките са с рибата на няколко човека (5-6) ами са и от миналата година сигурно :) :lol:

Съчетано с добрата разходка и 5 риби, ако са с добри размери са ми напълно достатъчни.
Отново благодаря на колегите със шарените никове. :drinkers:
Тони Димитров
новобранец
новобранец

Мнение от Тони Димитров »

Вчера с колега направихме разходка до яз.Камчия.За да се напълни трябва много вода-завирянето започва след въжения мост.Пообиколихме,риболовци не видяхме,риба не хванахме(то не е за всеки работа).Та съветвам ви да не си губите времето-рано е още за там.
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

За тия който биха тръгнали по горе посочената дестинация ще споделя така: "луд умора няма, само се поти" ;)
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

Ето това инфо му трябваше на нашия коега Сабин хахахаха.
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

apo84 написа:Ето това инфо му трябваше на нашия коега Сабин хахахаха.
Не знам на какво се присмиваш КОЕГА, но е невъзпитано най малко към човек който не познаваш. Никога не съм търсил инфо във форума къде кълве! И никога не съм давал подвеждаща информация. Обикновенно ходя сам за риба и на места посещавани рядко от риболовци. И кефа е по голям и не се трошат излишни нерви /които не се възстановяват/. А и рибата е спокойна. И другият път като отида ще си е пак там. И пак ще си я хвана, но вече пораснала. Но съдейки по изказването ти си мисля, че няма да разбереш какво искам да кажа. А и не само ти.
Поздрави и наслука на "потящите се"!
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Какво правите във форума тогава??? Нима само не черпите информация...нали? Нямате ли телефони да си споделяте инфото,ами тука си хабите думите? Само приказки виждам,нищо общо с риболова... Праскате се,че знаете къде има риба,ама май все капо си ходите...Снимки няма... :lol:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Абе хора не ходите ли за риба, че сте такива изнервени? Къде съм се праскал? А и ходя да ловя риба не да и правя фото сесия. Всяка уклейка ли да снимам /за нея стана спора/? Не нося живарник и не взимам риба.
Сирак, това ми беше най лесно да го намеря. Правил съм снимки на някои риби.
http://flyfisherman-bg.com/forum/viewto ... 6&start=20
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

:smt023
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

А това е за невярващите, че на Манолич има уклей. Извинявам се, че не е по темата.
Изображение
Изображение
Изображение
Взима както на бяло така и на муха :wink: . Още инфо и снимки ако реши човека с който бяхме.
А на Сирак-а /съжалявам, но не му знам името/ благодаря за отношението/оценката към линка.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”